Ingrediente:
175 g faina
150 g unt
175 g zahar(jumatate pudra,jumatate brun)
2 oua
jumatate plic praf de copt
vanilie
2 banane f.coapte rupte bucati
ciocolata neagra
Se amesteca intai untul cu ouale, cu zaharul si zaharul vanilat,
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387275021041.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387275021041.jpg)
apoi se adauga faina in care s-a incorporat praful de copt si un praf de sare,
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387275472623.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387275472623.jpg)
cicolata neagra rupta bucati micute si bananele foarte coapte
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-1338727569975.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-1338727569975.jpg)
Se pune in tava
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387276095603.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387276095603.jpg)
si se coace 30-40 min
Se mananca si cald, ca ciocolata e fluida(eu o ador)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387276843089.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387276843089.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387276979138.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387276979138.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13387277233185.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-243-13387277233185.jpg)
In ultima poza am vrut sa surprind starea semi-lichida a ciocolatei, dar...nu mi-a reusit
![:-*](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/11.gif)
In familia noastra mica (apropos de "gara noastra mica" - dar daca nici Sheful nu mai are gara, eu de unde sa am ?!?...
![:-*](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/11.gif)
Nu va luati dupa pozele mele, ca eu nu stiu sa mi le prelucrez si poate nici sa le fac - in primul rand nu am rabdare. Prajitura este delicioasa, cum spuneam. E cam inchisa la culoare si din cauza bananelor(le-ati vazut in poza ca nu sunt tocmai galbene...), si din cauza ciocolatei, si din cauza zaharului vanilat (eu am pus burbon), dar si din cauza fainii, care aici nu este alba ca cea de patiserie din Romania
Cine o sa se incumete sa faca aceasta reteta, n-o sa regrete
Am un amendament: puteti scadea cantitatea de zahar daca bananele sunt dulci