Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 20 November 2012 - 09:51 PM
Ideea nu-mi apartine.Se mai practica si pe alte forumuri!
Cine vrea sa participe, se-nscrie cu nick-name-ul si-atat.
Suma aproximativa, cam...20-30 RON, zic eu. Si-as mai propune NU cadouri ff fragile, care sa se deterioreze la transport (cristale, sticlarie fina, etc).
Data limita: 10 decembrie.
Nu-i un concurs! Se-nscrie cine vrea, daca vrea!Asa vom avea, fiecare, parte de surprize simbolice, dar care ne vor aminti de cel / cea care s-a gandit la noi cand l-a cumparat!
Ce sa cumparati ? Nu stiu, ce credeti ca i s-ar potrivi pesoanei destinate, din ce o stiti de pe Forum ... nu trebuie sa fie ceva valoros,sa fie doar surpriza si bucuria de a primi un cadou de la un Mos Craciun.Sa descreteasca niste frunti incordate de griji, boli, stress, etc.
Odata primit cadoul, daca vreti, dezvaluiti pe topicul asta nick-ul Moslui vostru si cadou. Ar fi bine si frumos sa punem si o poza cu cadoul...
Cine primeste, si daruieste.Bilateral. De ex: eu primesc cadou de la Verber, dar pot pica sa-i trimit lui Lori.
Foxxy va centraliza lista.Tot ei ii vom trimite si PM cu adresa de trimis / primit pachetelele!
Eu, una, ma simt copil si ma bucur de cadourile-astea surpriza!
Ce ziceti? Va bagati?
Uite, eu deschid lista cu mine:
1.zoazorel
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 20 November 2012 - 10:09 PM
deci:verber!!
da as vrea sa am timp sa stiu ce sa cumpar (ca e in functie de cui trebuie sa trimit) si sa si ajunga!!caci de exemplu la floricica face mmmmmmmmult!!
Postat 20 November 2012 - 10:21 PM
zoazorel, la 20 November 2012 - 09:51 PM, a spus:
Ideea nu-mi apartine.Se mai practica si pe alte forumuri!
Cine vrea sa participe, se-nscrie cu nick-name-ul si-atat.
Suma aproximativa, cam...20-30 RON, zic eu. Si-as mai propune NU cadouri ff fragile, care sa se deterioreze la transport (cristale, sticlarie fina, etc).
Data limita: 10 decembrie.
Nu-i un concurs! Se-nscrie cine vrea, daca vrea!Asa vom avea, fiecare, parte de surprize simbolice, dar care ne vor aminti de cel / cea care s-a gandit la noi cand l-a cumparat!
Ce sa cumparati ? Nu stiu, ce credeti ca i s-ar potrivi pesoanei destinate, din ce o stiti de pe Forum ... nu trebuie sa fie ceva valoros,sa fie doar surpriza si bucuria de a primi un cadou de la un Mos Craciun.Sa descreteasca niste frunti incordate de griji, boli, stress, etc.
Odata primit cadoul, daca vreti, dezvaluiti pe topicul asta nick-ul Moslui vostru si cadou. Ar fi bine si frumos sa punem si o poza cu cadoul...
Cine primeste, si daruieste.Bilateral. De ex: eu primesc cadou de la Verber, dar pot pica sa-i trimit lui Lori.
Foxxy va centraliza lista.Tot ei ii vom trimite si PM cu adresa de trimis / primit pachetelele!
Eu, una, ma simt copil si ma bucur de cadourile-astea surpriza!
Ce ziceti? Va bagati?
Uite, eu deschid lista cu mine:
1.zoazorel
2.verber
Postat 20 November 2012 - 10:22 PM
verber, la 20 November 2012 - 10:09 PM, a spus:
deci:verber!!
da as vrea sa am timp sa stiu ce sa cumpar (ca e in functie de cui trebuie sa trimit) si sa si ajunga!!caci de exemplu la floricica face mmmmmmmmult!!
PM lui Fox cu adresa reala de trimis / primit cadoul!
Postat 20 November 2012 - 11:41 PM
Postat 21 November 2012 - 11:50 AM
stella, la 20 November 2012 - 11:41 PM, a spus:
idem, adica la fel! cum ne spunea noua d-na invatatoare in clasa I...zilnic

Postat 21 November 2012 - 11:57 AM
Postat 21 November 2012 - 07:18 PM
Si, ca sa fie o justete, daca pentru fetele din Romania suma maxima va fi de 30 Lei, pentru celelalte, max 7 Euro, 8 $.E bine asa?
Si nu uitati PM la Fox cu numele si adresa reale.
Foooxxxyyyy!
Postat 21 November 2012 - 07:34 PM
Intrebare , cine-mi spune cui trimit Kdoul?Foxulina? sau aleg eu destinatarul ?
Postat 21 November 2012 - 08:03 PM
stella, la 21 November 2012 - 07:34 PM, a spus:
Foxulina! Ea face alegerile!
Tu stii doar cui vei trimite, dar nu si de la cine vei primi! Obligatoriu, cine trimite SI primeste!! Cadoul trebuie sa fie simbolic, nu ff valoros, pana-n 10 E la voi (6-7 E am calculat eu la cursul nostru de schimb).Eu mi-as dori, de exemplu, ceva care sa ramana, pe care, privindu-l, sa-mi amintesc de cea care mi l-a trimis! Nu farduri, parfum sau ciocolata.Ceva mic, simbolic.
Uite, ma mai gandeam la fetele de-afara.Daca au rude in tara si le vine mai usor, pot ruga rudele sa trimita cadoul in tara.Sau pot primi cadoul in tara!
Postat 21 November 2012 - 08:07 PM
zoazorel, la 21 November 2012 - 08:03 PM, a spus:
stella, la 21 November 2012 - 07:34 PM, a spus:
Foxulina! Ea face alegerile!
Tu stii doar cui vei trimite, dar nu si de la cine vei primi! Obligatoriu, cine trimite SI primeste!! Cadoul trebuie sa fie simbolic, nu ff valoros, pana-n 10 E la voi (6-7 E am calculat eu la cursul nostru de schimb).Eu mi-as dori, de exemplu, ceva care sa ramana, pe care, privindu-l, sa-mi amintesc de cea care mi l-a trimis! Nu farduri, parfum sau ciocolata.Ceva mic, simbolic.
Uite, ma mai gandeam la fetele de-afara.Daca au rude in tara si le vine mai usor, pot ruga rudele sa trimita cadoul in tara.Sau pot primi cadoul in tara!
eu dau adresa de bucuresti!!
nu stiu 2ut ce coordonate are.....
Postat 21 November 2012 - 08:46 PM
1. zoazorel
2. verber
3. stella
4. alpha
5. 2ut
6. milena
Imediat dupa ce expira inscrierile si folosind un program de extrageri aleatoare, voi da de stire fiecaruia cui trebuie sa-i trimita cadou. Fiecare va trebui sa trimita ceva, dar nu e musai sa se faca schimb de cadouri doar intre 2 persoane. Exemplu: numarul 7 poate sa-i trimita cadou numarului 9, iar numarul 9 va trimite cadou numarului 15. Asta a fost un exemplu... Daca se nimeresc aceleasi persoane si la dat si la primit... e doar o intamplare, asa a decis programul.
Postat 21 November 2012 - 09:09 PM
Si cu sumele pentru fetele de-afara?
Postat 21 November 2012 - 09:45 PM
Postat 21 November 2012 - 09:52 PM
Postat 21 November 2012 - 10:00 PM
Postat 21 November 2012 - 10:20 PM
Postat 21 November 2012 - 11:37 PM
Si eu ma inscriu
...si vreau si "Draga Mos Craciun"

Ajutor