Pagina 1 din 1
Cartofi la cuptor cu legume
#1
Postat 13 December 2009 - 10:57 PM
Ingrediente:
4-5 cartofi
2 rosii
1 ardei
1 ceapa
parmezan
patrunjel
ulei
sare
Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.
Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca.
Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.
#2
Postat 28 December 2009 - 02:48 AM
Suna interesant si tentant. Sora-mii or sa-i placa sigur! Sa vad de am vreme sa-i fac zilele astea. Daca nu, la anu'!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1