sorinadaniela, la 16 December 2013 - 06:12 PM, a spus:
Foxy, iubire, asa repede?! Ce ma bucur! Mie mi-au zis ca deabia maine ar ajunge.
La fix ca e si copilotul prezent ca a fost luat si el in calcul, si pisica bineinteles.
Si gata, nu mai zic nimic.
Oooooooooo, da!!!!!!

Ne-am simtit cu totii ca-n rai. Parol!
Am zbughit-o eu frumos de la serviciu, ca sa recuperez pachetica, apoi m-am intors la birou si-am stat ca pe ace pana am reusit (intr-un final) sa ajung acasa. Iar acasa...... cine-a fost mai curios????? Indiciu: n-am reusit eu sa fiu cea rapida....

Jupanu' a dat iama rapid sa desfaca pachetul, sa vada el tot. Si sa pice pe spate. Pe cuvant ca asta ai reusit sa faci! Pe masura ce tot scoteam bunataturi (ce pareau sa nu se mai termine) din cutie, ne tot minunam. Pai cum sa nu ramai masca la dulciuri, la o superba lumanarica-manusa, la acel deosebit dop de sticla sau la setul splendid de ceai / cafea?

Magnetul si-a intrat rapid in drepturi, pe frigider (pus de jupan, sa fim bine intelesi), iar Micky deja a degustat un baton cu somon si ton.... A raschetat minunatia in mai putin de-un minut! Si inca vreo 3 tot se-nvartea in jurul cozii, cautand continuarea!

De motocicleta ce sa mai zic? S-au dat lupte (seculare) pe ea. Care s-o conduca....

Iar felicitarea ne-a uns pe amandoi la suflet. Cat de mult bine pot face cateva cuvinte. Sa fi primit doar felicitarea si tot boceam. Dar asa...... am si ras, cu gura pana dincolo de urechi. Jupanu' tot comenteaza, pe langa mine, ca se vede ca ma simt bine si-s incantata. Mda.... asta ca sa isi mascheze surpriza dumisale.

Las' ca-s stiu eu.
Pai cum sa nu ramai masca la asa ceva:
1.jpg (241.52K)
Number of downloads: 0
Si mereu aceeasi intrebare: si chiar nu te-ai intalnit niciodata cu ea??????

Dupa cateva minute: si chiar faceti asta pe forum? Si...

Sorina, ma opresc aici, ca altfel scriu romane. Si se blocheaza forumul.
Mii de multumiri din partea tuturor, Mosul a fost extraordinar de darnic! Sunteti o familie deosebita si va multumim, cu totii, din suflet, pentru tot. Dulciurile vor fi savurate pe-ndelete, iar restul lucrusoarelor (impartite pe caprarii, normal) vor fi folosite de fiecare destinatar in parte cu foarte mare placere.

Sarbatori Fericite si voua! Ati facut niste personute fericite. Am topait (mai ales eu, recunosc) pe aici la greu. Cred ca vecinul mai are-un pic si-si ia campii.