Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#541 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 November 2013 - 11:09 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 November 2013 - 12:15 AM, a spus:

Bucuria copilului nimerit din plin de cadou! Da, decretez ca Stella se pricepe maxim la cadouri:
Azi toata ziua s-a probat cu cliklazurile si a mancat ciocolatele ????

O la laaaaaaaaaa!!!!! Ce veselie pe capul Beatricei..... Mai fericita de-atat nu cred ca putea fi! Stella, BRAVO! :floare:
Daniella, sa folositi amandoua (daca te lasa si pe tine) cu mare placere "kiklazurile"! :floare:

#542 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 11 November 2013 - 08:30 PM

Anunt si eu cumparaturile incheiate, documentarea pentru traseul mosului facvuta, si maine sper sa spun start colet.
Revin cu vesti.
Felicitari celor mai harnicute dintre voi, felicitari tuturor celor care au intrat in joc.

#543 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 12 November 2013 - 03:57 PM

Bravo moasa stella! :)
Chiar ca ai fost rapida.
Olguta sa folosesti sanatoasa achizittile de la "moasa".

Am cumparat o parte din cadou, urmeaza saptamana asta sa termin cu cumparaturile, si apoi sa trimit.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#544 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 12 November 2013 - 04:01 PM

Sambata credeam ca am cumparat tot ce trebuie si ca mai am de facut uin set de bijuterii, dar cand am vazut cate a trimis Stellina, m-am cam dezumflat. Am constatat ca nu stiu care trebuie sa fie suma maxima.

#545 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 November 2013 - 04:10 PM

Vezi postareajulix_2007, la 12 November 2013 - 04:01 PM, a spus:

Sambata credeam ca am cumparat tot ce trebuie si ca mai am de facut uin set de bijuterii, dar cand am vazut cate a trimis Stellina, m-am cam dezumflat. Am constatat ca nu stiu care trebuie sa fie suma maxima.

Cand au inceput discutiile, s-au propus urmatoarele sume: in lei, cam 50 - 80, iar in euro, cam 15 - 20.

#546 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 12 November 2013 - 04:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 12 November 2013 - 04:10 PM, a spus:

Cand au inceput discutiile, s-au propus urmatoarele sume: in lei, cam 50 - 80, iar in euro, cam 15 - 20.

Buna ziua,
Recunosc ca si eu m-am gandit de multe ori la asta...de ficare data cand cineva mai pozeaza un cadou primit ma simt tare prost crezand ca am trimis foarte putine chestiute...Si incep sa-mi fac o mie de ganduri cu "ce sa mai iau", chiar daca am deja cumparaturile facute.
Ceea ce se stabilise este: "Si, ca sa fie o justete, daca pentru fetele din Romania suma maxima va fi de 30 Lei, pentru celelalte, max 7 Euro, 8 $.E bine asa" (am citat pe Zoazorel de pe undeva de la inceputul topicului).

In fine...eu voi trimite ceea ce am planut deja ca voi trimite. Le voi trimite cu mare drag si daca va deranja calitatea sau cantitatea cadoului, apoi asta este. Eu zic sa nu-ti faci probleme Julix, trimite ce vroiai tu sa trimiti si gata - sigur vor fi primite cu bucurie.
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#547 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 November 2013 - 04:44 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 12 November 2013 - 04:40 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 12 November 2013 - 04:10 PM, a spus:

Buna ziua,
Recunosc ca si eu m-am gandit de multe ori la asta...de ficare data cand cineva mai pozeaza un cadou primit ma simt tare prost crezand ca am trimis foarte putine chestiute...Si incep sa-mi fac o mie de ganduri cu "ce sa mai iau", chiar daca am deja cumparaturile facute.
Ceea ce se stabilise este: "Si, ca sa fie o justete, daca pentru fetele din Romania suma maxima va fi de 30 Lei, pentru celelalte, max 7 Euro, 8 $.E bine asa" (am citat pe Zoazorel de pe undeva de la inceputul topicului).

In fine...eu voi trimite ceea ce am planut deja ca voi trimite. Le voi trimite cu mare drag si daca va deranja calitatea sau cantitatea cadoului, apoi asta este. Eu zic sa nu-ti faci probleme Julix, trimite ce vroiai tu sa trimiti si gata - sigur vor fi primite cu bucurie.

Inseamna ca am incurcat eu borcanele, scuze! :D Retinusem alte sume. :)

#548 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2013 - 04:51 PM

Julix, Eu cand merg la cumparaturi, mereu mi se agata de mana cate ceva, si apoi pun undeva intr-un dulap.
Ciocolata si cafea am mereu in casa, ca trimit des la ai mei acasa.
Cum s-a mai spus nu conteaza cat costa cadoul, ci bucuria pe care o produce.
Pentru Olguta , ca stiu ca e maestra in torturi, mi s-a parut ca mici chestii de prejiturit i-ar prinde bine, si cadoul pentru baietelul ei, era ceva *extra* ca-mi place sa fac bucurii copiilor mititei; iar pentru Bea kiklazurile erau de la Vale, doar *ritzi -pitzi* ( cum le numea Val agrafele de par ) erau destinate ei, de cand le-am vazut in magazin.
Un cadou facut din inima conteaza cel mai mult, si nu valoarea lui comerciala.( parerea mea), iar Julix si multe dintre voi facetoi asa lucruri minunate, ca pentru mine au o valoare care nu se poate estima decat prin placerea si bucuria pe care o aduc.
Pup tulemond, si va doresc sa va bucurati cu totii de ce va aduce mosul sau moasa voastra :)

#549 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 12 November 2013 - 05:25 PM

Nici eu nu sunt genul care sa aiba pretentii exagerate cand e vorba sa primesc. Chiar daca nu-mi place ceva, ma gandesc la faptul ca cineva s-a gandit la mine, mi-a trimis ce a crezut ca mi se potriveste/are mai bun si pentru asta apreciez gestul in sine. Pana la urma nu ne cunoastem personal, ci virtual, desi avem impresia ca ne stim de o viata. Nu fac niciodata comparatii de genul: eu ti-am dat mai mult, tu nu mi-ai dat nimic, dar nu vreau nici sa fiu taxata drept zgarcita(exact opusul a ceea ce sunt)sau nesimtita (aici nu ma mai pronunt). Nu sunt neaparat extrem de disciplinata, dar nu-mi place sa sfidez regulile unui joc.
Oricum m-am linistit. Pot sa definitivez cadoul, e drept dupa ce fac setul de bijuterii, adica saptamana viitoare, caci saptamana aceasta sunt legata de glia scolii. E cerc la invatatori si fiecare face ceva: eu cu partea info - scot pliante si planuri de 2 zile, de mi s-a facut acru.

#550 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 November 2013 - 08:36 PM

Raportez si eu finalizarea cumparaturilor.Mai am sa compun felicitarea.Si...gata!Convoc renii si-l trimit!

Foxyy, da, stabilisem, la inceputuri, suma de 30 lei pentru fetele din tara si similarul in euro sau dolari pentru afara (7 E,8 $) tocmai in ideea a ce-a spus Julix: unele s-ar simti...aiurea, sa spunem asa.Stiu ca gestul conteaza, dar nu toate avem posibilitatea, desi vrem sa facem mici bucurii.Pana la urma, da, gestul conteaza.Si bucuria "copilului"din fiecare ca va primi cadoul de la un Mos bun si tanar si frumos.

Si eu abia astept sa-l trimit pe-al meu si, mai ales, sa simt bucuria din ochii si inima "copilului" care-l va primi, cand il va primi! Sa curga cadourile, bucuria de a darui si de a primi! Sa curga lumina si spiritul Craciunului.Sa ne lasam purtate de valul acestei bucurii, fara sa ne facem griji ca nu va placea, ca nu se va potrivi!TOTUL se va potrivi, TOTUL va fi bine primit! Asa simt eu! La treaba!:cheers:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#551 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 November 2013 - 01:19 PM

Misiune indeplinita, colet predat mosului....astept vesti.
Zi frumoasa tuturor

#552 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 November 2013 - 12:49 PM

Ma intalnii si eu cu Mosul azi asa ca si pachetelul meu e pe drum. Ar trebui sa ajunga in 2-3 zile ca nu e departe :occasion15:
Imagine postata

#553 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 18 November 2013 - 03:58 PM

A ajuns mosul la mine :occasion15: :scratch:

Sa traiasca si sa fie sanatos, ca tare inspirat a fost :love7:

Fisier atasat  Picture2 003.jpg (113.69K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  Picture2 002.jpg (133.47K)
Number of downloads: 0

#554 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2013 - 04:03 PM

Harnicut Mosul....... :occasion15: Si incarcat de bunataturi! :love7:
Ce-mi place sa vad cadourile desfacute cu maini tremurande. Aproape la fel de tremurande sunt si cele ce le impacheteaza, sunt sigura!
Tuturor - felicitari! :scratch:

#555 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 November 2013 - 08:26 PM

Ce bucurie, nu credeam sa fie posta romana asa expeditiva.
Mosul a avut un "rudolph" istet care a soptit ce e bun pt destinatara, asa ca spun...cu drag si alta data.

Cami toti avem inca un copil in interior asa ca bucurate, bucural si totul va fi bine.

#556 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 18 November 2013 - 08:45 PM

Eeeei, d-aia nu-mi raspundea mie renul Rudolph la apel!:love7: Era pe la Arabia! Bravo lui, harnicut si Mosul!Si inspirat! Cami, sa-ti fie de folos cadourile, si bravo si Mosului!:scratch: Ce repede-a ajuns...

Saptamana viitoare, sper, va zbura si saniuta de la mine catre cel mai copil cuminte!

Dezlantuit Mosul anul asta!Asa sa ramana, caci copiii din noi inca-l astepta seara, la gem! Eu, recunosc, asa fac! :occasion15:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#557 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 November 2013 - 08:35 AM

Minunat Cami. Enjoy. :notworthy:

#558 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 November 2013 - 11:51 AM

Ce Mosi harnici si ce cadouri frumoase! Sunt sigura ca va bucurati de ele Imagine postata
Cami, dream catcher- ul e atat de vesel si viu colorat, precis o sa-ti aduca numai vise frumoase si ganduri bune.

Si eu am terminat cumparaturile, ieri am gasit si cutie, sper sa ajung saptamana asta la posta. De ce mi-a fost frica n-am scapat: iar ma "bazez" pe posta romana. Sper ca de data asta ma va surprinde placut
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#559 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 19 November 2013 - 07:12 PM

Mosul a trecut si pe la mine, si i-am predat cadoul. A zis ca-l livreaza in 2 saptamani. Sper din tot sufletul sa fie asa.

Ce fain, Cami, si mie imi place portocaliul. S-amiscat repede si mosul tau.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#560 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2013 - 10:37 AM

Am inmanat azi cadoul mosului,sper sa ajunga cu bine.

Fetelor, frumoase cadouri ati primit, harnici tare mosii,sa va bucurati de cadouri.

Editez sa rog copilul cuminte ce primeste pachetul, sa nu ia in considerare ambalajul, doar continutul pus cu dragoste.
Oricat de mult am planuit eu sa-l imbrac frumos in hartie colorata, cand a fost vamuit pachetul a fost lipit grosolan cu scotch sa nu se mai adauge nimic ulterior, apoi imbracat in hartie maro si scotcu-uit la fel de grosolan, ambalat de cel ce a vamuit pachetul.Eu am lipit apoi doar adresele. Asta e,eu voiam sa arate bine, dar a iesit ratusca cea urata :floare:
Imagine postata

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic