Imi pare rau ca pozele nu exprima realitatea.
Ingrediente:3 oua
250 gr zahar
250 gr frisca lichida
3 linguri lapte
5 sau 6 caramele toffee
200 gr faina
50 gr cocos ras uscat
1 plic praf de copt
Simplu de facut, o sa vedeti.
Intr-un ibric punem caramelele la topit cu 3 linguri de lapte.La foc mic amestecand continuu.
Intre timp caramelele noastre sunt asa:
Mixam bine ouale intregi cu zaharul, pana isi dubleaza volumul.
Adaugam treptat frisca lichida, mestecand continuu.Dupa care adaugam si amestecul de caramele cu lapte.
Faina cernuta cu praful de copt.Si la sfarsit cocos.
Eu am uns si tapetat forma ,am turnat compozitia si am copt la 180 de grade , pentru 30 de minute aproximativ.
Un miros si o aroma in bucatarie de nedescris.
Si ultima ,de adio!
Pagina 1 din 1
Toffee Guglhupf cu frisca
#2
Postat 16 December 2009 - 11:20 AM
Eataly a spus:
Imi pare rau ca pozele nu exprima realitatea.
De ce? are gustul caramelelor cu lapte?
#4
Postat 20 December 2009 - 05:54 PM
Pentru ca la noi a avut un succes enorm , l-am refacut ieri.Ultima felie(de data asta l-am copt in forma de tort)la cappuccino azi dimineata.Ah , si sa nu uit, am pus 8 caramelle de data asta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1