Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#761 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 December 2013 - 11:53 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 December 2013 - 11:51 PM, a spus:

Ce mă bucur!
Pot să mă laud? Noi fetele am făcut felicitarea cu mânuțele noastre. Nu-ți poți imagina ce ceartă era pe noi: cine, unde, ce și cum să lipească.
Ne-am simțit bine!
Cutia de la torta Bauli nu a mai încăput așa că a fost sacrificată.

I-am zis jupanului din start ca aia e felicitare facuta de voi. E nepretuita! :notworthy: Multumeste-le fetelor din partea noastra! :floare:
Cat despre cutia de la chec.... cui ii pasa????? La atatea minunatii..... cutia era chiar inutila! :thumleft:
Saru' mana inca o data! :notworthy:

#762 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 16 December 2013 - 11:57 PM

2ut frumos mos, sa-l folosesti cu placere.

Blondul meu preferat :notworthy: zambaret si fericit, sa-i aduca mosul in contiunuare numai lucruri frumoase.

Foxi, frumos cadoul mosului, sa-l folositi respectiv haliti/ invartit in jurul cozii fericiti :notworthy:
Imagine postata

#763 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 December 2013 - 12:02 AM

Super poza cu Mitzi (Micky) a voastra ...si ovcors tot ce era in poza.
Sorina felicitari la gagici pentru felicitarea comuna.

#764 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 December 2013 - 08:18 AM

Vezi postareaCarmen L, la 16 December 2013 - 11:57 PM, a spus:

2ut frumos mos, sa-l folosesti cu placere.

Blondul meu preferat :tongue3: zambaret si fericit, sa-i aduca mosul in contiunuare numai lucruri frumoase.

Foxi, frumos cadoul mosului, sa-l folositi respectiv haliti/ invartit in jurul cozii fericiti :scratch:

Multumim, multumim! :thumleft:
Inca ne mai invartim in jurul cozii.... Tot nu ne vine sa credem ca a venit Mosu'. :rolleyes:

#765 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 December 2013 - 08:19 AM

Vezi postareastella, la 17 December 2013 - 12:02 AM, a spus:

Super poza cu Mitzi (Micky) a voastra ...si ovcors tot ce era in poza.
Sorina felicitari la gagici pentru felicitarea comuna.

Micky era ocupata sa-ncerce sa-si faca rost de inca un baton de ros. N-a fost chip sa stea o clipa intr-un loc, era disperata..... Asa ca, din pacate, n-avem alte poze. S-a chinuit jupanu', da' mai mult de-atat n-am scos. Mai incercam diseara, cu batonul..... Cand i l-am dat pe primul, nici n-am apucat sa-ntind mana dupa aparat, deja balotase tot. :thumleft:

#766 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 17 December 2013 - 08:53 AM

De fiecare data cand intru si citesc aici mi se fce pielea de gaina de emotie...nici n-am cuvinte sa exprim cat de minunat mi se pare topicul asta, de fapt nu topicul in sine ci oamenii care s-au adunat aici si care imi fac viata mai frumoasa...

#767 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 17 December 2013 - 09:35 AM

Vezi postarea2ut, la 17 December 2013 - 08:53 AM, a spus:

De fiecare data cand intru si citesc aici mi se fce pielea de gaina de emotie...nici n-am cuvinte sa exprim cat de minunat mi se pare topicul asta, de fapt nu topicul in sine ci oamenii care s-au adunat aici si care imi fac viata mai frumoasa...

La fel si mie!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#768 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 17 December 2013 - 11:06 AM

Ce frumos ...ce frumos e atunci cand intru aici si vad atata fericire ...

De asta imi place mie Craciunul ! :thumleft:

Pentru ca orice necaz ai avea, uiti de toate si devii din nou copil atunci cand primesti chiar si o bombonica ,nu mai zic de darurile tare inspirate trimise de voi toate !

Felicitari Titirimundi pt initiativa de acum 1 an ,ai avut o ideea grozava ,ai reusit sa ne faci sa fim din nou copii,sa fim mai buni ,mai darnici ,sa ne gandim si la prietenii virtuali .. :rolleyes:

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag ,va multumesc ca existati si ca imi faceti viata mai frumoasa :tongue3: !

Craciun fericit !

#769 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 17 December 2013 - 12:06 PM

Draga mea Craciunita, Diana (petunie) nu mi-ai adus un zambet in coltul gurii, ai adus chiuieli, rasete si zambete largi. Iti multumim din suflet, tie si familiei tale. O imbratisare mare si stransa de la puiutii mei pentru puiutii tai Imagine postata si de la mine!

Am intrat aseara in casa, nici nu m-au lasat sa ma descalt! Maaaaamiiiiiii! hai ca a venit Secret Santa de la Deutchland!!!!!

Antonia este convinsa ca cineva ti-a spus ca azi e ziua ei si ai stiut ca ea are un "sweet tooth" si ca lui tati ii place numai ciocolata cu cocos!

Cutia de ceai este nemaipomenita si cand am vazut scrisul tau pe etichete m-am inmuiat de tot. Podoabele sunt in pom. Acum vad ca in zapaceala momentului nu am prins in poza ingerasul lumanare

Veti fi cu noi in ziua de Craciun: lumanarea va arde pe masa, dimineata vom bea ceai cu biscuiti si lebkuchen Imagine postata in timp ce desfacem cadourile, iar martipanul va fi o premiera absoluta

Multumesc inca o data, va pupam pe toti si va dorim Sarbatori FERICITE!

Fisier atasat  20131216_175009ab.jpg (44.07K)
Number of downloads: 3

Da, imi doresc din tot sufletul ca actiunea asta sa se petreaca negresit in fiecare an. Aici e o oaza de bucurie si lumina. Va pup pe toate
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#770 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 December 2013 - 01:37 PM

Vezi postareaalpha, la 17 December 2013 - 12:06 PM, a spus:

Draga mea Craciunita, Diana (petunie) nu mi-ai adus un zambet in coltul gurii, ai adus chiuieli, rasete si zambete largi. Iti multumim din suflet, tie si familiei tale. O imbratisare mare si stransa de la puiutii mei pentru puiutii tai Imagine postata si de la mine!
Da, imi doresc din tot sufletul ca actiunea asta sa se petreaca negresit in fiecare an. Aici e o oaza de bucurie si lumina. Va pup pe toate

Ce frumos!!!!!!!! :rolleyes: Superbe cadouri! :thumleft:
Felicitari si aplauze la scena deschisa pentru toata lumea! :tongue3: Si sper si eu sa reusim sa continuam "traditia" si de-acum incolo. :scratch:

#771 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 17 December 2013 - 01:46 PM

Ma bucur ca a ajuns si imi pare rau ca nu am reusit sa ma documentez un pic inainte,singurul reper a fost culoarea verde de la profil :rolleyes: ."La multi ani " Antoniei :thumleft: .Va doresc sarbatori minunate si un An Nou sanatos!

#772 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 17 December 2013 - 01:56 PM

Vezi postareapetunie, la 17 December 2013 - 01:46 PM, a spus:

Ma bucur ca a ajuns si imi pare rau ca nu am reusit sa ma documentez un pic inainte,singurul reper a fost culoarea verde de la profil Imagine postata ."La multi ani " Antoniei Imagine postata .Va doresc sarbatori minunate si un An Nou sanatos!

Ba sa nu-ti para rau deloc! ai fost extrem de inspirata Imagine postata Multumesc!
Imagine postata

#773 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 17 December 2013 - 08:47 PM

Simteaam nevoia de bucurie si-am intrat aici! Am gasit exact ce ma asteptam: multe sufletele dulci si fericite!
Micky, Copilotul, puiutii lui Alpha (LA multi ani, Antonia!) Foxulina, Alpha si jumatatile voastre...Sa le folositi / stapaniti cu mare bucurie! Imagine postata
Ooo, cat de bine-mi este, ce fericita ma simt pentru voi! Imagine postata
Sorina si Diana, tare inspirate ati fost!
Daca va continua? Pai cum sa nu? Eu sunt convinsa ca va continua.Ca vine Iepurasul tzup-tzup, acus-acus (Pastele le ortodoxi e pe 20 aprilie, la catolici ziceti voi!)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#774 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 18 December 2013 - 09:27 AM

Vezi postareazoazorel, la 17 December 2013 - 08:47 PM, a spus:

Simteaam nevoia de bucurie si-am intrat aici! Am gasit exact ce ma asteptam: multe sufletele dulci si fericite!
Micky, Copilotul, puiutii lui Alpha (LA multi ani, Antonia!) Foxulina, Alpha si jumatatile voastre...Sa le folositi / stapaniti cu mare bucurie! Imagine postata
Ooo, cat de bine-mi este, ce fericita ma simt pentru voi! Imagine postata
Sorina si Diana, tare inspirate ati fost!
Daca va continua? Pai cum sa nu? Eu sunt convinsa ca va continua.Ca vine Iepurasul tzup-tzup, acus-acus (Pastele le ortodoxi e pe 20 aprilie, la catolici ziceti voi!)

Pastele sunt deodata anul care vine :)

#775 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2013 - 10:14 PM

Vezi postareapetunie, la 17 December 2013 - 09:35 AM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 17 December 2013 - 08:53 AM, a spus:

La fel si mie!

Si mie la fel!

Felicitari Mos Craciunilor si copiilor cuminti! Superbe daruri si splendida atmosfera in toate casele! Copiii de aici sunt din ce in ce mai cuminti si bag seama ca darurile din ce in ce mai variate, mai bogate, mai frumoase si Craciunul mai colorat! E absolut superb! Cel mai mult ador textul felicitarilor ...simt pana in centrul inimii bucuria celui ce daruieste. Imi plac toate, toate felicitarile facute de voi manual, sunt minunate (Stiti ca ultimamente am dat si noi in patima art craft, doar ca suntem la inceput, deci avem inspiratie de la voi dragele mele!).
Foxyy, uite cum a tinut minte Sorina ca iti plac cescutele astea pe care le puneam noi la han. E superb setul!

Fetelor, sa folositi cu mare placere darurile impreuna cu cei dragi, spre bucuria celor care au fost Mosi Craciunii vostri!

I like it!:sad3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#776 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2013 - 11:24 PM

La Multi Ani Antonia! sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc si intelepciune, pe langa bucurii si fericire!

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#777 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 19 December 2013 - 11:21 AM

Multumesc Zoazorel! Multumesc Daniella!
Imagine postata

#778 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2013 - 01:51 PM

A veniiiitttttt, a venit si Mosul meu!! Am asa: niste fursecuri despre care Mosul stia ca nu m-apuc sa fac ca mi-e frica, o gramada de bratari, pentru ca Mosul stie ca nu port multe bijuterii si bratarile sunt cel mai usor de purtat, jucarii pentru labutze, mirodenii de care m-am plans ca nu gasesc, decoratiuni de Craciun( de unde stia Mosul ca eu ziceam ca ma duc diseara sa iau unele care sa nu fie comestibile de catre aceleasi labutze?!!!!), o casetuta de bijuterii cu un elefant incrustat pe capac(elefantii aduc noroc), cercei, si o efarfa IN CULOAREA MEA PREFERATA portocaliu!!

Baterii n-am, dar va pun diseara pozele!! Cand am vazut esarfa si bratarile mi-au dat lacrimile, ca sunt lucruri despre care iti zici vesnic ca o sa-ti iei si nu-ti iei si decoratiunile au cazut fix in ziua potrivita!!

Anamaria sa ai sarbatori fericite cu elful tau mic- Elena si cu sotul tau, ai facut un om fericit!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#779 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 December 2013 - 01:57 PM

Ioana, vezi ca veni Mosul inainte de ziua ta :thumleft: ?!

#780 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 20 December 2013 - 02:16 PM

Vezi postareazerda, la 20 December 2013 - 01:51 PM, a spus:

A veniiiitttttt, a venit si Mosul meu!! Am asa: niste fursecuri despre care Mosul stia ca nu m-apuc sa fac ca mi-e frica, o gramada de bratari, pentru ca Mosul stie ca nu port multe bijuterii si bratarile sunt cel mai usor de purtat, jucarii pentru labutze, mirodenii de care m-am plans ca nu gasesc, decoratiuni de Craciun( de unde stia Mosul ca eu ziceam ca ma duc diseara sa iau unele care sa nu fie comestibile de catre aceleasi labutze?!!!!), o casetuta de bijuterii cu un elefant incrustat pe capac(elefantii aduc noroc), cercei, si o efarfa IN CULOAREA MEA PREFERATA portocaliu!!

Baterii n-am, dar va pun diseara pozele!! Cand am vazut esarfa si bratarile mi-au dat lacrimile, ca sunt lucruri despre care iti zici vesnic ca o sa-ti iei si nu-ti iei si decoratiunile au cazut fix in ziua potrivita!!

Anamaria sa ai sarbatori fericite cu elful tau mic- Elena si cu sotul tau, ai facut un om fericit!!!

Ma bucur ca-tzi plac , Ioana. Pt culoarea porticalie Zoazo e divina :thumleft:

Merci Nico!

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou