Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#681 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 December 2013 - 09:28 PM

Titiri si Bobitza, faini mai sunt Mosii astia.
gianinoooooo, chisoi, nu-mi place, scacitza e mai frumusàl :blush:
si e ceva care se utilizeaza mult la casa omului B)

#682 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 December 2013 - 10:23 PM

Giany, si eu tot de chisoi il stiam.Cum ii ziceti voi p-aici (ca mereu uit si mai trag cu ochiul! B) ) nu stiam!
Stellina, ca-ntotdeauna, Zana cea Buna, ca Mosh...nu prea se "pupa"cu draga noastra...
Koralindo, sa le stapanesti si sa le folosesti cu mare placere, ca le meriti! :blush:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#683 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 December 2013 - 10:44 PM

Vezi postareaPhoenix, la 12 December 2013 - 05:48 PM, a spus:

Nu stiu cat de cuminte am fost eu , dar azi a ajuns la mine Moshul tocmai din tarile nordice. Multumesc Ellani ! :blush:

Iote,nu stiu cand l-a trimis Stella pe-al ei,dar zici ca parca ne-am inteles,desi deloc! Dar banuiesc eu c-am avut acelasi ajutor de Mos Craciun,se stie ea cine e Alba ca Zapada B) ,care aduce oamenii mai aproape! B) B) B)

Si-acum ca am citit din urma,sa va deaDomnul sanatate tuturor si celor cu datul si celor cu primitul!

#684 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 December 2013 - 11:29 PM

Vezi postareaEllani, la 12 December 2013 - 10:44 PM, a spus:

Si-acum ca am citit din urma,sa va deaDomnul sanatate tuturor si celor cu datul si celor cu primitul!

Exact pe inima mea. Perfect de acord cu ce a scris Ellani.

Eu am reușit în sfârșit să mă decid. Mai greu cu mine. Mai am o mică problemă cu găsitul cutiei.
Măcar de-l trimit în pungă și tot îl trimit mâine. M-am supărat pe mine. Să-mi fie rușine! Ca întotdeauna sunt ultima...
Vă pupăcesc dulce pe toate!
Sorina

#685 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 December 2013 - 12:51 AM

Si la mine a ajuns azi Mosu', trimis tot de Stella, care a avut grija de toata lumea, bag seama!
Draga mea, inca n-am apucat sa fac poze, maine iar n-apuc, dar sambata precis fac! Sper sa mai si ramana ceva...... :-)

#686 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 01:07 AM

Foxulino, du ciucalata la copchilot, si nu mai fa poze :thumleft:
Anul asta am hotarat sa fac pe Mosul la persoane pe care le stiu doar virtual, cateva *de-adevaratelea =)) *
de acum tre sa ma apuc de fursecarit pentru Mosul de aici :D
In rest , jur ca alor mei, si la nasii Valentinei si cativa prieteni apropiati, nu am avut timp sa iau cadoaie ( cum zice cineva) ...dar o sa vina si vremea lor...carti, bilete de spectacol gasesc eu ceva sa faca placere.
Noapte buna si pupaturi la tulemond.

#687 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 08:42 AM

Vezi postareastella, la 13 December 2013 - 01:07 AM, a spus:

Foxulino, du ciucalata la copchilot, si nu mai fa poze :D
Anul asta am hotarat sa fac pe Mosul la persoane pe care le stiu doar virtual, cateva *de-adevaratelea :) *
de acum tre sa ma apuc de fursecarit pentru Mosul de aici =))
In rest , jur ca alor mei, si la nasii Valentinei si cativa prieteni apropiati, nu am avut timp sa iau cadoaie ( cum zice cineva) ...dar o sa vina si vremea lor...carti, bilete de spectacol gasesc eu ceva sa faca placere.
Noapte buna si pupaturi la tulemond.

E pusa deoparteeeeeeeeeee, nu se-atinge nimeni de ea! :thumleft: A vazut si jupanu' ca-i cu adrisant si mi-a zis ca tre' s-o punem bine, in frigider, ca e cald in casa! :D
Noi zicem saru' mana pentru restu' - ce-i al nostru. :D Ca de obicei, esti o Doamna! :D

#688 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 09:25 AM

Vezi postareaRadu Cristina, la 09 December 2013 - 07:26 PM, a spus:

A venit Mosul!!! Foarte darnic Mos, mult prea darnic !

Atat de bucuroasa nu am mai fost de ceva vreme ..
Multumesc mult de tot draga Mosule(Alpha) :D !
Ai facut un copil fericit...am tremurat jumatate de ora dupa ce am desfacut cadoul .. :D

Nu stiu daca a fost o intamplare ,sau te-ai documentat dar toate cadourile sunt mai mult decat pe gustul meu ...sunt tare fericita !

Cu sorturile de bucatarie am un pitic pe creier ,imi plac de mor :) ! culoarea rosie e printre favoritele mele ..O sa pun barbatul sa imi faca poza zilele astea ..imi vine perfect ! =))
La cheile de la apartament am "1000" de zorzoane ,si aici m-ai nimerit .sper sa imi poarte noroc ..
Setul de lingurite si furculite pt desert este minunat :D ..foarte frumoase si cu atatea detalii pe ele
multumesc!

Abia astept sa fac bradul ,sa asez decoratiunile de la tine ,sunt superbe :D ...si trufele nu mai zic ,un deliciu ..si pastaile de vanilie ..multumesc !

Iar cutia ,cutia in care ai ambalat totul e mortala ...Multumesc !

Micutul Mihnea o sa primeasca in curant cadoul ! Foarte dragut din partea ta ca te-ai gandit si la el !

Iti multumesc tare mult, sunt atat de fericita ,sar prin casa ca un copil mic ...
Sa ai Sarbatori Fericite!
Si tie sa iti aduca Mosul numai bucurii !Esti o minune! :D

Superbe cadouri! :thumleft: Sa le folosesti cu mare placere! :D
Alpha, bravo! :D

#689 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 09:26 AM

Vezi postareastella, la 11 December 2013 - 12:59 AM, a spus:

Acum ca am o clipa de ragaz :D haha...sa va arat cadourile zoazei dispuse prin casa...
vasul pus in biblioteca alaturi de carti dragi mie...suportul cu cele 2 portlumanari pe semineu, alaturi de alte lumanarele si lumanarici :D
scacita de usturoi pusa in camara....cufarul cu "kiklazuri" de la zoaza...si apoi cufarul completat cu alte kiklazuri :)

Oooo, da!!! :thumleft: Imi place tot ce vad! Sa le folosesti pe toate cu drag si spor! =))

#690 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 09:27 AM

Vezi postareastella, la 11 December 2013 - 01:02 AM, a spus:

Mai sunt poze cu cufarul cu ce mi-a pus zoaza in el si apoi completat spatiul cu alte kiklazuri :thumleft:...atat doar ca nu vrea nicicum sa ia pozele =))

Sunt prea mari pozele. Trebuie sa le micsorezi. Poti atasa fisiere ce au maxim 2 MB....

#691 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 11:38 AM

Ah ce veselie e aici si cate daruri, toate frumoase, trimise de Mosi darnici si primite de copii cuminti si merituosi. Sanatate tuturor, tare frumoase la suflet,sunteti :thumleft:
Imagine postata

#692 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 05:35 PM

Veselie? Sa va zic eu despre veselie, bucurie, zambete si ochi inlacrimati! Eu! Da-da! Ca Moshu tot mai crede ca-s cumintica, si mai trimite cate-un elf pe la mine...Azi a sosit un cadou de la super-ajutorul lui Mos Craciun: STELLINA! Stellina mea draga s-a prefacut ca nu vede ca n-am fost prea cuminte si-a facut ea asa incat sa mai primesc un cadou.Cadou care nici nu putea sa nimereasca mai la fix.Ia aici belsug:

Fisier atasat  DSCF0170.JPG (203.76K)
Number of downloads: 1

Tricou, papucasi imblaniti, cana-termos, de care dl Zoazo e super-incantat, cafea(ca parc-a vazut ca mi se terminase cea din cutie!), ciocolata care va bucura, de Craciun sufletul unui copilas care m-a rugat:"Imi mai faci tort de ciocolata ca anul trecut?"Ei, cum sa rezist la asa rugaminte? Asa ca ciocolata e destinata tortului ciocolatos!
:occasion14: Dulcea mea Stellin!
Dar stati ca nu s-a oprit Mosul aici! In posta astepta o recipisa de colet!De la...Tadadaaaammm! Ioana-Cristina Radu! Maine-l va lua dl Zoazorel de la posta (abia astept! Am mari emotii!) :( mult Cristina!
Gata, ma opresc! Deja mi-au dat lacrimile! Va iubesc mult! Pe toate! :beer2:
Sa va dea Dumnezeu la toate dupa sufletele voastre bune si calde, sa aveti Sarbatori macar pe jumate de bune si frumoase pe cat mi le-ati facut voi mie!

#693 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 05:40 PM

Zoazo, sa fie ciocolatos tortul copilasului :(
Si cana eu o pusesem sa-ti iei cafea in ea la drumurile tale multe...dar na, tu stii mai bine
cat despre *mocasinii* imblaniti, mi-am zis ca-s comozi si tin cald cand stai la birou, sa nu stai mereu in cizme...
cafeaua e ceva necesar mereu ...si gata , am facut turul.
Ma 'nerveaza ca mai pusesem un pachet la un copilas dragalas si unul la...gianina nationala, si vad ca n-au ajuns...doar nu s-or fi ratacit tocmai ale lor...ufffffa.
acusa plec ca am spectacol...poate ca totusi ajung azi... :occasion14: ^_^ :beer2:

#694 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 05:41 PM

Am reușit și eu, după multe peripeții să dau de renii renilor. Am reușit după o adevărată epopee în căutarea cutiilor și după un accident de circulație mi-am terminat misiunea Moș Crăciun. În câteva zile ar trebui să ajungă la destinație.
Vă pupăcesc!
Sorina

#695 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 05:43 PM

Nu ma mai faceti sa plang!

Mie putin imi pasa cand ajunge Mosul meu, pe mine ma cheama Ioana si e bine oricand ajunge, sarbatorim si pana la Sf. Ion!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#696 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 07:14 PM

Vezi postareastella, la 13 December 2013 - 05:40 PM, a spus:

Zoazo, sa fie ciocolatos tortul copilasului =))
Si cana eu o pusesem sa-ti iei cafea in ea la drumurile tale multe...dar na, tu stii mai bine
cat despre *mocasinii* imblaniti, mi-am zis ca-s comozi si tin cald cand stai la birou, sa nu stai mereu in cizme...
cafeaua e ceva necesar mereu ...si gata , am facut turul.
Ma 'nerveaza ca mai pusesem un pachet la un copilas dragalas si unul la...gianina nationala, si vad ca n-au ajuns...doar nu s-or fi ratacit tocmai ale lor...ufffffa.
acusa plec ca am spectacol...poate ca totusi ajung azi... =)) :beer2: =))

:occasion14: :( ^_^

#697 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 07:23 PM

Vezi postareastella, la 12 December 2013 - 09:28 PM, a spus:

Titiri si Bobitza, faini mai sunt Mosii astia.
gianinoooooo, chisoi, nu-mi place, scacitza e mai frumusàl :(
si e ceva care se utilizeaza mult la casa omului :beer2:

Pai m-am gandit ca ti-o fi dor de gustul mujdeiului facut cu scacita(pisaul, pisalog ii zice la mine, sau chisoi)si parca scria pe el numele tau! :occasion14:

#698 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 11:16 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 06 December 2013 - 10:19 PM, a spus:

Azi au plecat si renii mei! Astept cu interes sa vad cand vor ajunge. :occasion14:

Au ajuns! Au ajuns! Si inca de ieri... doar ca eu nu am aflat pana in seara aceasta.
A ajuns pe mainile mele exact in ziua in care eu abia am trimis.
Sotul sustine ca mi-a zis aseara ca a sosit ceva pt mine, dar sincer la cat de amarata eram aseara, pot jura cu mana pe inima ca eu nu am auzit nimic. Mai bine asa, nu de alta dar cred ca m-as fi parpalit toata ziua. Mai bine ca am fost surda aseara.
Asa deci si prin urmare, eu azi am primit renii de la Mos Craciun Cristina (Boabe de cafea). Muuuuultuuuumiiim muuuult!
Vreau doar sa va spun ca intamplarea a facut sa fie una din verisoarele mele la noi cand soata mea mi-a zis ca are ceva pt mine in masina. S-a speriat saraca de reactia mea. Copilul din mine a inceput sa topaie, m-am oprit repede din cauza de dureri cumplite, dar tot am topait un pic. Sotul tot imi repeta ca mi-a zis aseara, iar eu ma uitam crucis la el.
Am zburat pe scari direct la masina si am agatat pachetul. Bre, era greu. Am alergat inapoi in casa si am trecut la atacat cu cutitul.
Nu vroia niciunul sa plece de langa mine. Toti mureau de curiozitate. In timp ce desfaceam ii explicam verisoarei mele ce si cum. A decretat ca nu mai pleaca, era la fel de curioasa ca noi. A, si a zis ca e un "obicei" foarte frumos.
Era o nebunie... toata lumea desfacea, tragea. O ne-bu-ni-e!
Si acum sa vorbeasca pozele...

Fisier atasat  IMG_0359_1.jpg (74.22K)

Fisier atasat  IMG_0362_1.jpg (57.52K)

Fisier atasat  IMG_0363_1.jpg (66.78K)
Number of downloads: 0

Si mai in detaliu...

Fisier atasat  IMG_0360_1.jpg (62.78K)

Fisier atasat  IMG_0361_1.jpg (70.12K)

Fisier atasat  IMG_0371_1.jpg (61.12K)
Number of downloads: 2

Fisier atasat  IMG_0372_1.jpg (59.45K)

Fisier atasat  IMG_0373_1.jpg (62.74K)

Fetele si-au impartit frateste cartile...

Fisier atasat  IMG_0364_1.jpg (61.17K)

Fisier atasat  IMG_0365_1.jpg (43.25K)

Verisoara mea a tinut sa-mi spuna ca vrea si ea cartea ca sa o studieze. Ea e studenta la limba romana/engleza. Mara e foarte curioasa sa citeasca in limba romana. Are cateva carti de povesti, dar nimic asa de important.
Giulia e innebunita dupa autocolante. Biata de ea nici nu mai vroia sa manance in seara aceasta. A trebuit sa ne certam un pic pana a inteles ca e a ei si nu i-o ia nimeni. Era asa simpatica!
Va e clar ca am avut o cina in viteza, ca doar si mama deabia astepta sa aprofundeze tot si sa faca poze.

Multumim Bobita! Esti minunata!
Sorina

#699 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 December 2013 - 11:35 PM

Ma simt minunat fetelor si ma bucur cu voi de fiecare dar primit, atat pt cei ce daruiesc, cat si ot cei ce primesc!

Doamne cat de frumoase s-au facut printesele tale, Simona! :occasion14:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#700 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 11:43 PM

Sorina m-ai emotionat, exuberanta ta e magulitoare, te bucuri sincer ca un copil, ma bucur pentru bucuria ta, a voastra,a intreagii familii. Sa aveti sarbatori frumoase si sanatate multa. Fetele sunt din ce in ce mai frumoase, devin domnisoare.

Bobita felicitari pentru inspiratie, frumos cadou.
Imagine postata

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic