Party
Postat 30 May 2010 - 10:49 PM
Am inteles ca te-au refuzat cu visinata...pfuu!!!unde nu am fost eu ,la vin nici eu nu m-asi fi bagat,si nici la suc(ca nu-s cu masina)bere da'...
Eu am mai scris la ''ma laud''da'ma laud si aici,am sarbatorit pensionarea lui taica-miu,la o teraso-restauranto-crama...daca vrei boze cu ce-am servit,pun...
Eu am mai scris la ''ma laud''da'ma laud si aici,am sarbatorit pensionarea lui taica-miu,la o teraso-restauranto-crama...daca vrei boze cu ce-am servit,pun...
Postat 30 May 2010 - 10:52 PM
Geany, la 30 May 2010 - 10:49 PM, a spus:
Am inteles ca te-au refuzat cu visinata...pfuu!!!unde nu am fost eu ,la vin nici eu nu m-asi fi bagat,si nici la suc(ca nu-s cu masina)bere da'...
Ooooooooooo, bun asa! Pensie indelungata tatalui tau!
Si nu-s cin' te retine in a pune poze? Stii unde-i topicu' de laudarosi, da-i drumu'!
Postat 30 May 2010 - 11:06 PM
Le-am zis alor mei sa manance pensie pana la 150 de ani sa moara de ciuda Boc si tot neamu'lui(dusmanii mei inclus)
Au comandat ciorba de burta(numa'eu nu ca nu-mi place),cu,care wiski,care cognac nu mai stiu :
S4035347.JPG (85.6K)
Number of downloads: 5
Ceafa de ''porcule la gratar
S4035296.JPG (78.75K)
Number of downloads: 4
Platou cald asortat tot de porci
..
S4035301.JPG (78.03K)
Vin,bere salate,n-am mai pozat
...
Poza cu unflata de io'inainte de plecare,mi-o iesit gatlanu'ala ca mi-am facut-o singura,ca de obicei io's cu camera...
S4035345.JPG (71.99K)
Dupaia am mers la un supermarket vecin(carefor)ca sa continuam petrecania acasa ca era devreme
,spre incantarea soarecului,care s-a dat cu cosul masinuta de numa'voia sa-l luam acasa...
S4035346.JPG (92.07K)
A fost tare fain...
Au comandat ciorba de burta(numa'eu nu ca nu-mi place),cu,care wiski,care cognac nu mai stiu :
S4035347.JPG (85.6K)
Ceafa de ''porcule la gratar
S4035296.JPG (78.75K)
Number of downloads: 4
Platou cald asortat tot de porci
S4035301.JPG (78.03K)
Vin,bere salate,n-am mai pozat
Poza cu unflata de io'inainte de plecare,mi-o iesit gatlanu'ala ca mi-am facut-o singura,ca de obicei io's cu camera...
S4035345.JPG (71.99K)
Dupaia am mers la un supermarket vecin(carefor)ca sa continuam petrecania acasa ca era devreme
S4035346.JPG (92.07K)
A fost tare fain...
Postat 31 May 2010 - 12:33 PM
Geany, sa-ti traiasca parintii inca 150 de ani, asa cum iti doresti! Si voi pe langa ei! 
Se vede ca v-ati simtit bine, mai ales bubuletu'!
Postat 31 May 2010 - 09:21 PM
Foxyy, la 31 May 2010 - 12:33 PM, a spus:
Geany, sa-ti traiasca parintii inca 150 de ani, asa cum iti doresti! Si voi pe langa ei! 
Multumesc Foxule!!Stii ce m-a mirat la bubulet,a devenit f. selectiv,si-a luat singur de pe rafturi,cioco' kinder,prajituri poiana si cipsuri lays cu cascaval care-i plac,desi erau o mie de chestii acolo...
Seamana cu tacsu'si el a stiut exact ce si cum...
Eu in schimb am scapat ca un copchil intr-un magazin cu jucarii:'am luat paste fel de fel,condimente:foi de dafin,piper boabe si macinat,cily cayan,busuioc ,origano,rosmarin,cimbru,boia iute si dulce,nuca de cocos,mac,stafide,esente,praf de copt,zahar vanilat etc,m-o intrebat sotul daca fac depozit??!!

Ajutor