Mucenici muntenesti
#21
Postat 08 March 2012 - 12:33 PM
(Si pentru ca d-ul yoyo ma intrebase la ce fel de mancare se adauga mucenicii astia: i-am spus cred ca se pun in loc de taitei in supa de pui )
Sterge pls postarea dubla.
#22
Postat 08 March 2012 - 12:43 PM
yoyo, la 08 March 2012 - 12:33 PM, a spus:
(Si pentru ca d-ul yoyo ma intrebase la ce fel de mancare se adauga mucenicii astia: i-am spus cred ca se pun in loc de taitei in supa de pui )
Sterge pls postarea dubla.
Esti dulce, oricum! Auzi, mucenicii pe post de taitei in supa!
Poate daca ai avea cum sa-i faci si lui Dl.Yoyo, s-ar putea chiar sa-i placa si sa-ti mai ceara sa faci.
#23
Postat 08 March 2012 - 12:52 PM
#24
Postat 08 March 2012 - 01:41 PM
Giorgi nu e nevoie sa-i fac pentru ca ii face d-na Vulpitza si-atunci gusta si YoYescul ).
#25
Postat 08 March 2012 - 01:51 PM
yoyo, la 08 March 2012 - 01:41 PM, a spus:
Giorgi nu e nevoie sa-i fac pentru ca ii face d-na Vulpitza si-atunci gusta si YoYescul ).
Eeee, cine are o d-na Vulpitza, are si cine sa-i faca mucenici!
#26
Postat 08 March 2012 - 11:32 PM
#27
Postat 09 March 2012 - 12:02 AM
Al meu sot n-a mai avut rabdare pana maine, asa ca iaca mucenicii mei.
Simpli:
si cu nuca
#28
Postat 09 March 2012 - 08:03 AM
#29
Postat 09 March 2012 - 08:35 AM
Deci, am pus mucenicii la fiert odata cu apa. Dupa aceea am adaugat scortisoara, vanilie, coaja de portocala si lamaie si i-am lasat sa fiarba la foc mic.
Dupa ce au fiert bine, spre sfarsit am adaugat putina faina sa se ingroase putin zeama, zaharul (1 kg. la oala de 10 l.) si am mai lasat sa fiarba. Dupa ce am stins focul, am pus vreo trei linguri cu nuca, scortisoara pudra, zahar vanilat + esenta de rom si gata de infulecat.
#30
Postat 09 March 2012 - 09:17 AM
#31
Postat 09 March 2012 - 10:17 AM
Aseara tarziu a facut si mama mucenicii monti (F2 - faina integrala) si acum ii am la uscat. Azi urmeaza sa-i fierbem. Deabia astept sa dau atacul.
A, si din lipsa de timp si multa oboseala i-am facut sub forma de fundite. Pana cand voi avea forma, tot fundite voi face...
Revin si eu cu poze atunci cand vor fi gata.
#32
Postat 09 March 2012 - 10:42 AM
yoyo, la 08 March 2012 - 12:33 PM, a spus:
(Si pentru ca d-ul yoyo ma intrebase la ce fel de mancare se adauga mucenicii astia: i-am spus cred ca se pun in loc de taitei in supa de pui )
Ioana, la 09 March 2012 - 12:02 AM, a spus:
acu', daca nu stii despre ce este vorba si privesti poza asta ai putea crede ca e supa de pui
#33
Postat 09 March 2012 - 10:59 AM
#34
Postat 09 March 2012 - 11:04 AM
zerda, la 09 March 2012 - 10:59 AM, a spus:
Ti-am zis de ieri sa te duci in piata si nu m-ai ascultat, are nuca cata vrei.
Am vazut aseara ca avea si la Mega Image, dar mai scumpa.
#35
Postat 09 March 2012 - 11:22 AM
#36
Postat 09 March 2012 - 11:31 AM
zerda, la 09 March 2012 - 10:59 AM, a spus:
Stiu ca nu e tocmai clasic, da' daca nu gasesti si nu gasesti, poi sa iei niste migdale. Eu de multe ori le-am folosit in locul nucilor atunci cand nu le aveam.
#37
Postat 09 March 2012 - 01:17 PM
#38
Postat 09 March 2012 - 02:27 PM
zerda, la 09 March 2012 - 01:17 PM, a spus:
Sa inteleg ca diseara ii prepari ?!?!
#39
Postat 09 March 2012 - 03:02 PM
#40
Postat 09 March 2012 - 03:17 PM
zerda, la 09 March 2012 - 03:02 PM, a spus:
Acum am inteles, sa traiti!
Auzi, faza, Cody aseara a gasit langa aragaz vreo doi mucenici gata fierti, mi-or fi cazut din lingura, si i-a mancat, doar erau buni, dulci si aromati, insa am ramas tablou si mi-am zis: asta si mucenici mananaca?!