Ia, ca sa vedeti ca am dreptate cand spun ca nimic nu e intamplator in viata!
Acum un an exact, m-am intalnit pentru prima data cu actualul meu partener de viata... asa ca... normal, am ridicat cadoul de la posta!
Multumesc din suflet, Adriana Adi_edi... zic ca a meritat din plin asteptarea! Desi , tu stii, eu ma bucur si de un pachet de biscuiti, daca stiu ca a fost cumparat pentru mine...
Sunt cam dezlanata si dezordonata in declaratii( ca tine, Adi draga

- sa stii ca nu esti mai dezordonata ca mine, in plus, dezordinea e marca oamenilor extrem de creativi! ) dar , zic eu, am motive obiective. Daca zic ca mi-au placut toate elementele din cadou, mint: M-ai citit pana in ultimul neuron!
Dulciurile au fost extrem de apreciate- eu sunt cu glicemia normala dar la limita superioara, deci mai gust, din cand in cand, dar nu fac excese... Copiii au ramas extaziati de frunzele de artar pe bat! De asemenea, de jocul de hochei din elemente de zahar... dolarii canadieni, bomboanele si biscuitii extrem de gustosi...
Trecem la restul... nu stiu de unde ai atata imaginatie! Si sunt sigura ca ai un glob de cristal in care imi citesti gandurile!
Revista si calendarul, jur! - nu credeam sa primesc vreodata! In limba franceza ma descurc, deci... DA! Stampile pentru biscuiti nu am avut niciodata... asadar, tu esti prima de la care am.
Salul rosu... doar stii, o sa-l port tot anul... daca zici ca pe nasa copiilor tai o cheama Corina ( si, in trecut, chiar Ciobanu) si e berbec, rosul este culoarea care ne caracterizeaza si ne poarta noroc.
Hartia decorativa cu flori de mac si parfum de magnolie, iti spun sigur, nu va ajunge in sertare. E prea frumoasa si ma caracterizeaza foarte mult, asadar, voi gasi o cale creativa de a o pune in valoare- o adoooooor!
Borcanelele cu delicatese- hummus si crema caramel, fii sigura ca o sa te pomenesc cand le deschid! Iubesc aceste arome, nu inteleg de unde ai dedus asta!!!!!
Lacul de unghii mov si fardul de pleoape= mov si mov glitter- e un avertisment- ca nu folosesc suficient avantajele acestei culori, desi am ochi verzi...
Au mai ramas clopotelul si pixurile.
Repet, ca sa constientizezi ca nimic nu e intamplator in viata noastra... anul acesta( 2015) nu am impodobit brad... asa ca, clopotelul tau, va fi vedeta bradului de anul 2016...
Pixurile, ai nimerit-o din nou. Da, noi suntem din aia scriitori... si, daca vrei sa stii, scrisoarea ta de 2 pagini, cu stilou negru, scris elegant si parfum retro, a fost cea mai stralucitoare parte a cadoului! Iar felicitarea oficiala e expusa la panoul-tabla magnetica din holul casei noastre.
Repet, daca cineva primeste o scrisoare de la tine... e tot ce poate fi mai frumos, motivant si flatant gest pe care il primeste cineva, vreodata...
Multumesc din suflet si vreau sa stii ca mi-ai depasit cu mult toate asteptarile!!!!!