A venit, a venit, a venit!!!
Am fost copil cuminte și am primit prima cadoul!!!
Mulțumesc mult dragă Carmen, nici nu știi ce bucurie mi-ai făcut, mai ales c-a fost neașteptată! De ce? Am găsit eu avizul în cutie poștală miercuri seara dar cum scria c-ar fi o imprimată fără să precizeze de unde, m-am gândit că o fi o dedicație de la ANAF sau vreo poză de radar, așa că nu m-am grăbit s-o ridic, pe principiul că mereu e timp pentru veștile rele.
Joi am uitat complet de ea, prinsă fiind cu altele, ieri dimineață am pus pachetul meu dar era aglomerat la oficiu și n-am mai stat la celălalt ghișeu și aseară când am trecut pe acolo am avut avut parte de o surpriză minunată!
DSC_0597_small.JPG (155.8K)
Number of downloads: 0
Am primit o coardă minune care să măsoare caloriile pierdute în acțiune, ca să țopăi cu măsură, ornamente de pom printre care o mască de teatru superbă, un dispozitiv pentru înlăturat lacul de pe unghii- nu l-am văzut prea bine că mi l-a și confiscat fică-mea, o cremă B.B ca să fiu mereu tânără și frumoasă, plus beteală, o turmă de reni roșii și o mare de stele verzi autocolante, toate într-o cutie frumoasă care numai imprimat nu e. Dar cred că felicitarea poate trece în această categorie așa că poștașul n-a greșit prea mult. Mulțumesc dragă verber pentru tot, ai fost extrem de atentă și m-ai ghicit, nu știu cum, că eu făcând săpături pe forum despre destinatarul cadoului trimis de mine mi-am dat seama că n-am prea pus date despre mine și cred că ai avut o misiune grea, dar ți-a ieșit cum nu se poate mai bine!!!