M-am intors si azi plec iar la drum pe alta directie ,asa ca dau raportul pe scurt :
Am luat rasaduri ...SUPERBE !
Credeti ca superb nu e un epitet potrivit pentru rasaduri ?
Va spun eu ca este .
Am gasit tot ce mi-a dorit sufletul .
Rosii timpurii sau tarzii,cu fructe de cockatil, mici sau cu fructe mari ,rosii de masa sau bulion,cu fructe rosiisau galbene
Ardei ,verzi,rosii ,garsi ,lungi,dulci iuti,
Telina si Flori .
As fi cumparat toata piata .
Am cumparat din OBI cutit pentru masina de tuns iarba la jumatate de pret fata de preturile de la noi sau de pe site-urile romanesti.
Fir de nylon pentru trimer .
La capitotlul alimente ,nu m-am ambalat .
Am cumparat doar :
Pulpe de curcan la 800 Ft.kg egal cam cu 12 lei /kg.Pret foarte bun zic eu.Aripile de curcan sunt la 740 Ft ,egal 11,50 lei.Iar pieptul de curcan este la 1800 Ft,egal 280 lei/kg.
Foarte convenabil plus ca mie imi place si mi se potriveste carnea de curcanl,neavand colesterol.
Am luat salam Pic dar doar asa de gust sa nu zic ca nu am "onorat" produsele unguresti,ca eu nu ma omor vara cu salamul,si ciocolata ,diverse sortimente pentru "copiii" familiei ....
La Csenger (vama) am mai aruncat in masina niste flori.

Moata ai dreptate,in Non-Stopul de la vama ,sunt unele produse mai ieftine decat in Tesco.De exemplu cafeaua .
Si iar am venit cu bani acasa .
Aualeu ce economa sunt !
Ca o observatie personala :Criza se vede urat de tot in orasele lor.Magazinele sunt goale,oamenii mai socotiti ,iar oarasele si satele lor,desi curate,nu mai sunt asa de ingrijite.
Casele si gardurile nu au mai vazut vopsea de cativa ani.
Altadata ma uitam din masina cu gura cascata.Acum e totul tern si sters.
Nici floricele prin curti si pe la geamuri nu mai sunt decat sporadic.
No asta e .