Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#741 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 16 December 2013 - 12:03 PM

Salut tuturor! A sosit si mosul meu, l-a ridicat sotul de la posta ca eu am fost dusa peste mari si tari 2 saptamani (de-asta n-am apucat sa postez decat azi).
Deci:

Fisier atasat  poza.JPG (114.16K)
Number of downloads: 4

Cristina, iti multumim tare frumos, ne-ai trimis daruri minunate si foarte potrivite (de fapt, tu intotdeauna trimiti cadouri tare frumoase). Fetele mele au fost impresionate de cat de frumos scrii...
Iti multumesc mult, inca o data si-mi cer iertare ca n-am apucat sa-ti zic mai repede.
Mutti, ma bucur ca v-au placut cadourile, m-am tot gandit si razgandit pana le-am ales...

#742 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 December 2013 - 12:12 PM

Vezi postareazoazorel, la 13 December 2013 - 05:35 PM, a spus:

Veselie? Sa va zic eu despre veselie, bucurie, zambete si ochi inlacrimati! Eu! Da-da! Ca Moshu tot mai crede ca-s cumintica, si mai trimite cate-un elf pe la mine...Azi a sosit un cadou de la super-ajutorul lui Mos Craciun: STELLINA! Stellina mea draga s-a prefacut ca nu vede ca n-am fost prea cuminte si-a facut ea asa incat sa mai primesc un cadou.Cadou care nici nu putea sa nimereasca mai la fix.Ia aici belsug:
Tricou, papucasi imblaniti, cana-termos, de care dl Zoazo e super-incantat, cafea(ca parc-a vazut ca mi se terminase cea din cutie!), ciocolata care va bucura, de Craciun sufletul unui copilas care m-a rugat:"Imi mai faci tort de ciocolata ca anul trecut?"Ei, cum sa rezist la asa rugaminte? Asa ca ciocolata e destinata tortului ciocolatos!
:notworthy: Dulcea mea Stellin!
Dar stati ca nu s-a oprit Mosul aici! In posta astepta o recipisa de colet!De la...Tadadaaaammm! Ioana-Cristina Radu! Maine-l va lua dl Zoazorel de la posta (abia astept! Am mari emotii!) :notworthy: mult Cristina!
Gata, ma opresc! Deja mi-au dat lacrimile! Va iubesc mult! Pe toate! :love7:
Sa va dea Dumnezeu la toate dupa sufletele voastre bune si calde, sa aveti Sarbatori macar pe jumate de bune si frumoase pe cat mi le-ati facut voi mie!

Uraaaaa! Mosu' nu se dezminte si continua in forta, trimitand cadouri - unul si unul!! :thumleft: Bravo Stella, esti emisarul Mosului anul asta! :floare:
Zoazo, sa folosesti cu mare placere toate cadourile! :cheers:

#743 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 12:42 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 December 2013 - 11:16 PM, a spus:

Au ajuns! Au ajuns! Si inca de ieri... doar ca eu nu am aflat pana in seara aceasta.
A ajuns pe mainile mele exact in ziua in care eu abia am trimis.
Sotul sustine ca mi-a zis aseara ca a sosit ceva pt mine, dar sincer la cat de amarata eram aseara, pot jura cu mana pe inima ca eu nu am auzit nimic. Mai bine asa, nu de alta dar cred ca m-as fi parpalit toata ziua. Mai bine ca am fost surda aseara.
Asa deci si prin urmare, eu azi am primit renii de la Mos Craciun Cristina (Boabe de cafea). Muuuuultuuuumiiim muuuult!
Vreau doar sa va spun ca intamplarea a facut sa fie una din verisoarele mele la noi cand soata mea mi-a zis ca are ceva pt mine in masina. S-a speriat saraca de reactia mea. Copilul din mine a inceput sa topaie, m-am oprit repede din cauza de dureri cumplite, dar tot am topait un pic. Sotul tot imi repeta ca mi-a zis aseara, iar eu ma uitam crucis la el.
Am zburat pe scari direct la masina si am agatat pachetul. Bre, era greu. Am alergat inapoi in casa si am trecut la atacat cu cutitul.
Nu vroia niciunul sa plece de langa mine. Toti mureau de curiozitate. In timp ce desfaceam ii explicam verisoarei mele ce si cum. A decretat ca nu mai pleaca, era la fel de curioasa ca noi. A, si a zis ca e un "obicei" foarte frumos.
Era o nebunie... toata lumea desfacea, tragea. O ne-bu-ni-e!
Si acum sa vorbeasca pozele...
Fetele si-au impartit frateste cartile...
Verisoara mea a tinut sa-mi spuna ca vrea si ea cartea ca sa o studieze. Ea e studenta la limba romana/engleza. Mara e foarte curioasa sa citeasca in limba romana. Are cateva carti de povesti, dar nimic asa de important.
Giulia e innebunita dupa autocolante. Biata de ea nici nu mai vroia sa manance in seara aceasta. A trebuit sa ne certam un pic pana a inteles ca e a ei si nu i-o ia nimeni. Era asa simpatica!
Va e clar ca am avut o cina in viteza, ca doar si mama deabia astepta sa aprofundeze tot si sa faca poze.

Multumim Bobita! Esti minunata!

Fetele sunt superbe! :notworthy: Iar cadourile - pe masura! :thumleft: Bravo, Cristina! :notworthy:
Sa folositi cu mare placere toate cadourile! :floare:

#744 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 12:48 PM

Vezi postareaDestiny, la 14 December 2013 - 02:07 AM, a spus:

Uimire,mirare,fericire,bucurie...cam asta s-a intamplat la noi aseara cand a sunat la usa curierul.Copilul topaia,eu tremuram de emotie...a venit Mosul si la mine,yupiiiii.Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor,dar mai ales Mosului-Stella,a fost o adevarata surpriza.Stella draga,Doamna draga,sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate si bucurii macar atatea cate aduci tu.Multumesc inca o data.

Asa-i ca Stella a luat locul Mosului? Cu prisosinta isi merita numele de Emisar al lui Mos Craciun! :notworthy:
Iar figura baiatului zice tot!!! :notworthy:

#745 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 12:49 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 14 December 2013 - 10:14 AM, a spus:

Iata si fotografia :notworthy:
Multumesc inca o data pentru tot! :*

O splendoare!!!!!!! :notworthy: Superb, nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai. Titiri a trimis pentru toate gusturile, pe alese! :floare: Bravo!!!!! :thumleft:

#746 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 12:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 14 December 2013 - 02:02 PM, a spus:

...si iar au sunat zurgalaii renilor, si iar Moshul bun a lasat un cadou pentru mine, si iar am plans de emotie! Tare dragi imi sunteti! Deja Sarbatorile mele sunt luminate de inimile voastre bune si de gandurile voastre frumoase!
Elfuletul Cristina Radu si-a zis ea, asa, cum ca eu as fi fost cuminte! Ei, asi! Dar, dac-asa a gandit ea, eu nu pot decat s-o pup mult si s-o strang la keptu-mi jeneros (de la Stellina :thumleft: citire!), ca tare multa bucurie mi-a facut! :floare: Cristinel!

Vrei sa zici ca n-ai fost cuminte? A sosit gresit cadoul?????? :notworthy: Sa le folosesti cu mare placere!
Cristina, bravo! :notworthy:

#747 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 12:57 PM

Vezi postarearedivivus, la 14 December 2013 - 06:41 PM, a spus:

ok, m-ati ingenunchiat complet, de parca nu aveam eu destule pe cap. cred ca sunt cel mai nenorocit Mos, ma uit la pozele puse de Titiri si zau ca mi-e mila de ea, saraca! niciuna n-ati tinut cont de intelegerea valorica, ca sa nu mai zic ca unele dintre voi sunteti Mosi multipli(bravo voua- sa fiu bine inteleasa!)
sunt ATAT de amarata, ca n-o sa mai deschid aici o buna bucata de vreme si sper mie sa nu-mi trimita nimeni nimic, ca fac o scena de nervi(in private) ca zoaza aproape! si daca nu ne decidem sa respectam ce am hotarat impreuna, eu nu mai particip la vreo actiune din asta. pe cuvant ca plang.

Cami, te rog din suflet sa nu te superi. Ti-au scris si fetele, dar iti scriu si eu. Pe cuvant ca nu poti face comparatie intre un cadou si altul. Poate ca anumite fete au gasit oferte in magazine (eu asa am patit), au avut prin casa (Stella....), iar alte lucrusoare pur si simplu tipau sa fie cumparate si trimise.. Eu folosesc lucrurile trimise de tine. Si-mi sunt tare dragi si ma gandesc des la tine, cand le vad / folosesc.
Eu nu cred ca numarul de obiecte trimise / primite conteaza. Si nici suma. Unii isi permit sa dea ceva mai mult pe cadouri. Altii, nu au cum sa depaseasca plafonul. Si totusi, uite cat de bogat este Mosul anul asta. Si variat.
Pentru mine conteaza gestul. Si-un bec colorat m-ar bucura, atata timp cat stiu ca a fost ales si trimis cu mare drag. :notworthy:
Capul sus si, repet, nu te supara. Pe cuvant ca n-ai motive! :notworthy:

#748 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 01:03 PM

Vezi postareazerda, la 16 December 2013 - 03:21 AM, a spus:

Am primit un elf de la Stella. Au fost 3 ciocolati, acum sunt 2! Era ziua unei colege de munca si cand am luat pachetul am zis, stanga sau dreapta si ce a ales, a primit!! Dar din dar se face raiul!

Multumesc si Stellei si elfului!! Poze n-am ca la munca numai de poze nu pot!

Nici eu n-am apucat sa fac poze la cadoul primit de la Stella. Si acum nu mai am decat o ciocolata (din 3), 2 bombonele (era plin termosul), pastaile de vanilie si cafeaua care-abia asteapta sa fie inceputa!! :notworthy: Ca sa nu mai zicem de martipan, ca tot vin sarbatorile si tre' sa fac un tort! :floare: Iar mustarul a fost decretat excelent (de catre jupan, normal!)!!!!! :notworthy:
Dar ma revansez diseara, ma duc sa iau copilotul de la gradinita si acasa ii inmanez pachetelul! :thumleft:

#749 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 01:06 PM

Vezi postarea2ut, la 16 December 2013 - 12:03 PM, a spus:

Salut tuturor! A sosit si mosul meu, l-a ridicat sotul de la posta ca eu am fost dusa peste mari si tari 2 saptamani (de-asta n-am apucat sa postez decat azi).
Deci:
Cristina, iti multumim tare frumos, ne-ai trimis daruri minunate si foarte potrivite (de fapt, tu intotdeauna trimiti cadouri tare frumoase). Fetele mele au fost impresionate de cat de frumos scrii...
Iti multumesc mult, inca o data si-mi cer iertare ca n-am apucat sa-ti zic mai repede.
Mutti, ma bucur ca v-au placut cadourile, m-am tot gandit si razgandit pana le-am ales...

Superb! :notworthy:
Bravo tuturor! :notworthy:

#750 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 16 December 2013 - 02:39 PM

Deci:

Atasament poza.JPG

Ce ma bucur !!!
Am stat cu grija ,ma gandeam ca am scris adresa gresit sau altele ..

Sper din suflet sa va placa cadoul meu ,caietul pt retete l-am cumparat din Tg.Mures si mi-a placut tare mult ca sta in picioare si m-am gandit ca ar fi foarte dragut sa adunati retete de Craciun in el si sa ramana in familia voastra mult mult timp :notworthy: ...
Felicitarea e facuta integral de mine :thumleft: cu toata inima !
Sper sa iti fie de folos si forma de silicon ,iar in acei mici suporti metalici ,poti prinde poze si tot felul de chestii inainte de Craciun cum ar fi numele celor care stau la masa (sa isi stie fiecare locul etc ) ,mie mi-au placut tare mult !
Sa aveti Sarbatori fericite !Pupici la fetite !

p.s: toata viata am avut de suferit ,ca sa zic asa, din cauza scrisului ...in toti ani de scoala ,inclusiv in liceu toti profesorii ma puneau doar pe mine sa scriu la tabla texte intregi ,sa scriu catalogul sa fac liste si multe altele doar din cauza ca scriu fumos ..:notworthy:)

#751 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 02:55 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 15 December 2013 - 12:01 AM, a spus:

Redivivo nu te supăra, iubire. Eu nu pot vorbi de ceea ce am trimis pt că încă nu a ajuns dar ce pot să-ți spun e că am ales cu inima și nu cu portofelul.
Dulciurile le aveam deja în casă așa că nu au prezentat o cheltuială în plus pt mine.
Mi-ar fi plăcut să fi avut timp pentru a face ceva cu mânuțele mele dar nu am avut timp. Nu, să nu mint ceva tot am reușit să fac și sunt mândră de asta, dar regret că nu am putut mai mult.
Când hotărăsc să fac un cadou cuiva e ca și cum mi l-aș face mie, așa că trebuie mai întâi să fiu eu mulțumită. Atunci când l-ai trimis erai mulțumită? Atunci e totul în regulă. Nu ai niciun motiv să te superi.
Mi-a plăcut mult ce a zis Zerda acum ceva timp în legătură cu costul cadoului și ceea ce i se potrivește unei persoane. Sunt total de acord cu ea.
În altă ordine de idei, eu nu am crezut că Bobita s-a încadrat în buget. Mă mir și mă bucur că a reușit. Cărțile în Italia sunt scumpe. Ca să-ți faci o idee cărticica cu abțibilduri costă în jur de 10 euro.
Așa că vezi e simplu să ne înșelăm în privința costului. Importantă e valoarea care o dăm noi.

Ba a ajuns!!!!! Tocmai ce m-am intors cu pachetica. Din pacate, sunt la servici si mi-era cam nu-stiu-cum sa scotocesc in cutie in portbagaj (am mers cu masina dupa pachet, ca era taman in partea diametral opusa de oras). Iar la birou - nu se pune problema sa-l desfac.... Tre' sa savurez eu totul pe-ndelete, acasa. :notworthy:
Tre' sa iau si copilotul de la gradinita diseara, asa ca.... iti dai seama cine vor fi personutele cele mai fericite, da? Copilu' biped si copilu' patruped..... :thumleft: O sa fie innebunita de foscaiala si-o sa ia la suturi (precis) fiecare hartiuta si punguta. Garantat! :notworthy:
Revin diseara cu detalii....... Deja nu mai am rabdare!!!!!!! Colega de birou zice ca-s dusa, la cum ma manifest. Rade de mine, sunt mai rau ca un copil! :floare:

#752 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 16 December 2013 - 03:58 PM

nici nu stii ce bine le-ai nimerit!

#753 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 December 2013 - 06:12 PM

Foxy, iubire, asa repede?! Ce ma bucur! Mie mi-au zis ca deabia maine ar ajunge.
La fix ca e si copilotul prezent ca a fost luat si el in calcul, si pisica bineinteles.
Si gata, nu mai zic nimic.
Sorina

#754 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 December 2013 - 09:18 PM

Super . Pupam in ordine Ioana zerda, copchilotul , foaxa , Bia, sorina, Cristina si toti mosii si destinatarii lor, plus tot hanul, hai s-o largim la tot forumul :notworthy:

#755 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 16 December 2013 - 09:28 PM

Si gata, nu mai zic nimic. = dar zic eu! Tare-s fericita cand intru pe-aici.Oricat de trista si obosita as fi, bucuriile voastre imi incalzesc inima!
Cristina e o talentata si-are gusturi rafinate.Am "patit-o" si stiu ce zic! Imagine postata Cristina!
Iar draga noastra Stellina...nu mai pot zice nimic! E Zana Buna in persoana! Bine, acum vorbesc in numele meu: mie, Stellina, si-o frunza din pom daca mi-ar da, tot mi-ar umple sufletul de-ncantare! Bre, baterie Duracell, de unde ai atat energie pozitiva? Imagine postata
Fox, astept si eu sa vad cadoiasul tau! Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#756 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 10:55 PM

Vezi postareastella, la 16 December 2013 - 09:18 PM, a spus:

Super . Pupam in ordine Ioana zerda, copchilotul , foaxa , Bia, sorina, Cristina si toti mosii si destinatarii lor, plus tot hanul, hai s-o largim la tot forumul :floare:

Iote un copchilot jambaret. Cu gura pana dincolo de urechi..... :notworthy:

Fisier atasat  2.jpg (348.85K)
Number of downloads: 0

Mai multe poze nu s-au putut face. S-a dat atacul la punga si doar daca vroiai sa vezi o ceafa de puslama blonda, avea rost sa mai facem alte poze... :thumleft: Am crezut ca a intrat cu totul in punguta.. Si normal ca a dat atacul!!!!
Stella, saru' mana din partea copilului. I-am zis ca-s de la tine si si-a amintit imediat despre cine vorbesc. Ai facut (iar) un copilot fericit. :notworthy:

#757 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 December 2013 - 11:14 PM

Pupaciuni copkilotului zambaret si blondut.
Si sa aiba un Craciun plin de zambete si bucurii, si voi sa va bucurati pe langa el.

#758 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2013 - 11:18 PM

O bomboană blondă frumoasă!
Ce dulce e! Să vă trăiască!
Sorina

#759 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 December 2013 - 11:36 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 December 2013 - 06:12 PM, a spus:

Foxy, iubire, asa repede?! Ce ma bucur! Mie mi-au zis ca deabia maine ar ajunge.
La fix ca e si copilotul prezent ca a fost luat si el in calcul, si pisica bineinteles.
Si gata, nu mai zic nimic.

Oooooooooo, da!!!!!! :notworthy: Ne-am simtit cu totii ca-n rai. Parol!
Am zbughit-o eu frumos de la serviciu, ca sa recuperez pachetica, apoi m-am intors la birou si-am stat ca pe ace pana am reusit (intr-un final) sa ajung acasa. Iar acasa...... cine-a fost mai curios????? Indiciu: n-am reusit eu sa fiu cea rapida.... :thumleft: Jupanu' a dat iama rapid sa desfaca pachetul, sa vada el tot. Si sa pice pe spate. Pe cuvant ca asta ai reusit sa faci! Pe masura ce tot scoteam bunataturi (ce pareau sa nu se mai termine) din cutie, ne tot minunam. Pai cum sa nu ramai masca la dulciuri, la o superba lumanarica-manusa, la acel deosebit dop de sticla sau la setul splendid de ceai / cafea? :love7: Magnetul si-a intrat rapid in drepturi, pe frigider (pus de jupan, sa fim bine intelesi), iar Micky deja a degustat un baton cu somon si ton.... A raschetat minunatia in mai putin de-un minut! Si inca vreo 3 tot se-nvartea in jurul cozii, cautand continuarea! =))
De motocicleta ce sa mai zic? S-au dat lupte (seculare) pe ea. Care s-o conduca.... :floare:
Iar felicitarea ne-a uns pe amandoi la suflet. Cat de mult bine pot face cateva cuvinte. Sa fi primit doar felicitarea si tot boceam. Dar asa...... am si ras, cu gura pana dincolo de urechi. Jupanu' tot comenteaza, pe langa mine, ca se vede ca ma simt bine si-s incantata. Mda.... asta ca sa isi mascheze surpriza dumisale. :) Las' ca-s stiu eu.
Pai cum sa nu ramai masca la asa ceva:

Fisier atasat  1.jpg (241.52K)
Number of downloads: 0

Si mereu aceeasi intrebare: si chiar nu te-ai intalnit niciodata cu ea?????? :love7: Dupa cateva minute: si chiar faceti asta pe forum? Si... :cheers:
Sorina, ma opresc aici, ca altfel scriu romane. Si se blocheaza forumul.
Mii de multumiri din partea tuturor, Mosul a fost extraordinar de darnic! Sunteti o familie deosebita si va multumim, cu totii, din suflet, pentru tot. Dulciurile vor fi savurate pe-ndelete, iar restul lucrusoarelor (impartite pe caprarii, normal) vor fi folosite de fiecare destinatar in parte cu foarte mare placere. :love7:
Sarbatori Fericite si voua! Ati facut niste personute fericite. Am topait (mai ales eu, recunosc) pe aici la greu. Cred ca vecinul mai are-un pic si-si ia campii. :notworthy:

#760 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2013 - 11:51 PM

Ce mă bucur!
Pot să mă laud? Noi fetele am făcut felicitarea cu mânuțele noastre. Nu-ți poți imagina ce ceartă era pe noi: cine, unde, ce și cum să lipească.
Ne-am simțit bine!
Cutia de la torta Bauli nu a mai încăput așa că a fost sacrificată.
Sorina

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic