Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 11 December 2013 - 12:59 AM
vasul pus in biblioteca alaturi de carti dragi mie...suportul cu cele 2 portlumanari pe semineu, alaturi de alte lumanarele si lumanarici
scacita de usturoi pusa in camara....cufarul cu "kiklazuri" de la zoaza...si apoi cufarul completat cu alte kiklazuri
Fisiere atasate
-
vas zoaza.jpg (1.93MB)
Number of downloads: 0 -
port lumanari zoaza.jpg (1.72MB)
scacitza zoaza.jpg (1.9MB)
Number of downloads: 0
Postat 11 December 2013 - 01:02 AM
Postat 11 December 2013 - 11:05 AM
A, si-n cufaras, sper c-ai gasit, sunt o multime de pupicei!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 December 2013 - 10:37 AM
julix_2007, la 09 December 2013 - 06:06 PM, a spus:
Sunt fericita ca am reusit sa aduc bucurie si mai ales ca am fost inspirata in alegerea cadourilor. Bea, Daniela sa purtati sanatoase bijuurile. Din pacate, siragul cu pene este cumparat, pentru ca nu am avut materialele necesare (asta ca sa nu zic ca totusi talentele mele sunt limitate).
Cat despre bomboane, iti trebuie mult bun simt sa stii cand sa te opresti din mancat.
Sa-ti fie de bine calatoriile! A fost super totul, draga Julix! iti multumim din suflet pentru surpriza! Intr-adevar ne-am bucurat cu totii precum copiii! Jocul asta, de-a surpriza de la Mosul, e minunat, plin de emotii placute !
bravo, Alpha si Cristina ....ce frumos, ce bucurie, ce emotii! fain de tot!
Stellin, imi place mult ca ai pus pozele cu darurile aranjate la locul lor .... Priceless!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 December 2013 - 03:53 PM
Mutti, la 04 December 2013 - 09:04 AM, a spus:
Si un copil fericit la prima ora!
Cu purcelush-ul in mana am facut poze proaste , din pacate. Oricum, m-a pus sa-l duc iute la ea in camera , sa-l pun in pat ca ea doarme cu el deseara !
Inca o data itzi multzumim Craciunitza noastra darnica!
E superba pustoaica!
Mutti, sa le folositi pe toate cu cea mai mare placere!
Postat 12 December 2013 - 03:53 PM
Postat 12 December 2013 - 03:54 PM
Titirimundi, la 04 December 2013 - 11:10 PM, a spus:
Azi am avut o zi grea si urata rau de tot...Si cand am ajuns acasa ma astepta Mosul ca sa-mi deseneze un zambet pe fata! Si a reusit!!!
Mai dupa amiaza m-a sunat sotul sa-mi spuna ca cineva din Israel mi-a trimis un laptop Toshiba
Multumesc din suflet Redivivus draga, tare aveam nevoie de o bucurie azi! Imi place mult, mult, mult!!!!
Sa ai Sarbatori Fericite cu bucurie si multa, multa sanatate!
Superb!
Postat 12 December 2013 - 04:17 PM
Postat 12 December 2013 - 04:32 PM
milena, la 06 December 2013 - 01:29 PM, a spus:
Multumim "craciunitei" Carmen si ajutoarelor, cei trei baieti ai ei. Pupici si imbratisari din Canada.
Doar cand vad figurile copiilor si ma inmoi.....
Carmen, felicitari pentru cadouri, sunt superbe!
Postat 12 December 2013 - 05:48 PM
Postat 12 December 2013 - 07:06 PM
Postat 12 December 2013 - 07:58 PM
Ma bucur ca a ajuns asa rapid.
Postat 12 December 2013 - 08:07 PM
Maine am sa fac o fotografie cu darurile
PS:
Felicitarea si trufele m-au lasat fara cuvinte
Postat 12 December 2013 - 08:17 PM
"Ce colet? - imi spun in gand... n-am comandat nica' in ultimele 2 saptamani"
Cobor, iau ditamai cutioaca
Da' nu stiam de la cine, ca nu scria decat adresa mea pe cutie.
Mosu' din Elvetia, Stella noastra draga, ne-a inseninat sarbatorile tuturor- si copiilor, si mie...
Trebuie sa va pun mai multe poze, ca in prima nu se vad bine toate minunatiile pe care ni le-a trimis: geanta pt scoala, pt. mine, ghetute( tot pentru mine), multe bombonici si ciocolatele, ciocolate de tot felul, bijuterii pt. mine, mirodenii( praf de copt, piper alb, nucsoara, pastaie de vanilie)aquarelle si"laser" pentru copii,confetti de menta pentru briose
Stella, cand mai cresc putin de tot vreau sa fiu ca tine !!!!!
Fisiere atasate
-
Stela- 1.JPG (106.06K)
Stela- 2.JPG (96.35K)
Stela- 3.JPG (125.8K)
Stela-4.JPG (132.09K)
Stela- 5.JPG (115.67K)
Number of downloads: 0
Postat 12 December 2013 - 08:34 PM
pentru parintii lor etc etc etc; Asa ca m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa se gandeasca *Mosul* mai mult la tine si la pasiunile tale ( scoala, prajituri, si incaltari...scuze dar mosul s-a gandit la comfort inaintea *chicului* si s-a gandit ca pe iarna care vine sunt mai de sezon ghetele decat pantofii cei de bal ...asa ca , sa le porti sanatoasa, sa culinaresti multe *bunaciuni* cu cele miroase si miresme, si impreuna cu flacaii tai sa aveti un Craciun minunat si plin de bucurii.
Postat 12 December 2013 - 09:19 PM
Stelin ,cu scacita de usturoi,atata am ras cu sotul ca ne-am amintit ,ca acum vreo ...aaa!!...vreooo!!!!
Aaa !!sotul a stat acolo in chirie pana l-a infiat maicamea,da' cu mare retinere
Postat 12 December 2013 - 09:21 PM
boabe de cafea, la 12 December 2013 - 08:07 PM, a spus:
Maine am sa fac o fotografie cu darurile
PS:
Felicitarea si trufele m-au lasat fara cuvinte
Buna seara,
Ce bine imi pare ca a ajuns si Mosul meu si ca a adus bucurie! Te rog sa-l ierti pe Mos ca te-a pus pe drumuri...a fost si el un pic suparat si nu prea mai stia ce sa faca..
Sper sa-ti placa ce ti-a pus el acolo si sa-ti faca sarbatorile macar un pic mai frumoase!

Ajutor