Probleme tehnice
Postat 29 November 2018 - 01:50 AM
Un aparat foto/telefon, salveaza odata cu poza si o informatie referitoare la pozitia in care a fost facuta poza, astfel incat o aplicatie sa poata tine cont de cum a fost facuta poza si sa o poata afisa in pozitie corecta chiar daca a fost fotografiata invers.
Din pacate actuala versiune a acestui forum nu tine cont de informatia de pozitie si nu roteste pozele automat, asa ca daca le faci pe dos, pe dos le afiseaza. Versiunile mai noi ale forumului pot roti automat pozele in pozitia corecta.
La iPhone pozele apar corect doar daca sunt facute landscape si cu butonul principal in dreapta:
Are you holding it wrong?
If you’re willing to hold your phone a certain way when you take pictures, then they will show up correctly. See the picture below. The phone’s round ‘home’ button is on the right side. This is the only way the iPhone knows how to take pictures without the rotation problem.
Solutia este sa rotesti pozele si sa le salvezi in pozitia corecta inainte de a le pune pe forum.
Postat 29 November 2018 - 05:59 PM

Postat 29 November 2018 - 06:06 PM
Lapo am descarcat resizeme si am rezolvat.
Postat 29 November 2018 - 08:31 PM
any_annette, la 29 November 2018 - 06:06 PM, a spus:
Lapo am descarcat resizeme si am rezolvat.
Tocmai , ca nici ale mele nu sunt, dar se pare ca forumul recunoaste automat pozitia in care ai tinut telefonul cand ai fotografiat, chiar daca fotografia a fost reasezata de telefon corect. O sa ma ocup si eu de resize me, dar nu acum.

Postat 03 December 2018 - 08:26 PM

Postat 04 December 2018 - 09:06 AM
Postat 04 December 2018 - 01:26 PM

Postat 07 December 2018 - 01:30 PM

Pun exemplu
http://www.youtube.c...h?v=IqrMDbKXD-4
Si linkul
http://www.youtube.c...h?v=IqrMDbKXD-4
Oricum Paul mii de multumiri!!!

(ps.de p.s Lapo' din lupoaica salbatica te facusi sirena sexy...haba' haba'

Postat 29 January 2019 - 03:33 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 02 February 2019 - 08:57 AM
1. Stiu cel putin doi membri ai forumului care nu au scris de foarte mult timp si au dorit sa reintre dar nu mai au parolele. Au trimis in cateva repetate randuri request de parola noua si nu li s-a raspuns. Exista o alta posibilitate de a isi recupera conturile? Aceeasi problema am avut-o si eu. Plus de asta, cand te pune sa reintroduci codul ala care te verifica sa nu fii robot da mereu eroare, desi codul este 100% corect.
2. Am trimis atat mail cat si doua mesaje private in legatura cu schimbarea catorva chestii la avatar/semnatura. E posibil sa nu ajunga la voi?

Postat 02 February 2019 - 10:24 AM
3. Daca se poate, va rog, sa "reparati topicul cu muzica astfel incat sa putem vedea iar clipurile? Multumeeeesc!

Postat 03 February 2019 - 01:08 AM
Lapona Enigel, la 02 February 2019 - 08:57 AM, a spus:
1. Stiu cel putin doi membri ai forumului care nu au scris de foarte mult timp si au dorit sa reintre dar nu mai au parolele. Au trimis in cateva repetate randuri request de parola noua si nu li s-a raspuns. Exista o alta posibilitate de a isi recupera conturile? Aceeasi problema am avut-o si eu. Plus de asta, cand te pune sa reintroduci codul ala care te verifica sa nu fii robot da mereu eroare, desi codul este 100% corect.
2. Am trimis atat mail cat si doua mesaje private in legatura cu schimbarea catorva chestii la avatar/semnatura. E posibil sa nu ajunga la voi?
1. Am verificat si am vazut ca forumul trimite automat procedura de resetare a parolei. O trimite la adresa de email declarata pe forum. Deci trebuie sa stii acea adresa si sa ai acces la ea pentru a recupera parola.
Exista si varianta de a reseta eu parola. In acest caz am insa nevoie de ceva certitudini ca cel care cere resetarea parolei este chiar detinatorul contului.
Adresa mea de email pe care putem comunica in legatura cu forumul este admin@artaculinara.ro
2. Mesajul a ajuns. La avatar problema era de la cache-ul din browser-ul tau. Un clear cache rezolva problema.
O postare poate fi editata inca 90 de minute de la data postarii. Nu este suficient pentru corectarea eventualelor erori?
Momentan am dezactivat captcha ca nu mai functiona corect. Versiunea de IPB e cam veche.
Postat 03 February 2019 - 01:20 AM
Putem si noi face aceste operatii simple lasindu-i lui Paul pe cele mai importante

Postat 03 February 2019 - 02:21 AM
Lapona Enigel, la 02 February 2019 - 10:24 AM, a spus:
3. Daca se poate, va rog, sa "reparati topicul cu muzica astfel incat sa putem vedea iar clipurile? Multumeeeesc!
Versiunea de IPB de pe forum e cam veche si nu se mai descurca de cand cu https.
Am facut niste modificari si acum pot fi inserate clipuri de pe youtube punand pur simplu linkul, asa cum apare pe youtube. Adica asa, dar fara ghilimele:
"https://www.youtube.com/watch?v=2y1TZXc5DiY"
Pentru clipurile vechi inca nu am o solutie. Probabil va fi nevoie de un upgrade la IPB.
Postat 03 February 2019 - 10:16 AM
Paul, la 03 February 2019 - 01:08 AM, a spus:
Exista si varianta de a reseta eu parola. In acest caz am insa nevoie de ceva certitudini ca cel care cere resetarea parolei este chiar detinatorul contului.
Adresa mea de email pe care putem comunica in legatura cu forumul este admin@artaculinara.ro
2. Mesajul a ajuns. La avatar problema era de la cache-ul din browser-ul tau. Un clear cache rezolva problema.
O postare poate fi editata inca 90 de minute de la data postarii. Nu este suficient pentru corectarea eventualelor erori?
Momentan am dezactivat captcha ca nu mai functiona corect. Versiunea de IPB e cam veche.
Paul, iti multumesc mult de raspunsuri! Am transmis mai departe, sper sa reuseasca!
Rectificatul in decurs de 90 de minute nu merge in cazul meu, mai ales cand postez calup la mai multe topice. Unele posturi le revad dupa cateva zile ori timp mult mai indelungat asa ca daca doresc sa rectific gresellle de typo, ori sa introduc inca un aspect/foto/link trebuie un post nou, ceea ce de multe ori nu mai are logica.
Vis-à-vis de mica mea imagine de la semnatura, sper sa fi inteles corect...dupa ce am vazut ca nu merge nici cu inserare link ori media, am salvat imaginea si redimensinat-o, renumit-o si i-am dat un copy in semnatura...nici asa nu merge. O sa incerc daca merge cu clear cache. Daca nu, ma infatisez iar cu halba-n protap

Adriana, la 03 February 2019 - 01:20 AM, a spus:
Putem si noi face aceste operatii simple lasindu-i lui Paul pe cele mai importante

Adriana, multumesc de info! Nu stiam ca puteti rectifica si chestii tehnice. Ca "laic" in domeniul asta, nu stiu ce e simplu ori important.

Avem iar muzicaaaaa, muzicaaaaa! Yu-huuu!

Postat 03 February 2019 - 02:55 PM
Regret, dar nu merge absolut nici o varianta, nici cu sters cache-ul si orice altceva din browser, Firefox, nici cu inserare link/media/cod si ce mai e. No option at all, asta e ce primesc de fiecare data, indiferent de ce fac

Number of downloads: 0

Postat 06 February 2019 - 10:42 PM
N-am niciunde optiunea de a pune poze

Number of downloads: 3