Forum Culinar: Damper - paine australiana - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Damper - paine australiana stie cineva o reteta fara self rising flour?

#1 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,408
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 May 2012 - 12:51 AM

Ficioru' ma tot bate la cap sa-i fac "damper" (a avut la scoala un proiect despre Australia). Retetele ce le-am gasit cer toate self rising flour - nu exista o reteta cu faina "normala"? Chiar daca n-ati incercat reteta, daca gasiti vreun link puneti-l aici, va rog :headbang: .

#2 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 09 May 2012 - 06:42 AM

eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?

http://www.taste.com...93/plain+damper

asta e ci faina normala :headbang:...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul

#3 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,408
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 May 2012 - 12:16 PM

Vezi postareaAngel, la 09 May 2012 - 06:42 AM, a spus:

eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?

http://www.taste.com...93/plain+damper

asta e ci faina normala :love7:...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul


:rolleyes:

N-am folosit niciodata self rising flour, nu stiu ce are in ea (praf de copt, banuiesc), prefer sa adaug eu ingredientele.
Am s-o fac cat de curand sa scap de "pisalog" (dar parca vad ca doar o sa guste un coltisor...).

#4 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 09 May 2012 - 09:44 PM

Vezi postareaadi_edi, la 09 May 2012 - 12:16 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 09 May 2012 - 06:42 AM, a spus:

eu nu am facut niciodata, soacra face. de ce nu iti place self raising flour?

http://www.taste.com...93/plain+damper

asta e ci faina normala :rolleyes:...o fac si eu ca tot au inceput ploile si vine frigul


:occasion14:

N-am folosit niciodata self rising flour, nu stiu ce are in ea (praf de copt, banuiesc), prefer sa adaug eu ingredientele.
Am s-o fac cat de curand sa scap de "pisalog" (dar parca vad ca doar o sa guste un coltisor...).



Am scris eu aici cum poti inlocui Self raising flour :

http://povesticulina...sing-flour.html

Sper sa-ti fie de folos .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#5 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 10 May 2012 - 01:05 PM

Adi-Edi, reteta ce ti-a dat-o Angel e cu faina "normala". Spor la treaba! :pupic:

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi