Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#641 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 December 2013 - 03:12 PM

Milena bine ca a ajuns, am avut mari emotii, dar s-au miscat bine renii mosului.

Cat de frumosi sunt puii tai, fetisoarele lor dulci :wub: m-au uns la suflet.

Ma bucur ca va plac micile noastre atentii.
Imagine postata

#642 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 06 December 2013 - 03:48 PM

Carmen, "ursuletii" si i-au pus fiecare la patul patului, si mi-au spus " sa stii ca dimineata nu ne uitam in ghete. cred ca mos Nicolae ne aduce cadouri in ursuleti". asa ca, am pus dulciurile in "ursuleti".

Iar sambata, avem program de briose in familie, pt ca formele noastre nu sunt in forma de stea, si trebuie sa le incercam :wub:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#643 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 December 2013 - 04:00 PM

CE FRUMOS! Titi, Stella, Milena ... Toate cadourile sunt super! sa va bucurati deopotriva si Mosi Craciuni si copii, mici si mari, cuminti cadorisiti de bucuria reciproca! Milena sunt scumpi foc foc foc dragii tai cei mici! ce usor si ce frumos in acelasi timp sa ii bucuri pe copii

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#644 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 06 December 2013 - 05:27 PM

Ooooo, si doar pentru luminitele din ochisorii aceia si-a meritat drumul Mosului! Bravo, Carmen! Tare inspirata! Milena, sa-ti traiasca puisorii cei fericiti si sa va iasa cele mai faine briose, fiindca asa cum o stiu, Carmen a pus mult suflet acolo, in cadou!:wub:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#645 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 December 2013 - 05:45 PM

Milena, cata bucurie in ochisorii aia veseli :wub:

#646 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 06 December 2013 - 07:04 PM

Vezi postareamilena, la 06 December 2013 - 03:48 PM, a spus:

Carmen, "ursuletii" si i-au pus fiecare la patul patului, si mi-au spus " sa stii ca dimineata nu ne uitam in ghete. cred ca mos Nicolae ne aduce cadouri in ursuleti". asa ca, am pus dulciurile in "ursuleti".

Iar sambata, avem program de briose in familie, pt ca formele noastre nu sunt in forma de stea, si trebuie sa le incercam ;)

Cand mosul a pregatit pachetul pentru voi, nu erau inca in magazine lucruri de Craciun, si eram trista la gandul ca pachetul nu surprinde atmosfera de sarbatoare , asa ca atunci cand am vazut formele de silicon in forma de stelute m-am bucurat. Mai apoi, am asteptat totusi cateva zile si au aparut si ursuletii, astfel ca ceva din spiritul Craciunului am reusit sa-l impachetez si sa-l trimit :wub:
Spor la prajiturit :)
Imagine postata

#647 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 06 December 2013 - 10:19 PM

Azi au plecat si renii mei! Astept cu interes sa vad cand vor ajunge. :wub:

#648 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 09 December 2013 - 04:25 PM

Foarte frumoasa actiunea voastra! M-a sunat Cris, i-a venit mosul si a adus ceva si pentru Mihnea...de la AlphaImagine postata...Multumim mult draga mea, e o surpriza totala! Promitem poze!Imagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#649 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 09 December 2013 - 05:19 PM

Super Alpha. Pupaciuni lui Mihnea pe care il admir pe FB cand mai pune mamitza lui poze.
Kiken, sa va traiasca frumuselul, creste ca fat frumos ; ai deja baiat mare

#650 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 09 December 2013 - 06:06 PM

Salutare, lume buna. Am ajuns si eu acasa. Desi sunt rupta de oboseala, ca am prestat si 6 ore de curs+una sedinta de consiliu profesoral, am desfacut bagajele, tot am intrat pe aici sa vad ce si cum. Dar stiu ca ati scris ceva pagini, n-ati stat degeaba.
Ma bucur ca ati primit cadouri frumoase, ca Mosul ne da inspiratie (cand trimitem) si emotii (cand primim).
Sunt fericita ca am reusit sa aduc bucurie si mai ales ca am fost inspirata in alegerea cadourilor. Bea, Daniela sa purtati sanatoase bijuurile. Din pacate, siragul cu pene este cumparat, pentru ca nu am avut materialele necesare (asta ca sa nu zic ca totusi talentele mele sunt limitate).
Cat despre bomboane, iti trebuie mult bun simt sa stii cand sa te opresti din mancat.

#651 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 09 December 2013 - 07:26 PM

A venit Mosul :) !!! Foarte darnic Mos, mult prea darnic ! :)

Fisier atasat  DSCN8627.JPG (359.35K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSCN8628.JPG (378.22K)

Atat de bucuroasa nu am mai fost de ceva vreme ..
Multumesc mult de tot draga Mosule(Alpha) ;) !
Ai facut un copil fericit ;) ...am tremurat jumatate de ora dupa ce am desfacut cadoul .. ;)

Nu stiu daca a fost o intamplare ,sau te-ai documentat dar toate cadourile sunt mai mult decat pe gustul meu ...sunt tare fericita !

Cu sorturile de bucatarie am un pitic pe creier ,imi plac de mor ;) ! culoarea rosie e printre favoritele mele ..O sa pun barbatul sa imi faca poza zilele astea ..imi vine perfect ! ;)
La cheile de la apartament am "1000" de zorzoane ,si aici m-ai nimerit .sper sa imi poarte noroc ..
Setul de lingurite si furculite pt desert este minunat :) ..foarte frumoase si cu atatea detalii pe ele Fisier atasat  DSCN8632.JPG (199.63K)
Number of downloads: 0..multumesc!

Abia astept sa fac bradul ,sa asez decoratiunile de la tine ,sunt superbe :) ...si trufele nu mai zic ,un deliciu ..si pastaile de vanilie ..multumesc !

Fisier atasat  DSCN8637.JPG (189.27K)

Fisier atasat  DSCN8639.JPG (197.4K)

Fisier atasat  DSCN8640.JPG (240.92K)

Iar cutia ,cutia in care ai ambalat totul e mortala ...Multumesc !

Micutul Mihnea o sa primeasca in curant cadoul ! Foarte dragut din partea ta ca te-ai gandit si la el !

Fisier atasat  DSCN8629.JPG (434.85K)

Iti multumesc tare mult , sunt atat de fericita ,sar prin casa ca un copil mic ...
Sa ai Sarbatori Fericite !
Si tie sa iti aduca Mosul numai bucurii !Esti o minune ! ;)

#652 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBacau

Postat 09 December 2013 - 07:27 PM

Renii mei pleaca maine ! ;)

#653 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 09 December 2013 - 08:48 PM

Faine cadoului de la moasa Alpha ;)

#654 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2013 - 08:58 PM

Bravo, Alpha! Chiar frumoase! Cristina, sa le stapanesti sanatoasa si Mihnea, frumusetea mica a Andradei, sa le poarte sanatos si fericit!;)

#655 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 December 2013 - 11:32 AM

Cristina draga, ma bucur ca au ajuns, mi s-a luat o piatra de pe inima Imagine postata si sunt incantata ca iti plac. Le-am ales si trimis cu tot sufletul.

Nu am avut de unde sa ma documentez desi am incercat Imagine postata , ca nu prea ai scris ce-ti place, dar am stiut ca iti place sa bucataresti si sa tortalesti Imagine postata de-aici seturile, sortul si vanilia.

Cu brelocul chiar m-am gandit la noroc, ciocolata am ales ce-mi place mie, recunosc, setul pt sare si piper...nu-s niciodata prea multe Imagine postata , globuri am luat pt noi si m-am gandit brusc ca poate si tie ti-ar place, iar cand am vazut bluzitele mi-a zburat gandul la Mihnea, am stiut ca te mai intalnesti cu Andrada, deci am zis ca ii sunt predestinate piticului. Imagine postata Sper doar sa ii fie bune

Una peste alta si tu m-ai facut fericita cu fericirea ta, te pup si iti doresc un Craciun cum nu se poate mai fericit, cu belsug si voie buna Imagine postata Transmite-i si Andradei cele mai bune ganduri si urari si un pupic maaaaare lui Mihnea Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#656 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 10 December 2013 - 11:34 AM

Vezi postareaKikenHana, la 09 December 2013 - 04:25 PM, a spus:

Foarte frumoasa actiunea voastra! M-a sunat Cris, i-a venit mosul si a adus ceva si pentru Mihnea...de la AlphaImagine postata...Multumim mult draga mea, e o surpriza totala! Promitem poze!Imagine postata

Acum am vazut Imagine postata Cu mare placere! Abia astept pozele
Imagine postata

#657 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 10 December 2013 - 11:42 AM

Chiar minunata actiunea asta: nici nu aveti idee cata bucurie imi aduce mie cand bucur pe cineva Imagine postata Face tare bine la suflet
Imagine postata

#658 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2013 - 11:52 AM

Vezi postareaalpha, la 10 December 2013 - 11:42 AM, a spus:

Chiar minunata actiunea asta: nici nu aveti idee cata bucurie imi aduce mie cand bucur pe cineva Imagine postata Face tare bine la suflet

Asa e, Alpha! Mare bucurie-n suflet, cand vezi luminite si stelute-n alti ochi! Ba chiar si-adrenalina asteptarii face bine, ca se revarsa-n bucuria trimiterii si primirii cadourilor!
Imagine postata

#659 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 10 December 2013 - 12:42 PM

A plecat azi si pachetul de la mine.Am mari emotii;in circa 4-7 zile trebuie sa ajunga la destinatie.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#660 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBacau

Postat 10 December 2013 - 01:19 PM

Vezi postareaalpha, la 10 December 2013 - 11:32 AM, a spus:

Cristina draga, ma bucur ca au ajuns, mi s-a luat o piatra de pe inima Imagine postata si sunt incantata ca iti plac. Le-am ales si trimis cu tot sufletul.

Nu am avut de unde sa ma documentez desi am incercat Imagine postata , ca nu prea ai scris ce-ti place, dar am stiut ca iti place sa bucataresti si sa tortalesti Imagine postata de-aici seturile, sortul si vanilia.

Cu brelocul chiar m-am gandit la noroc, ciocolata am ales ce-mi place mie, recunosc, setul pt sare si piper...nu-s niciodata prea multe Imagine postata , globuri am luat pt noi si m-am gandit brusc ca poate si tie ti-ar place, iar cand am vazut bluzitele mi-a zburat gandul la Mihnea, am stiut ca te mai intalnesti cu Andrada, deci am zis ca ii sunt predestinate piticului. Imagine postata Sper doar sa ii fie bune

Una peste alta si tu m-ai facut fericita cu fericirea ta, te pup si iti doresc un Craciun cum nu se poate mai fericit, cu belsug si voie buna Imagine postata Transmite-i si Andradei cele mai bune ganduri si urari si un pupic maaaaare lui Mihnea Imagine postata

Alpha..nu am scris ce imi place pt ca de fel nu sunt pretentioasa ...sunt pasionata de tot ce tine de bucatarie in general ,dar mai ales de dulciuri ..pt mine ,desi am 24 de ani ,statul in bucatarie e un remediu .. :occasion14:

Nici nu iti imaginezi cat de mult m-ai nimerit cu darurile tale ...si nu mai spun ca barbatul din dotare e indragostit de lingurite si furculite ..

Sarbatorile de iarna imi plac cel mai mult ..in fiecare an (de 6 ani incoace ,de cand m-am mutat cu Florin) cumparam decoratiuni pt brad inainte de Craciun ...am stabilit ca in fiecare an sa ma limitez la 2-3 chestii ..ca si asa am strans mult prea multe ...asa ca anul asta am primit cadou de la tine :blackeye: ...

Sunt tare fericita sa stii,multumesc tare mult !

Craciun fericit si toate cele bune ! :)

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic