Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#1241 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 23 December 2015 - 08:35 PM

Vezi postareaCami, la 23 December 2015 - 08:17 AM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 22 December 2015 - 01:13 PM, a spus:

Cine are cado de la Mosu' din Emirate? Euuuuu!!!!
Cami, draga mea, multumesc mult pentru cadou. Cand mi-a desfacut vamesul cutia imi venea sa-l dau la o parte sa vad eu prima ce e acolo :occasion14: Imi plac toate, mai ales lumanarica si pernuta :)
A fost ok, era demult intrat in tara dar avea regim special si la noi in urbe au program de ridicare a coletelor vamuite de doua ori pe saptamana cate 4 ore.
Diseara cand ajung acasa fac si poze :) :) :)
LE: Am revenit cu fotografia :)
Atasament IMAG1039.jpg

Bobitzule, ma bucur ca-ti place cadoul de la mos :) Si ma bucur si mai tare ca a ajuns inainte de Craciun :)

Inca o data multumesc si iti doresc un Craciun fericit si un an nou mai bun! :) :)

#1242 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 December 2015 - 09:01 PM

Am primit instiintare ca am pachet. Am vazut de pe instiintare ca nu sunt carti, inseamna ca e de la Mos Craciun. Maine il ridic. E minunat ca a venit exact in ajun. Abia astept. Parca sunt un copil mic.

#1243 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2015 - 11:45 PM

Off sper sa ajunga si al meu Mos.. m-a sunat un curier ieri, dar nu eram acasa, l-am rugat sa ma astepte sa o sun pe vecina sa il ia ea si cand am incercat sa-l sun din nou, nu mi-a mai raspuns la telefon, nici dupa vreo 10 apeluri. Sper sa nu fi fost Mosul meu...
Imagine postata

#1244 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 December 2015 - 03:33 PM

A sosit Mosul la noi, chiar in ajun. Cu minunate daruri, exact pe gustul nostru. Veselie mare, nu am apucat sa fac foto, pt ca au disparut hainutele de balerina..., de care nu ne am mai dezbracat pana seara!

Multumim Olguta, absolut perfect ne-ai nimerit. Azi am facut rutualul ceaiului. Deci, asteptam colindatori.
Iti dorim un Craciun binecuvantat, plin de bucurie, pace, sanatate.

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1245 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 December 2015 - 03:37 PM

Am primit si de la draga de Stella, in avans, mii de pupici, intr-o cutie magica, insotiti de multa ciocolata elvetiana, cum altfel ? din cea mai buna! Craciun fericit!

Imi pare rau ca Mosul meu nu a ajuns inca la destinatie.

Fisiere atasate

#1246 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 December 2015 - 12:06 AM

Raportez una bucata Mos ajuns si la mine. Iulia/julix, multumesc din suflet pentru toate darurile... ideea cu felicitarile e minunata, am si pus-o in aplicare, tare frumos arata bradutul nostru anul acesta :thumleft: . Iar dulceata de trandafiri, Doamne, cat e de buna! Saru'mana pentru tot <3
Se pare ca Mosul era ajuns de mai demult, dar astia de la Posta abia azi mi-au trimis instiintare.. abia cand am ajuns acolo am vazut ca pachetul fusese si inmagazinat deja.. dar eu evident nu primisem nimic... sa mai zici ceva despre serviciile Postei Romane :/
Revin cu fotografii cand le descarc :floare:
Imagine postata

#1247 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 25 December 2015 - 12:45 AM

Vezi postareaOlguta, la 25 December 2015 - 12:06 AM, a spus:

sa mai zici ceva despre serviciile Postei Romane :/
Revin cu fotografii cand le descarc :thumleft:

Olguta, bine ca ai ajuns in posesia lui.
Sa stii ca nu numai posta romana are scapari. Cred ca am mai zis undeva, cu vreo cativa ani in urma am primit aici in Canada o felicitare pentru fiu-meu din Germania, ma miram ca ajuns cam repede, cu vreo luna-doua sau inainte de ziua lui. Dau telefon sa multumesc destinatarului, se mira ca nu stia despre ce felicitare e vorba ca nu trimisese inca. Aaaa, cand citim mai atent mesajul, vedem ca era felicitarea care trebuia sa ajunga de ziua lu' fiu-meu... cu un an in urma :floare: .
Stau si eu cu sufletul strans ca e prima data cand particip la "actiune" si n-am fost in stare sa-mi fac datoria de Mos cum trebuie... Macar sa ajunga de Craciunul de Rit Vechi...

#1248 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 05:37 PM

Craciun fericit tuturor.
Am intrat sa raportez primirea cadoului de la Mos Craciun Koral. Am intuit eu bine ca nu aveam carti, dar nu banuiam de la cine este cadoul. O multime de lucruri minunate, superbe de-a dreptul. O sa pun pozele, care nu sunt prea reusite. Multumesc, Koral. Toate sunt extraordinare. tava imi place la nebunie, caci imi adduce aminte de Paris. De brosa ce sa mai zic, sau de formele pentru frunzulite. Toate una si una.

Fisiere atasate

#1249 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 December 2015 - 09:04 AM

Ce ma bucur ca au ajuns, Iulia! Le pusesem atat de tarziu deja... ca inainte cu cateva zile am fost atat de racita ca abia stateam in picioare la scoala, iar cand intram in casa nu mai eram in stare sa ies pana la posta...
Tava am luat-o special pentru tine( restul le aveam cumparate din timp) dupa ce am aflat ca tu esti anul acesta "copilul cuminte", iar brosa e facuta de sora mea, m-am gandit ca poate tu n-ai timp sa-ti faci- pe principiul pantofarului :floare:
La multi ani tuturor si ma duc sa ma delectez cu celelalte poze de-aici si sa ma incarc de bucuria tuturor. :thumleft:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1250 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 December 2015 - 11:07 AM

Multumesc, Julix :thumleft:

Fisier atasat  7cd66333-ca53-49c5-bbab-b148206ffdb8.jpg (104.26K)
Number of downloads: 0

Si iata si felicitarile in actiune, atat de frumos a fost bradul anul acesta cu ele agatate printre crengute :floare:

Fisier atasat  82d4fe97-2a4a-4849-820e-fad48504b29a.jpg (41.03K)
Imagine postata

#1251 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 December 2015 - 03:59 PM

Vezi postareakoral, la 26 December 2015 - 09:04 AM, a spus:

Ce ma bucur ca au ajuns, Iulia! Le pusesem atat de tarziu deja... ca inainte cu cateva zile am fost atat de racita ca abia stateam in picioare la scoala, iar cand intram in casa nu mai eram in stare sa ies pana la posta...
Tava am luat-o special pentru tine( restul le aveam cumparate din timp) dupa ce am aflat ca tu esti anul acesta "copilul cuminte", iar brosa e facuta de sora mea, m-am gandit ca poate tu n-ai timp sa-ti faci- pe principiul pantofarului ;)
La multi ani tuturor si ma duc sa ma delectez cu celelalte poze de-aici si sa ma incarc de bucuria tuturor. :thumleft:

Sa stii ca sunt exact ca cizmarul care n-are cizme. Am facut cateva sute de seturi din margele, dar eu personal nu am nici macar unul.

#1252 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 28 December 2015 - 09:56 AM

salutare tuturor, am promis ca urc si eu poza cu minunatul meu cadou primit de la un mos tare inimos si inspirat. Acum am ajuns sa pot face acest lucru.
Cu aceasta ocazie va si urez un An Nou 2016 cu experiente minunate si drum lin in vietile voastre!
Fisier atasat  1.jpg (101.52K)
Number of downloads: 2

#1253 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 December 2015 - 12:19 PM

Zi-mi ca ai fost in Africa!!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1254 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 December 2015 - 06:42 PM

Vezi postarearoth, la 28 December 2015 - 09:56 AM, a spus:

salutare tuturor, am promis ca urc si eu poza cu minunatul meu cadou primit de la un mos tare inimos si inspirat. Acum am ajuns sa pot face acest lucru.
Cu aceasta ocazie va si urez un An Nou 2016 cu experiente minunate si drum lin in vietile voastre!
Atasament 1.jpg

De la cine ziceai că l-ai primit? Că-s bătrână și uitucă!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1255 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 29 December 2015 - 02:54 PM

Si-a ajuns Mosu' si la mine :lol: Doua "moase" dragute si harnicute si creative, Dana si Bea :)
A ajuns exact la timp, maine plec in concediu si ma intorc pe 11.

Si ce putea sa contina un pachet de la Dana: sapunuri artizanale ^_^, printre multe altele. Am simtit mirosul sapunurilor inainte sa despachetez coletul :) Iar ideea de-a le impacheta in panza de sac... geniala.

Si-am mai gasit acolo: ornamente mesterite de manutze mici si dibace (pup, Bea), globulete-inimioare, vanilie, condimente pentru vin fiert, lumanare parfumata, dulciuri cu gust de copilarie si cea mai tare inventie ever: lingurite-pai (lingurite cu coada lunga sub forma de pai). Un platouas frumos si colorat si doua forme, una rotunda, alta inima pentru care am nevoie de instructiuni de folosire :floare:

Se pare ca am fost taaaaaare cuminte anul asta :D
Va multumesc mult, mult de tot si va puuuuuup... de nu va vedeti :) :-* :-* :)

Fisier atasat  IMG_3004.JPG (113.85K)
Fisier atasat  IMG_3005.JPG (160.67K)
Fisier atasat  IMG_3006.JPG (117.24K)
Fisier atasat  IMG_3007.JPG (113.45K)
Fisier atasat  IMG_3008.JPG (141.44K)

#1256 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2016 - 02:18 AM

Ah, Cami, ce ma bucur ca te-a prins mosul inainte de concediu si inainte sa se incheie anul. Ma bucur ca ai nevoie de instructiuni de folosire la inelele pentru plating! Nu pt ca as detine eu instructiuni, ci pt ca inseamna ca inca nu aveai. Sunt sigura ca esti creativa cat sa le utilizezi la preparate magice. Singurele instructiuni sunt cele in imagini sugestive,mca cea de mai jos si inca multe altele ce sunt si pe arta.
Ps: m-am bucurat si ca ai intrebat cand am facut sapunurile, despre ele, ceea ce insemna ca ti-am starnit interesul si ca nimereste bine cadouasul nostru, pregatit cu mare drag si o bucatica de suflete bune. Te pupam si-ti uram un an plin de magie si de minunate calatorii, in care sa intalnesti persoane speciale, in locuri deosebite, cu traditii fermecatoare. Kisses :occasion15:

Fisiere atasate

#1257 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 12 January 2016 - 09:43 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 January 2016 - 02:18 AM, a spus:

Ah, Cami, ce ma bucur ca te-a prins mosul inainte de concediu si inainte sa se incheie anul. Ma bucur ca ai nevoie de instructiuni de folosire la inelele pentru plating! Nu pt ca as detine eu instructiuni, ci pt ca inseamna ca inca nu aveai. Sunt sigura ca esti creativa cat sa le utilizezi la preparate magice. Singurele instructiuni sunt cele in imagini sugestive,mca cea de mai jos si inca multe altele ce sunt si pe arta.
Ps: m-am bucurat si ca ai intrebat cand am facut sapunurile, despre ele, ceea ce insemna ca ti-am starnit interesul si ca nimereste bine cadouasul nostru, pregatit cu mare drag si o bucatica de suflete bune. Te pupam si-ti uram un an plin de magie si de minunate calatorii, in care sa intalnesti persoane speciale, in locuri deosebite, cu traditii fermecatoare. Kisses :thumleft:

Dana, multumesc pentru "instructiuni" :)
IUbesc sapunurile artizanale. Pe la toate targurile pe unde ajung vanez sapunurile home-made. Mereu am in stoc cel putin doua-trei. Multumesc mult de tot inca o data.
Si voi sa aveti un an frumos, plin de bucurii si experiente placute.
Va pup.

#1258 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 29 January 2016 - 03:52 AM

Uffff...
Ieri cand am iesit de la serviciu m-am dus la oficiul postal sa le cer socoteala, pe unde-i intepenit pachetul meu, si mi-au zis ca ei nu stiu nimic, ca trebuie sa sun la nu stiu ce numar de telefon. N-am apucat - insa, surpriza, pe website spunea ca a ajuns in Romania!!!

2016/01/28 15:18 ROBUHB,Romania International item is in transit to the delivery office.
15:17 ROBUHB,Romania Item has been sent to customs in the destination country
15:15 ROBUHB,Romania Item has arrived in foreign country
2016/01/27 08:10 ROBUHB, International shipment has arrived in a foreign country

Daca va apucati de lista de Iepuras, incepeti acuma, ca altfel eu nu ma mai joc!

#1259 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2016 - 02:56 PM

Multumesc pentru cadou, Adi_edi ! Ieri dupa-amiaza a venit instiintarea, ca se poate ridica incepand de azi, intre 9-12.
Din pacate, niste probleme de sanatate mai vechi au rabufnit in cursul noptii si azi n-am fost in stare sa stau in picioare, nici la serviciu n-am fost.( nu e ceva grav, o criza de colecist pe fond de oboseala si stres- sunt in sesiune la master, azi am ultimul examen si apoi urmeaza lucrarea de disertatie) asadar, doar marti , saptamana viitoare, il pot ridica. ( doar marti si miercuri functioneaza mesageria externa) .

Si acum, ia, nu mai fi suparata,priveste partea plina a paharului: intr-o perioada in care nimeni nu primeste cadouri , eu voi fi singura privilegiata! :floare:

Si sa stii ca n-am stiut ca tu esti Mosul meu, am evitat sa ma uit pe lista initiala, tocmai ca sa pastrez surpriza. :*
Sunt sigura ca ma voi bucura ca un copil de ce mi-ai trimis, doar ca va trebui sa aveti rabdare pana marti dupa-masa ca sa pun poze :floare:

#1260 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2016 - 12:09 PM

Ia, ca sa vedeti ca am dreptate cand spun ca nimic nu e intamplator in viata!

Acum un an exact, m-am intalnit pentru prima data cu actualul meu partener de viata... asa ca... normal, am ridicat cadoul de la posta!
Multumesc din suflet, Adriana Adi_edi... zic ca a meritat din plin asteptarea! Desi , tu stii, eu ma bucur si de un pachet de biscuiti, daca stiu ca a fost cumparat pentru mine...
Sunt cam dezlanata si dezordonata in declaratii( ca tine, Adi draga :P - sa stii ca nu esti mai dezordonata ca mine, in plus, dezordinea e marca oamenilor extrem de creativi! ) dar , zic eu, am motive obiective. Daca zic ca mi-au placut toate elementele din cadou, mint: M-ai citit pana in ultimul neuron!
Dulciurile au fost extrem de apreciate- eu sunt cu glicemia normala dar la limita superioara, deci mai gust, din cand in cand, dar nu fac excese... Copiii au ramas extaziati de frunzele de artar pe bat! De asemenea, de jocul de hochei din elemente de zahar... dolarii canadieni, bomboanele si biscuitii extrem de gustosi...
Trecem la restul... nu stiu de unde ai atata imaginatie! Si sunt sigura ca ai un glob de cristal in care imi citesti gandurile!
Revista si calendarul, jur! - nu credeam sa primesc vreodata! In limba franceza ma descurc, deci... DA! Stampile pentru biscuiti nu am avut niciodata... asadar, tu esti prima de la care am.
Salul rosu... doar stii, o sa-l port tot anul... daca zici ca pe nasa copiilor tai o cheama Corina ( si, in trecut, chiar Ciobanu) si e berbec, rosul este culoarea care ne caracterizeaza si ne poarta noroc.
Hartia decorativa cu flori de mac si parfum de magnolie, iti spun sigur, nu va ajunge in sertare. E prea frumoasa si ma caracterizeaza foarte mult, asadar, voi gasi o cale creativa de a o pune in valoare- o adoooooor!
Borcanelele cu delicatese- hummus si crema caramel, fii sigura ca o sa te pomenesc cand le deschid! Iubesc aceste arome, nu inteleg de unde ai dedus asta!!!!!
Lacul de unghii mov si fardul de pleoape= mov si mov glitter- e un avertisment- ca nu folosesc suficient avantajele acestei culori, desi am ochi verzi...
Au mai ramas clopotelul si pixurile.
Repet, ca sa constientizezi ca nimic nu e intamplator in viata noastra... anul acesta( 2015) nu am impodobit brad... asa ca, clopotelul tau, va fi vedeta bradului de anul 2016...
Pixurile, ai nimerit-o din nou. Da, noi suntem din aia scriitori... si, daca vrei sa stii, scrisoarea ta de 2 pagini, cu stilou negru, scris elegant si parfum retro, a fost cea mai stralucitoare parte a cadoului! Iar felicitarea oficiala e expusa la panoul-tabla magnetica din holul casei noastre.

Repet, daca cineva primeste o scrisoare de la tine... e tot ce poate fi mai frumos, motivant si flatant gest pe care il primeste cineva, vreodata...
Multumesc din suflet si vreau sa stii ca mi-ai depasit cu mult toate asteptarile!!!!!

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi