Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#601 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2013 - 10:51 PM

Dani, sa le porti cu placere ; se vede pe fata ei cat e de bucuroasa miss Bea.

#602 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 December 2013 - 10:58 PM

Multumim, Stellin!

Zozo, frumoase daruri, sa le porti cu placere!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#603 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2013 - 11:32 PM

Ce dulce e Bea :) :) Tare frumos cadou ,se vede cata bucurie a adus mosul si la voi :)

Si noi adoram casuta luminata de la Stelutza,despre bijuuri,nu mai spun,ca eu sunt topita dupa ele ,sunt superbe! :)

#604 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 02 December 2013 - 11:43 PM

Ma bucur si eu de bucuriile voastre :) ...
Am intrat de fapt sa spun ceva oarecum pe langa subiect, am visat ca Piscotel s-a trezit cu un BMW in garaj, trimis de Daniella cadou de Craciun :) :) :) ...

#605 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2013 - 11:54 PM

e randul meu sa rad! :) :) :)
ce vis mistooooooo! imi place mult! Era un coupe rosu? :) ...vise taica ...
sa dea Domnul sa pot sa fac asa un dar! Pisco, merita si 2 BMW-uri! ca si Petru e omulet :)
ia mai adu-ti aminte, nu erau de jucarie ? (eu nu tin minte visele ...) Totusi mai deunazi am visat urat ... soareci, sobolani ... muiati in apa ...

#606 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2013 - 12:06 AM

Ha ha ha! :) visul tau Dany' eu stiu ca inseamna dusmani..si eu tocmai am avut un vis (extrem de frumos de altfel :) ) aveam shomoioage' de bani,bancnote,mototoliti asa,da multi rau si in poseta si prin buzunare ,in portofel ,nici nu incapeau ( si de 1 milion vechi,aka 100 lei noi dar si euro altii la gramada asa )phii!!! ce vis frumos :) ,din pacate inseamna,vorbe ,ceea ce mi s-a si adeverit de altfel ,nu intru in detalii dar cica cineva te vorbeste pe la spate/barfa...asa ca nashpa' :)

Glumesc,scuzati off topicul,dar nu am putut sa ma abtin sa nu comentez,ca tocmai ce am ''experimentat'' ,zic! :)

#607 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2013 - 12:11 AM

ei, eu nu cred nici in interpretarea viselor. Cred mai degraba, ca atata m-a intrebat Bea unde e sobolanul si daca avem sobolani ... ca mi-a venit noaptea din subconstient imaginea horror. (Explicatia fiind ca virgula Cora, catelusa noastra omoara tot ce prinde (si nu e uman) ca intra in curte si acum vreo luna a prins un sobolan.... nu stiu de unde i-a venit ei in ziua aia, dar m-a sucit cu intrebarea pe toate partile ... Cu oamenii, nu prea are treaba ... intra linistiti ...ea se bucura :) Sare in sus si se invare in jurul cozii, ca dresata pt circ :) Bun caine de paza!
Eu nu am dusmani :), doar familie, rude, sau prieteni, sau cunostinte ...toti oameni ca si mine ... :)
Iar visul lui Adi, este pentru ca visez si eu o masina de aia, desi eu ma gandeam la Range Rover, cea mai mica masura, tati a zis ca mai bine BMW X3 ..., dar mai e cale lunga pana acolo ... si deci Adi, mi-a indicat ca nu e Range Rover e BMW. Castiga tati!:) ..., dar mai inseamna ca eu si Adi avem o conexiune ... in subconstient ... ;)

#608 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 December 2013 - 10:02 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 December 2013 - 10:58 PM, a spus:

Multumim, Stellin!

Zozo, frumoase daruri, sa le porti cu placere!

Multumesc, Danny! Si Bea are dreptate: sunt superbe! Si voi sa le stapaniti sanatoase, sa le folositi cu placere. Si eu ma bucur de bucuria tuturor celor care primesc si daruiesc! Si fiindca Julix e la Paris, abia pe duminica ajunge acasa, ma bucur eu si pentru ea! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#609 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 03 December 2013 - 01:49 PM

Vezi postareajulix_2007, la 25 November 2013 - 07:47 PM, a spus:

Olguta m-a surprins tare placut, mai ales cu acele chestii metalice pe care deja le-am folosit cu brio la bratarile crosetate. Mi-a placut tare mult acel colier tricotat. Olguta, tu l-ai facut? Tare m-a bucurat si saculetul pentru cadourile mosului. Nu mai zic de tava de silicon. Cand o sa-mi fac turtite dukan sub forma de inima, cine va fi ca mine? In sfarsit, mi-au placut toate.

Superbe lucrusoare si se vede ca-s facute si trimise cu mult drag! :angryfire: Bravo, Olguta!
Iulia, sa le folosesti cu mare placere! :thumleft:

#610 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 01:52 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 November 2013 - 06:26 PM, a spus:

Lume-lume, azi patii o bucurie mare-mare! Sa va spui, c-abia ce ma pot abtine:

Veneam io agale-asa de la muncile corporatiste, obosita, plictisita si zic: "hai ca meriti sa te hodini nitelus.Si intru la Barca.Cand acolo, mare bucurie mare: elfisorul Mosului, al mai simpatic, pe numele ei Zerda! Cic-a trimis-o Mosu-n lume, sa dea de mine si sa-mi dea un cadou de la Mos.Acum ca Mosul e darnic si bun, stie toata lumea, dar ca citeste si ganduri...

Si iaca frumusata de poncho, moale si pufos, numai bun pentru zile de primavara si toamna.E lana pura, pufoasa si moale.Cat despre dulciuri...ciocolata cu visine, preferatele mele, bombonici pentru Pom, cu portocale si capsune si napolitane ciocolatoase!
Iac-aici, cu mine cu tot, ca poate va era dor!
Si-am pupat elfuletul, si ne-am dat si cate-o bere!

Si-uite-asa mi-a facut Mosul ziua (seara) frumoasa!:angryfire: Mosului si, mai ales elfului Zerda! (ca nu pot zice Mosul Zerda, ca-i mica si dulcica!)

Oare de ce m-am gandit si la Yandira? Fiindca mi-e dor de ea?

Ce bine-ti sta! Sa-l porti cu mare placere! :thumleft: Si pofta buna la "verificatul" bombonicilor! <_<

#611 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 01:53 PM

Vezi postareazoazorel, la 30 November 2013 - 09:54 PM, a spus:

Dar stati!(asta-i dintr-o reclama stupida!) A mai venit un Mos la mine.S-a gandit ca, poate(?) oi fi fost cuminte si-a mai trimis un elfisor drag sufletului meu!Pe Julix! :angryfire:
Si iata ce-am mai capatat:
Ansamblu cu bomboane
Detaliu pe cercei!Eleganti si elaborati! Cei grena din dreapta sunt favoritii mei!
Cartea de bucate si felicitarea facuta de Julixa cu manutele ei!
Multumesc mult, Julix!:thumleft:

Se vede treaba ca ai fost taaaare cuminte anul asta. :floare: Asa, da! <_< Sa le porti / folosesti cu mare placere! :floare:
Julix, se vede ca esti maiastra la crosetat, sunt superbe bijuteriile! :floare:

#612 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 01:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 December 2013 - 10:20 PM, a spus:

Bea a repetat intr-una: sunt superbe, sunt superbe, sunt superbe. Mamiii, sunt superbe! Sunt "foarte superbe"!!! Nici nu stii cata bucurie ne-ai adus in seara asta in casa, Julix!

Se vede clar ca Bea e super fericita! :thumleft: Numai cat te uiti la fetisoara ei si-ti dai seama ce usor este sa faci un copil fericit. Si Julix a reusit! Felicitari! <_<
Dani, sa folositi / purtati cu mare placere toate cadourile primite! :angryfire:

#613 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 03 December 2013 - 01:59 PM

Daniella bogat si frumos cadoul, sa le folositi cu placere.

A crescut, s-a schimbat si se face tot mai frumoasa Bea, sa-ti traiasca printesa Daniella.
Imagine postata

#614 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 02:01 PM

Vezi postareaadi_edi, la 02 December 2013 - 11:43 PM, a spus:

Ma bucur si eu de bucuriile voastre <_< ...
Am intrat de fapt sa spun ceva oarecum pe langa subiect, am visat ca Piscotel s-a trezit cu un BMW in garaj, trimis de Daniella cadou de Craciun :thumleft: :floare: :floare: ...

Asa cadou, mai da!!!!!!!! :angryfire:

#615 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 02:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 December 2013 - 11:54 PM, a spus:

e randul meu sa rad! :floare: =)) :D
ce vis mistooooooo! imi place mult! Era un coupe rosu? <_< ...vise taica ...
sa dea Domnul sa pot sa fac asa un dar! Pisco, merita si 2 BMW-uri! ca si Petru e omulet :floare:
ia mai adu-ti aminte, nu erau de jucarie ? (eu nu tin minte visele ...) Totusi mai deunazi am visat urat ... soareci, sobolani ... muiati in apa ...

Cand ai sa poti trimite 2 BMW-uri catre Pisco, poate mai scapi cate ceva si pe la altii, da? :angryfire: Ca si altii sunt omuleti..... :D
Nu-i musai sa fie tot BMW-uri. Se accepta si alte marci.... :thumleft: Un Lamborghini, de exemplu... :floare:

#616 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 02:06 PM

Vezi postareaGeany, la 03 December 2013 - 12:06 AM, a spus:

Ha ha ha! :thumleft: visul tau Dany' eu stiu ca inseamna dusmani..si eu tocmai am avut un vis (extrem de frumos de altfel :angryfire: ) aveam shomoioage' de bani,bancnote,mototoliti asa,da multi rau si in poseta si prin buzunare ,in portofel ,nici nu incapeau ( si de 1 milion vechi,aka 100 lei noi dar si euro altii la gramada asa )phii!!! ce vis frumos :floare: ,din pacate inseamna,vorbe ,ceea ce mi s-a si adeverit de altfel ,nu intru in detalii dar cica cineva te vorbeste pe la spate/barfa...asa ca nashpa' <_<

Glumesc,scuzati off topicul,dar nu am putut sa ma abtin sa nu comentez,ca tocmai ce am ''experimentat'',zic! :floare:

Si de cand iti pasa tie de vorbele altora? Mai ales daca-s pe la spate? Duca-se si acolo sa ramana!

#617 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2013 - 02:16 PM

Hi hi! Daa!! asa e...doar ca avusei si eu aseara un pic de loc la calculatorici' ca domnu' Geany' dormea cel mare nu ajunsese,si bub' se uita la desene si facea si lectii asa suplimentar in acelasi timp,asa din proprie initiativa :angryfire: si cum Edy' visase Bmw,Dany' sobolani(care eu stiu ca inseamna dusmani) si eu f. f. frumos vis,shomoioage' de bani mototoliti,da multi rau (si de un milion vechi si euroi,phii!! ce era de capu' meu :floare: ) si numa' bine ca avusei o convorbire telefonica cu cineva(socrela) care eu stiu ca bani inseamna vorbe,si cam asa fu' subiectul <_< asa ca asta a fost tot,nimic deosebit,doar o coincidenta care din punctul meu de vedere se potrivea cu subiectul viselor deschis de fete :thumleft:

Vorba lui Dany' parca a fost o conexiune intre noi (subconstient)ca pe mine m-a afectat mai putin,domnu' Geany' s-a cam suparat pe socrella....in fine ...

#618 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 December 2013 - 10:03 PM

Vezi postarea2ut, la 22 November 2013 - 09:13 AM, a spus:

Ce faine cadouri si ce mosi darnici, tare ma incarc cand intru pe topicul asta!
Luni sper sa plece si pachetul meu...

A ajuns deja!

Cand am vazut ditamai pachetoiul nu-mi venea sa cred ca e pt mine!!!!

Am facut poza dar in graba , o pun maine. Oricum , d-ra isi primeste maine partea pt ca azi nu s-a putut , la noi acasa a fost nebunie ( tat'su si-a cumparat jucarie noua , un TV msi mare si mai destept....si a trebuit sa-l monteze azi in perete!!!! ). N-am vrut ca pachetul sa-si piarda efectul pe care-l merita!

Asa ca am ascuns pachetul, o sa il arat maine si o sa-i fac si o poza. Sunt sigura ca o sa fie desperata de fericire!!!! O sa strige PURCELUSH !!!! PURCELUSH!!!..

Bia , itzi multzumim!

Este un cadou minunat. Pun maine poza cu toate minunatziile!

#619 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 04 December 2013 - 12:40 AM

Ce de copii fericiti! Mari si mici :D
Acum simt ca vine Craciunul

Eu am terminat pachetul demult, azi in sfarsit l-am trimis. Cu posta normala, sper sa ajunga. De la curieri am primit niste preturi de mi-a sarit basca. Parca-as trimite pachet de la Polul Nord la Polul Sud si-ar trebui sa fuga cineva cu el sub brat :D
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#620 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2013 - 12:58 AM

Domnul Dani mai importa una alta di State si stiu ca pretul unui colet mic, de 10 cm, recomandat, e vreo 67 de dolari... Pfoai ! Enorm! Nici Canada nu se lasa mai prejos cand vine vorba de pretul postei spre UE.
Alpha, poate ai noroc...au sosit colete cu posta normala in cateva zile (nu cu normala ai trimis Foxyy anul trecut din Paris?), si recomandate cu intarziere. Asa ca pune-i gand sa ajunga bine si degraba si asa va fi, ca asa si este ������ :D

Foxyy, m-ai distrat cu bmw-urile! Voi vreti Craciun in stil mare! :D eu accept si de revelion...sa fie in stil mare..., Craciunul...asa cateva cadouri sub brad..., brwdul enorm si gramada de cadouri sa depaseasca lejer pomul :D
Btw ati vazut brazi in Bucuresti de vanzare, unde, care e pretul? Unde putem vb despre asta?

Geany, bine ca a fost doar atat!

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic