Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 06 January 2014 - 04:49 PM
redi, nu dispera, va ajunge si mosul tau. al meu anul trecut a ajuns pe la sfarsitul lui ianuarie.
Postat 07 January 2014 - 01:10 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 January 2014 - 02:29 PM
zerda, la 20 December 2013 - 01:51 PM, a spus:
Baterii n-am, dar va pun diseara pozele!! Cand am vazut esarfa si bratarile mi-au dat lacrimile, ca sunt lucruri despre care iti zici vesnic ca o sa-ti iei si nu-ti iei si decoratiunile au cazut fix in ziua potrivita!!
Anamaria sa ai sarbatori fericite cu elful tau mic- Elena si cu sotul tau, ai facut un om fericit!!!
Ia uite ce Mos informat!
Brava Mutti!
Postat 07 January 2014 - 02:30 PM
Postat 07 January 2014 - 02:31 PM
roth, la 24 December 2013 - 02:33 PM, a spus:
Te imbratisez, sa ai fericire, sanatate si intotdeauna acelasi suflet mare si frumos.
Mii de multumiri
Frumos, foarte frumos!
Postat 07 January 2014 - 02:52 PM
Ellani, la 25 December 2013 - 04:36 PM, a spus:
koral, la 25 December 2013 - 04:09 PM, a spus:
Ca orice Mos Craciun autentic, al meu a venit, anul acesta, din Norvegia
Mi-a adus o felicitare, stelute fosforescente pentru astronomul familiei , un CD cu muzica mea preferata ( Ellani, detectiv puteai sa te faci...
Si da, un pic de tot am plans, de fericire si pentru ca m-am simtit apreciata si sustinuta cu drag , de acest Craciun. Multumesc, Ellani, multumesc forumului intreg si lui Titirimundi, pentru ideea minunata.
Faptul ca a ajuns in sfarsit la tine, e un cadou pentru mine ! Si cand am citit ieri c-ai ridicat ceva,speram sa-l fi primit,in sfarsit.Altfel il banuiam pierdut deja!
Taaaaaaare am mai tremurat si nu am inteles de ce la tine a ajuns atat de greu, cu toate ca in alte parti a ajuns mult mai devreme ,iar eu le-am pus in aceeasi zi. Ambalajul a fost de jale,dar doar asa aveam un pic de siguranta ca va ajunge CD-ul intreg(ma bucur c-am nimerit),altfel ma gandeam c-ajunge bucatele!
Titi si ajutorul ei (Foxyy) intr-adevar sunt divine pentru ideea si contributia lor la aceasta poveste. Dar asta e doar un 'bonus' la ce urmeaza cred sa primesti de la un Mos Craciun 'inregistrat' ,pentru ca al meu a fost doar o sosie.
Cu mare placere,Corina si s-aveti asa cum spuneam,Sarbatori Magice!
Ce-mi place cand se compoteaza si se trimit cadouri-ciurpriza..
Bravo elfilor-surpriza (sau din oficiu!).
Postat 07 January 2014 - 02:59 PM
Motana, la 03 January 2014 - 12:27 PM, a spus:
Happy, I'm so happy!!!!
Iti multumesc, Mosule cel bun!
Am fost asa emotionata si fericita incat nimic nu mi-a putut sterge zambetul de pe chip toata ziua de ieri.
Iar adolescentul meu nu intelege nici acum care e mecanismul care poate face pe cineva sa trimita daruri cuiva pe care nu l-a cunoscut! Deh, Mos craciun e un subiect tabu prin satul meu
Darurile sunt minunate si foarte dragi mie (mai putin
Sa ai un an bun, fericit si plin de dragoste
Superbe cadouri, sa le folosesti cu mult drag!
Postat 07 January 2014 - 03:00 PM
Carmen L, la 31 December 2013 - 04:19 PM, a spus:
Azi ma relaxam la un film in asteptarea petrecerii de revelion. Azi toata lumea se pregateste sa intampine noul an, deci, daca ieri nu era nimic la posta, azi sigur nu e – gandeam eu. Ma relaxam deci, cand suna cineva la usa. Sarim toti ca la comanda, deschidem si ce sa vezi, renii mosului cu un pachet din Israel. Am amutit, abia am reusit sa semnez de primire. Nu-l mai asteptam anul asta, dar se pare ca Mosul nu lasa nimic nefinalizat, pe anul viitor.
Motana multumesc frumos pentru toate cele impachetate separat cu multa atentie, soprindu-mi astfel surpriza. Am despachetat fiecare pachetel cu maini tremurande. Nu exagerez, nu am mai cunoscut asa o emotie, este tare placut . Multumesc!
Fiecare lucrusor imi e drag si potrivit, ne-ai facut fericiti pe toti si pe fiecare in parte.
An nou fericit, cu multa sanatate si bucurii!
Am sa atasez si fotografii, zilele ce urmeaza.
Carmen L, la 07 January 2014 - 11:47 AM, a spus:
Multumesc Mosului darnic inca odata
Daca ai fost cuminte...... uite cate-ai capatat. Si taman in zi de sarbatoare!
Postat 07 January 2014 - 03:03 PM
petunie, la 04 January 2014 - 12:16 PM, a spus:
Globurile sunt deja in brad,imi plac taaaarrreee mult,calendarul cu mosul e la Patrick,iar Amelie s-a bucurat foarte mult de agrafe (niciodata nu are destule
Superbe cadouri! Sa le folositi cu mare placere!
Postat 07 January 2014 - 03:05 PM
Postat 07 January 2014 - 10:13 PM
In acest moment imi doresc sa pot avea un aparat de teleportare si sa ma transport undeva in Italia, intr-o casa draguta, cu patru omuleti buni, frumosi si dulci si sa-i strang in brate si sa-i pup mult-mult!
Asa as face, SorinaDaniela! Pe voi v-as pupa mult-mult!Pe toti!
Fetelor, uitati de ce-au fost in stare acesti minunati prieteni de departe.Cica " o mica atentie, de la reni pentru iepuras"...:
DSCF0176.JPG (200.21K)
Number of downloads: 0
Si asta cu complicitatea Foxulinei, pe care n-am avut nici macar timp s-o pup!
Bradutul canta si sacosa cu dulciuri ne-a cucerit! Mi-e si mila sa ma-nfig in ele!Dar o voi face, cu gandul la Mara, Giulia, Sorina si dl Sorina!
Oooff, tare dor imi va fi de voi! Si va promit ca, pentru voi, ma voi reface repede si definitiv!
Postat 08 January 2014 - 09:57 AM
Te pupăcim dulce! Te așteptăm cu brațele deschise!
Ps: Foxy, mulțumesc mult pentru ajutor!
Postat 08 January 2014 - 10:01 AM
zoazorel, la 07 January 2014 - 10:13 PM, a spus:
Si asta cu complicitatea Foxulinei, pe care n-am avut nici macar timp s-o pup!
Tu pe fuga, eu pe fuga.... cam greu cu pupatu'.
sorinadaniela, la 08 January 2014 - 09:57 AM, a spus:
Placerea a fost de partea mea!
Postat 08 January 2014 - 11:53 AM
Foxyy, la 08 January 2014 - 10:01 AM, a spus:
Ma revansez eu cumva, ca ma stii cuviincioasa (adica ma tin de cuvant!)
Postat 08 January 2014 - 11:54 AM
sorinadaniela, la 08 January 2014 - 09:57 AM, a spus:
Te pupăcim dulce! Te așteptăm cu brațele deschise!
Ps: Foxy, mulțumesc mult pentru ajutor!
Pai pot alfel? Cu-asa oameni in jur...
Postat 09 January 2014 - 11:00 AM
Si evident am pupacit si pe mesagerul mosului in persoana lui Foxxy!
Dulciurile au fost binevenite chiar si dupa Craciun, Alex a fost super incantat. Si curiosii de blanosi.
IMG_0284.JPG (82.16K)
IMG_0286.JPG (58.9K)
IMG_0287.JPG (73.69K)
Postat 09 January 2014 - 11:08 AM
Giorgiana, la 09 January 2014 - 11:00 AM, a spus:
Si evident am pupacit si pe mesagerul mosului in persoana lui Foxxy!
Eu m-am bucurat sa-ti vad ochelarii cei noi!
Si mi-a facut maaaaaaaare placere sa ajut Mosu'!
Postat 12 January 2014 - 07:53 PM
Pupăcim Giorgy posesoare de noi ochelari și ajutorul Foxy!
Mi-ați înveselit ziua!
Postat 23 January 2014 - 08:10 AM
am intrat aici ca sa-i multumesc Mos Craciunului meu necunoscut si ghinionist(ca si mine, de altfel) pt darul trimis. inteleg ca pachetul s-a intors la expeditor, nu stiu de ce, eu am fost anuntata abia dupa ce pachetul nu mai era in Israel
DACA CUMVA Mos Craciun mai intentioneaza sa-l retrimita, il rog frumos sa ma anunte prin Foxxy cand il expediaza si sa treaca pe aviz si nr meu de telefon, pt ca posta macar sa ma sune.
daca nu, asta e! multumesc oricum.

Ajutor