Probleme tehnice
Postat 20 December 2012 - 02:56 PM

Postat 20 December 2012 - 03:08 PM
Alexandru, la 20 December 2012 - 02:40 PM, a spus:
Offffff! BINE CA S-A TERMINAT!
Postat 20 December 2012 - 03:31 PM

Postat 20 December 2012 - 03:56 PM
Alexandru, la 20 December 2012 - 03:31 PM, a spus:

Sper sa nu fie in parte si vina mea( ca fetele mi-au facut asa un cadou si ne-am bulucit ''asa frumos ,la taclale si poate o fi si de asta?!

Number of downloads: 0ca nu vreau sub nici o forma sa am asa ceva pe constiinta)

Postat 20 December 2012 - 04:01 PM
Geany, la 20 December 2012 - 03:56 PM, a spus:

Sper sa nu fie in parte si vina mea( ca fetele mi-au facut asa un cadou si ne-am bulucit ''asa frumos ,la taclale si poate o fi si de asta?! ca nu vreau sub nici o forma sa am asa ceva pe constiinta)

Cum o sa fie vina ta Geany?

Postat 20 December 2012 - 04:05 PM
Alexandru, la 20 December 2012 - 04:01 PM, a spus:
Geany, la 20 December 2012 - 03:56 PM, a spus:

Sper sa nu fie in parte si vina mea( ca fetele mi-au facut asa un cadou si ne-am bulucit ''asa frumos ,la taclale si poate o fi si de asta?!

Number of downloads: 0 ca nu vreau sub nici o forma sa am asa ceva pe constiinta)

Cum o sa fie vina ta Geany?

Sarbatori fericite!
Postat 20 December 2012 - 04:24 PM
Alexandru, la 20 December 2012 - 04:01 PM, a spus:

Galbeni de ciuda + rosiori de furie = orange...

Bine ca e gata! De-acum, ne pregatim de sarbatori! Ho,ho, ho!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 20 December 2012 - 04:40 PM
Eu in mod normal de la serviciu intru de pe Google...tastesz "artaculinara" si e prima pagina...Astazi nu ma lasa, apare cautares asa cum a aparut mereu, dar de data asta sub pagina imi apare o avertizare sa nu intru ca e grav

Va atasez un page print...chiar daca e spaniola, se intelege..

Number of downloads: 0
Eu intru pe blogul lui Maya si de acolo pe Arta...asa ma lasa.
Postat 20 December 2012 - 06:29 PM
Cata invidie,domle,nu inteleg!!!Lasa,noi sa fim sanatosi,restul sa crape de invidie ca sunt singuri vinovati !
Postat 20 December 2012 - 06:30 PM
nu stiu daca i se trage de la stergerea cookies-ilor sau intre timp a rezolvat adminul problema, fapt e ca acuma merge si eu sunt happy

Postat 20 December 2012 - 06:53 PM
petunie, la 20 December 2012 - 06:29 PM, a spus:
Cata invidie,domle,nu inteleg!!!Lasa,noi sa fim sanatosi,restul sa crape de invidie ca sunt singuri vinovati !
Eu as banui si un vinovat dar cica sunt in post sa nu-mi fac mai multe pacate, e vorba de cineva care studiaza computer forensics!
Postat 20 December 2012 - 06:58 PM
Postat 20 December 2012 - 07:45 PM
io am un alt präbliem la mini, nu imi mai merge editorul nici de frica. Hilfe, bitte! Scriu cu cochitele si cand sa pun si eu literele in ordinea normala, nema, nu merge.

Postat 20 December 2012 - 08:13 PM
Edit:merge.
Nu-ti merge nici daca incerci sa editezi imediat dupa ce ai postat?
Postat 20 December 2012 - 08:34 PM
la mine merge.
Postat 20 December 2012 - 08:44 PM
Astazi ,Gogu nu m-a lasat sa intru neam pe motive de infestare cu Malvare .

Acuma ma bucur ca Arta

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 21 December 2012 - 12:28 PM

Clientii ii mentii cu vorbe frumoase nu cu jigniri, pe care nu esti in stare sa le spui tu si pui pe altii sa zica. Si eu am patit asa dincolo ptr ca: exista un grup care nu stiau altceva decat sa jigneasca si sa iti vorbeasca urat si sA le fie ciuda daca tu faci ceva si ele nu sunt in stare. Si
am considerat ca este pe nedrept si am plecat ptr ca intram cu drag , ma relaxam. Anumite persoane au inteles gresit menirea unui forum culinar, unde in opinia mea, nu intram sa facem pe Desteptii sau pe Gica contra ci sa invatam uni de la altii.
Aici ma simt mult mai bine si consider ca daca tre sa`mi pierd timpul cu o postare pas cu pas o fac ptr persoane care daca nu apreciaza in mod expres preparatul macar imi respecta timpul pierdut ptr acea postare.
Am avut parte de 2 evenimente urate de cand sunt membra dincolo, unde dupa sute de jigniri sa luat o masura. Nu cred ca meritam si culmea din partea unei persoane care habar nu are ce inseamna sa faci dulciuri (a recunoscut lucrul asta) si de comentat comenta nu doar la mine si un circ monstruos ptr un aluat. Aici administratorii erau de vina ptr ca trebuia sa aplaneze dar nu. Sa intamplat dupa nustiu cate pagini scrise cu vb urate. Si al doilea cu o mare D`na care se crede regina dulciurilor si care a descoperit bezelele plingacioase si placintele cu mere (in opinia ei toata lumea ii fura retetele ei) Ptr mine astea sunt nanutze nu D`ne. D`NELE nu au un astfel de comportament.
Am decis ca nu merita sa imi pierd timpul cu postari ptr cineva care nu stie sa aprecieze nimik si este samanta de scandal.
Logati sau nelogati circula si pe aici.
Clientii odata pierduti, nu ii mai poti recupera ptr ca D`zeu ne`a inzestrat pe fiecare cu minte si putem face diferenta. Nu recuperezi clientii prin metode de astea NICIODATA.Sa recurgi la chestiile astea inseamna sa fi ipocrit si sa ai adunata toata rautatea dupa planeta asta.
Eu ma bucur ca ma aflu aici si sunt fericita.
Pcat ptr cateva persoane bune ramase acolo, bag mana in foc ptr toate fetele de aici care circula si dincolo ca o fac ptr acele persoane, care pina la urma se vor satura si vor venii aici.
Ma bucura faptul ca si printre noi exista pers tot de dincolo care au revenit la realitate si si`au dat seama ca au folosite, ptr a se comporta putin mai urat acolo si apoi au plecat si aici sunt dragute si au un comportament decent (numa nu are rost ptr ca se stiu nominaliza singure) dar eu ma bucur mult ptr schimbarea radicala.
Ma bucur ca sa ales graul de neghina si consider ca asa este cel mai bine.Portile sunt sunt deschise care se considra ca si mine grau , nu neghina, pot venii la gramada cu grau ales.
Prin acest mesaj nu am vrut sa jignesc pe nimeni, este un adevar pe acre il poate multa lume de aici confirma ptr ca se stie tot ce am scris eu.
Am scris toate astea ptr ca stiu sigur ca vor intra sa citeasca. Am fost chiar atentionata de o alta d`na de dincolo cam in felul asta:
nu ii dau numele dar..............
Cerra, cei care pe care ii ridici in slavi in postarile tale referitoare la "celalalt forum", acum sunt mielusei(acum trebuie sa fie diplomati ca le scade traficul si ii costa bani).
Pe culinar faceau munca patriotica, asa ca au avut interesul sa aduca forumul la aceasta stare. Au avut o gramada de clone prin care au iscat o gramada de scadaluri......
Si tu Cerra te-ai schimbat foarte mult in ultimul timp...........
Da, ma refer la alta schimbare.
Nu mai este acelasi ton.
Asta am crezut de ieri cand am vazut diagnoza site`lui ca cineva este rau intentionat . Nu afirm ca D`na respectiva a facut chestia asta, dar sunt sigura ca este urat tare, tare acest forum.
Postat 21 December 2012 - 12:47 PM
cerra, la 21 December 2012 - 12:28 PM, a spus:
Citeaza
Pe culinar faceau munca patriotica, asa ca au avut interesul sa aduca forumul la aceasta stare. Au avut o gramada de clone prin care au iscat o gramada de scadaluri......
Si tu Cerra te-ai schimbat foarte mult in ultimul timp...........
Da, ma refer la alta schimbare.
Nu mai este acelasi ton.
Asta am crezut de ieri cand am vazut diagnoza site`lui ca cineva este rau intentionat . Nu afirm ca D`na respectiva a facut chestia asta, dar sunt sigura ca este urat tare, tare acest forum.
Desigur, daca ne scade traficul ni se vor micsora cîstigurile. De altfel se vede cam cîta publicitate facem, si care ne-a adus de altfel în cei trei ani de existenta a forumului, via GoogleAds, suma impresionanta de 3€20

Postat 21 December 2012 - 12:53 PM
Alexandru, la 21 December 2012 - 12:47 PM, a spus:
Desigur, daca ne scade traficul ni se vor micsora cîstigurile. De altfel se vede cam cîta publicitate facem, si care ne-a adus de altfel în cei trei ani de existenta a forumului, via GoogleAds, suma impresionanta de 3€20

Da, da... dar vezi tu... bine investiti, nu se stie cîti avem actualmente

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges