![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-13244114328105.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-13244114328105.jpg)
250 ml Parmesan ras
45 g faina
30 g malai
1/2 lta seminte de fenicul strivite
1/4 lta praf de cop
30 g unt sarat rece
30 ml apa rece
3 lg masline negre taiate marunt
1 albus de ou (pentru uns, eu am uitat)
Amesteca parmezanul cu faina, malaiul, semintele de fenicul si praful de copt. Adauga untul cubulete si foarte rece. Amesteca repede pentru a obtine aspectul nisipos. Adauga apa si amesteca din nou pentru a se forma un aluat.
![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-13244116669569.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-13244116669569.jpg)
![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-1324411699505.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-1324411699505.jpg)
Pune pe masa maslinele taiate marunt si inglobeaza-le in aluat. Lasa-l sa se odihneasca 20 min.
![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-13244117589155.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-13244117589155.jpg)
Intinde aluatul pe masa infainata. Taie forme de brad sau ce-ti place si aseaza-le in tava.
![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-13244118166827.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-13244118166827.jpg)
Unge-le cu un albus. Coace la 200 C max 10 min. sau pana se auresc.
![Imagine atasata: monthly_12_2011/post-341-13244118620043.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_12_2011/post-341-13244118620043.jpg)
Sunt deliciosi!