Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 02 December 2013 - 10:51 PM
Postat 02 December 2013 - 10:58 PM
Zozo, frumoase daruri, sa le porti cu placere!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 02 December 2013 - 11:32 PM
Si noi adoram casuta luminata de la Stelutza,despre bijuuri,nu mai spun,ca eu sunt topita dupa ele ,sunt superbe!
Postat 02 December 2013 - 11:43 PM
Am intrat de fapt sa spun ceva oarecum pe langa subiect, am visat ca Piscotel s-a trezit cu un BMW in garaj, trimis de Daniella cadou de Craciun
Postat 02 December 2013 - 11:54 PM
ce vis mistooooooo! imi place mult! Era un coupe rosu?
sa dea Domnul sa pot sa fac asa un dar! Pisco, merita si 2 BMW-uri! ca si Petru e omulet
ia mai adu-ti aminte, nu erau de jucarie ? (eu nu tin minte visele ...) Totusi mai deunazi am visat urat ... soareci, sobolani ... muiati in apa ...
Postat 03 December 2013 - 12:06 AM
Glumesc,scuzati off topicul,dar nu am putut sa ma abtin sa nu comentez,ca tocmai ce am ''experimentat'' ,zic!
Postat 03 December 2013 - 12:11 AM
Eu nu am dusmani
Iar visul lui Adi, este pentru ca visez si eu o masina de aia, desi eu ma gandeam la Range Rover, cea mai mica masura, tati a zis ca mai bine BMW X3 ..., dar mai e cale lunga pana acolo ... si deci Adi, mi-a indicat ca nu e Range Rover e BMW. Castiga tati!
Postat 03 December 2013 - 10:02 AM
Daniella, la 02 December 2013 - 10:58 PM, a spus:
Zozo, frumoase daruri, sa le porti cu placere!
Multumesc, Danny! Si Bea are dreptate: sunt superbe! Si voi sa le stapaniti sanatoase, sa le folositi cu placere. Si eu ma bucur de bucuria tuturor celor care primesc si daruiesc! Si fiindca Julix e la Paris, abia pe duminica ajunge acasa, ma bucur eu si pentru ea!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 03 December 2013 - 01:49 PM
julix_2007, la 25 November 2013 - 07:47 PM, a spus:
Superbe lucrusoare si se vede ca-s facute si trimise cu mult drag!
Iulia, sa le folosesti cu mare placere!
Postat 03 December 2013 - 01:52 PM
zoazorel, la 29 November 2013 - 06:26 PM, a spus:
Veneam io agale-asa de la muncile corporatiste, obosita, plictisita si zic: "hai ca meriti sa te hodini nitelus.Si intru la Barca.Cand acolo, mare bucurie mare: elfisorul Mosului, al mai simpatic, pe numele ei Zerda! Cic-a trimis-o Mosu-n lume, sa dea de mine si sa-mi dea un cadou de la Mos.Acum ca Mosul e darnic si bun, stie toata lumea, dar ca citeste si ganduri...
Si iaca frumusata de poncho, moale si pufos, numai bun pentru zile de primavara si toamna.E lana pura, pufoasa si moale.Cat despre dulciuri...ciocolata cu visine, preferatele mele, bombonici pentru Pom, cu portocale si capsune si napolitane ciocolatoase!
Iac-aici, cu mine cu tot, ca poate va era dor!
Si-am pupat elfuletul, si ne-am dat si cate-o bere!
Si-uite-asa mi-a facut Mosul ziua (seara) frumoasa!
Oare de ce m-am gandit si la Yandira? Fiindca mi-e dor de ea?
Ce bine-ti sta! Sa-l porti cu mare placere!
Postat 03 December 2013 - 01:53 PM
zoazorel, la 30 November 2013 - 09:54 PM, a spus:
Si iata ce-am mai capatat:
Ansamblu cu bomboane
Detaliu pe cercei!Eleganti si elaborati! Cei grena din dreapta sunt favoritii mei!
Cartea de bucate si felicitarea facuta de Julixa cu manutele ei!
Multumesc mult, Julix!
Se vede treaba ca ai fost taaaare cuminte anul asta.
Julix, se vede ca esti maiastra la crosetat, sunt superbe bijuteriile!
Postat 03 December 2013 - 01:58 PM
Daniella, la 02 December 2013 - 10:20 PM, a spus:
Se vede clar ca Bea e super fericita!
Dani, sa folositi / purtati cu mare placere toate cadourile primite!
Postat 03 December 2013 - 01:59 PM
A crescut, s-a schimbat si se face tot mai frumoasa Bea, sa-ti traiasca printesa Daniella.
Postat 03 December 2013 - 02:01 PM
Postat 03 December 2013 - 02:02 PM
Daniella, la 02 December 2013 - 11:54 PM, a spus:
ce vis mistooooooo! imi place mult! Era un coupe rosu?
sa dea Domnul sa pot sa fac asa un dar! Pisco, merita si 2 BMW-uri! ca si Petru e omulet
ia mai adu-ti aminte, nu erau de jucarie ? (eu nu tin minte visele ...) Totusi mai deunazi am visat urat ... soareci, sobolani ... muiati in apa ...
Cand ai sa poti trimite 2 BMW-uri catre Pisco, poate mai scapi cate ceva si pe la altii, da?
Nu-i musai sa fie tot BMW-uri. Se accepta si alte marci....
Postat 03 December 2013 - 02:06 PM
Geany, la 03 December 2013 - 12:06 AM, a spus:
Glumesc,scuzati off topicul,dar nu am putut sa ma abtin sa nu comentez,ca tocmai ce am ''experimentat'',zic!
Si de cand iti pasa tie de vorbele altora? Mai ales daca-s pe la spate? Duca-se si acolo sa ramana!
Postat 03 December 2013 - 02:16 PM
Vorba lui Dany' parca a fost o conexiune intre noi (subconstient)ca pe mine m-a afectat mai putin,domnu' Geany' s-a cam suparat pe socrella....in fine ...
Postat 03 December 2013 - 10:03 PM
2ut, la 22 November 2013 - 09:13 AM, a spus:
Luni sper sa plece si pachetul meu...
A ajuns deja!
Cand am vazut ditamai pachetoiul nu-mi venea sa cred ca e pt mine!!!!
Am facut poza dar in graba , o pun maine. Oricum , d-ra isi primeste maine partea pt ca azi nu s-a putut , la noi acasa a fost nebunie ( tat'su si-a cumparat jucarie noua , un TV msi mare si mai destept....si a trebuit sa-l monteze azi in perete!!!! ). N-am vrut ca pachetul sa-si piarda efectul pe care-l merita!
Asa ca am ascuns pachetul, o sa il arat maine si o sa-i fac si o poza. Sunt sigura ca o sa fie desperata de fericire!!!! O sa strige PURCELUSH !!!! PURCELUSH!!!..
Bia , itzi multzumim!
Este un cadou minunat. Pun maine poza cu toate minunatziile!
Postat 04 December 2013 - 12:40 AM
Acum simt ca vine Craciunul
Eu am terminat pachetul demult, azi in sfarsit l-am trimis. Cu posta normala, sper sa ajunga. De la curieri am primit niste preturi de mi-a sarit basca. Parca-as trimite pachet de la Polul Nord la Polul Sud si-ar trebui sa fuga cineva cu el sub brat

Postat 04 December 2013 - 12:58 AM
Alpha, poate ai noroc...au sosit colete cu posta normala in cateva zile (nu cu normala ai trimis Foxyy anul trecut din Paris?), si recomandate cu intarziere. Asa ca pune-i gand sa ajunga bine si degraba si asa va fi, ca asa si este ������
Foxyy, m-ai distrat cu bmw-urile! Voi vreti Craciun in stil mare!
Btw ati vazut brazi in Bucuresti de vanzare, unde, care e pretul? Unde putem vb despre asta?
Geany, bine ca a fost doar atat!

Ajutor