izuk, la 12 December 2011 - 03:46 PM, a spus:
Bune si usor de facut . dar de unde faina de naut ?Ca eu abia m-am invatat cu faina de grau pe aici , sunt zeci de feluri
Ah, imi pare rau Izuk.Da naut gasesti?
Iti place?
any_annette, la 12 December 2011 - 04:18 PM, a spus:
Imi place nautul foarte mult, cred ca de la
panelle mi se trage.
Cred ca sunt bune asa, dar eventual se pot umple cu ceva, cum fac la Bologna cu
gnocco fritto ![:thumleft:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif)
.
Sau mai bine nu.
Bune panellele.N-am mancat originale de la voi, dar se aseamana cu panissa genoveza, ligure pe care eu o ador!
da se pot umple.Uite ca nu m-am gandit.
Adriana, la 12 December 2011 - 10:20 PM, a spus:
Pane e panelle am mincat acu 2 saptamini.
Imi place reteta asta ca e simpla de tot si imi place nautul.
Am facut acu citva timp pirjolute din naut boabe dar am amestecat tot in Bimby si n-au iesit pufoase.
Eu tot vedeam reteta pe punga de la faina si tot mi-am zis sa incerc.Sunt tare bune.
Hai sa va mai zic ceva:
am incercat cateva la cuptor.Am turnat aluatul in formele de muffin.Un pic asa... 1 cm.Calde erau bune, dar reci nu mi-au placut.Erau inecacioase.
In schimb asa prajite, is bune oricum.