MasterChef Romania, US... (si alte tari )
#2
Postat 20 March 2012 - 10:33 PM
A inceput?
Ok, am vazut. A fost azi pe ProTV. Acu caut sa vad daca are si reluare.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#3
Postat 20 March 2012 - 10:45 PM
#4
Postat 21 March 2012 - 08:25 AM
Abia astept urmarea .
Chefii tre sa joace rol de.... "Gigi duru " ,dar de cele mai multe ori zambesc ,sau rad in hohote .
Mi-au placut ......piersicile si tonul in crusta de mac .
Acuma sigur ca doamna cu piersicile e o gospodna "clasica " care probabil va ceda din cauza presiunii pe parcurs,dar merita cu prisosinta sarutul pe obraz .
Mi-a mai placut baiatul ala care a fost analist financiar si si-a dat demisia pentru emisiune.Cel care a facut somonul cu sos de ierburi >Ala cu "saritza" ."uleiutz" ,"somonel ".......
Era haios si nu s-a pierdut cu firea .
Iar aici reactia juriului m-a distrat la culme :
http://www.protv.ro/...oane_17842.html
http://povesticulinare.blogspot.com/
#5
Postat 21 March 2012 - 08:36 AM
Piscotel, la 21 March 2012 - 08:25 AM, a spus:
Abia astept urmarea .
Chefii tre sa joace rol de.... "Gigi duru " ,dar de cele mai multe ori zambesc ,sau rad in hohote .
Mi-au placut ......piersicile si tonul in crusta de mac .
Acuma sigur ca doamna cu piersicile e o gospodna "clasica " care probabil va ceda din cauza presiunii pe parcurs,dar merita cu prisosinta sarutul pe obraz .
Mi-a mai placut baiatul ala care a fost analist financiar si si-a dat demisia pentru emisiune.Cel care a facut somonul cu sos de ierburi >Ala cu "saritza" ."uleiutz" ,"somonel ".......
Era haios si nu s-a pierdut cu firea .
Iar aici reactia juriului m-a distrat la culme :
http://www.protv.ro/...oane_17842.html
Si mie mi-a placut baiatul ala si reactia juriului, m-am distrat si eu.
#6
Postat 21 March 2012 - 10:52 AM
Mie nu mi-a placut! Dupa ce am savurat Masterchef US, asta mi se pare de foarte proasta calitate, a juratilor in special! Sunt niste badarani, care nici facar nu au titul de Chef, sunt doar ajutor de chef (nu stiu termenul corect) care fac pe interesantii! Sunt cea mai proasta alegere pentru juriu, are Romania mult mai multi bucatari foarte buni care ar fi facut show frumos, ar fi avut lumea ce sa invete de la ei!
A fost oribil gestul cu aruncatul farfuriei pe jos, asa ceva nu se face, d'aia exista cos de gunoi!
Mi-a placut tipa care a facut somon cu piure de mazare parca, tipul cu tonul in crusta, mi-a placut ce-a gatit tipul ala ingamfat, muchi de vita(eu n-as manca in veci, dar asta este gustul meu, stiu ca este corect sa fie asa mai nefacut)Tipa din Belgia a facut ceva clasic,perele in vin, insa arata bine.
Tipa cu piersicile, da, aratau foarte bine, pareau reale, dar sincer, asta nu este reteta ei originala, eu mancam din astea copil fiind, facea o matusa de-a mea!
Una peste alta, destul de slabuti concurentii, marea voastra majoritate le dadeati clasa si-i faceati de ras si pe asa zici chef!
Chiar ma gandeam, sa fi fost Maya acolo, cu un preparat oricare care iti incanta ochiul si gustul sunt sigura! Sau Andrada c-o prajitura, oricare facuta de ea, isi bagau unghia'n gat "marii" chef de pe vase de croziera!
Sau sa se fi dus La Chef A cu branza ei in crusta, pe bune ca-si dadeau palme aia!
Si sa ma iertati pe cei pe care nu v-am pomenit, sunteti prea multi si prea buni!
Iarasi o faza de tot rasul a fost cand a trimis-o pe doamna cu piersicile sa faca altceva ca i-a dat ou crud! helloooo, maioneza, biftec tartar, tiramisu se fac cu oua crude!
#7
Postat 21 March 2012 - 12:13 PM
Si eu am mancat piersici din aluat pe vremuri ,dar nu erau umplute cu nimic .
Astea erau cu crema uite ;
http://www.protv.ro/...a-gateasca.html
Oricum nu cred ca doamna va avea viata lunga in concursul asta ,pentru ca e nevoie de nervi tari .
Nu este deajuns sa fii talentat .Mai trebuie si curaj ,stapanire de sine si chiar tupeu .
Si aici aflati mai multe despre membrii juriului :
http://masterchefromania.com/hello-world/
In pus cred ca li se impun anumite tehnici de "intimidare" care fac din acest concurs un show .Multe faze sunt "regizate " .
Asta este parerea mea .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#8
Postat 21 March 2012 - 12:15 PM
Chiar sunt curioasa de tipul de care juriul a spus ca-i ia la misto daca intr-adevar are ceva cunostinte in domeniu, mai ales ca cheliosul a zis ca parca il stie de undeva.
Tipa cu somonul in crusta de mac, intr-adevar mi-a placut cel mai mult.
Vale, eu pana acum n-am vazut nici un Masterchef de prin nici o alta tara,deci nu pot face comparatii.
Din ce am citit eu cheliosul a gatit pt Madona si e chef la restaurantul unui hotel de lux.Habar n-am care sunt chefii Romaniei,daca astia sunt mediocrii sau nu, mie una mi-a placut.
Bine sunt unii care efectiv nu-i inteleg de ce se duc acolo, asa cum nu-i inteleg pe aia de la Romanii au talent.Ei nu vad ca sunt penibili.
La un show de asa anvergura nu poti sa te prezinti cu un maclavais in farfurie.
Ce n-am inteles eu de ce n-au vrut sa guste din pestele "veverita" , eu as fi facut abstractie de capul hidos, poate era chiar bun.
Exagerat mi s-a parut si mie faza cu aruncatul pe jos a cozii de crocodil,dar nah,acum mai e in joc si audienta, tb sa faca si ei pe gigi duru.
Abia astept editia urmatoare, asta a fost de incalzire si sunt sigura ca ce v-a urma de acum incolo o sa fie din ce in ce mai interesant.
#9
Postat 21 March 2012 - 12:17 PM
Piscotel, la 21 March 2012 - 12:13 PM, a spus:
Si eu am mancat piersici din aluat pe vremuri ,dar nu erau umplute cu nimic .
Astea erau cu crema uite ;
http://www.protv.ro/...a-gateasca.html
Oricum nu cred ca doamna va avea viata lunga in concursul asta ,pentru ca e nevoie de nervi tari .
Nu este deajuns sa fii talentat .Mai trebuie si curaj ,stapanire de sine si chiar tupeu .
Si aici aflati mai multe despre membrii juriului :
http://masterchefromania.com/hello-world/
In pus cred ca li se impun anumite tehnici de "intimidare" care fac din acest concurs un show .Multe faze sunt "regizate " .
Asta este parerea mea .
exact, asta ziceam si eu, e vb pana la urma de un show.
Adevarul e ca trebuie sa ai mare stapanire de sine, l-ati vazut pe tipul ala care tremura tot, barbat in toata firea.Eu recunosc ca as face infart acolo daca m-as prezenta, ca mi-s fire sensibiloasa
#10
Postat 21 March 2012 - 12:19 PM
Nici pe parcurs nu prea a iesit in evidenta.
Pe protv cand e si la ce ora?
#11
Postat 21 March 2012 - 12:20 PM
#12
Postat 21 March 2012 - 12:24 PM
#13
Postat 21 March 2012 - 12:26 PM
#15
Postat 21 March 2012 - 01:35 PM
Eu ma uit aici la Master Chef Suomi , nu inteleg mare lucru , dar ma uit Dar si aici juriul este la fel de dur si acru , deci cred ca le impune emisiunea . Mereu sunt nemultumiti , mereu stramba din nas , chiar si la cele mai elaborate preparate .
#20
Postat 21 March 2012 - 08:35 PM
Eataly, la 21 March 2012 - 07:27 PM, a spus:
Asta e toata emisiunea de ieri?
Tre'sa fug, dar o sa ma uit si eu, sa vaz de ce acrituri tot pomeniti aici
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges