Ficioru' ma tot bate la cap sa-i fac "damper" (a avut la scoala un proiect despre Australia). Retetele ce le-am gasit cer toate self rising flour - nu exista o reteta cu faina "normala"? Chiar daca n-ati incercat reteta, daca gasiti vreun link puneti-l aici, va rog .
Pagina 1 din 1
Damper - paine australiana stie cineva o reteta fara self rising flour?
#2
Postat 09 May 2012 - 06:42 AM
eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
#3
Postat 09 May 2012 - 12:16 PM
Angel, la 09 May 2012 - 06:42 AM, a spus:
eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
N-am folosit niciodata self rising flour, nu stiu ce are in ea (praf de copt, banuiesc), prefer sa adaug eu ingredientele.
Am s-o fac cat de curand sa scap de "pisalog" (dar parca vad ca doar o sa guste un coltisor...).
#4
Postat 09 May 2012 - 09:44 PM
adi_edi, la 09 May 2012 - 12:16 PM, a spus:
Angel, la 09 May 2012 - 06:42 AM, a spus:
eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
http://www.taste.com...93/plain+damper
asta e ci faina normala ...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul
N-am folosit niciodata self rising flour, nu stiu ce are in ea (praf de copt, banuiesc), prefer sa adaug eu ingredientele.
Am s-o fac cat de curand sa scap de "pisalog" (dar parca vad ca doar o sa guste un coltisor...).
Am scris eu aici cum poti inlocui Self raising flour :
http://povesticulina...sing-flour.html
Sper sa-ti fie de folos .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#5
Postat 10 May 2012 - 01:05 PM
Adi-Edi, reteta ce ti-a dat-o Angel e cu faina "normala". Spor la treaba!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1