icecream, la 02 December 2014 - 12:00 PM, a spus:
Eu am finalizat cumpărăturile, doar de felicitare am uitat, așa că voi mai struni renii până mîine și apoi le dau bice, să ajungă la destinatar imediat după Miculaș!
Și mai am de făcut niște cadouri, am aflat de o inițiativă care m-a impresionat (sper că e voie să pun linkul, nu mă bat adminii),
[post='www.shoebox.ro']cadoul din cutia de pantofi[/post] și deja simt că se apropie Crăciunul!

Măcar o cutie vom umple și dărui și noi, poate chiar mai multe, atșeptăm zilele astea să ni se mai înzdrăvenească contul bancar și apoi vom acționa!
Nu se deschide linkul tau....
A aparut o eroare
Ne pare rau, a aparut o eroare. Daca nu sunteti sigur cu privire la modul de a utiliza o facilitate, sau nu stiti de ce ati primit acest mesaj de eroare, incercati sa cautati prin fisiere de ajutor pentru mai multe informatii.
Nu am putut gasi postarea pe care incercati sa o vedeti
julix_2007, la 02 December 2014 - 06:10 PM, a spus:
Eu am definitivat achizitiile, doar mai trebuie sa confectionez felicitarea si sa prind niste reni, ca vad ca-s cam zburdalnici pe la altii si pe acasa la mine nicicum. Am acum o perioada putin cam incarcata si in satul meu niiiiiiiinge de ma dispera, asa ca oricum nu pot trimite degraba renii. Dar sunt pe ...duca.
Aoleuuu, Julixo, resusciteaza-i repede, ca greu gasesti niste reni buni!

Si eu-s aproape gata cu cumparatul.Urmeaza asamblarea, prinsul renilor (asta e mai greu, ca p-aici ploua!

)