Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 28 August 2012 - 07:12 PM

Postat 28 August 2012 - 07:21 PM
boni, la 28 August 2012 - 05:20 PM, a spus:

Bonilica pe tine oricum te-as fi gratiat ca mi-esti prea draga.Dar cum stiam ca ai o printesa acasa stiam ca nu mai e mult si-ti vine randul.

Ieniuei, eu mi-am luat magnetizata de la Flormar si mi-au iesit dungile perfect.Cu ale mele n-am poza, dar asa aratau la Manu.

Am vazut Opi la Sephora in Bv(fostul Universal) 51-57 Ron sticluta.
Si caviar la Baia Mare cu 50 Ron o punguta mica.
N-am luat nici una nici alta, am preferat casul de oaie!

Postat 29 August 2012 - 05:47 AM
Eataly, la 28 August 2012 - 07:21 PM, a spus:
boni, la 28 August 2012 - 05:20 PM, a spus:

Bonilica pe tine oricum te-as fi gratiat ca mi-esti prea draga.Dar cum stiam ca ai o printesa acasa stiam ca nu mai e mult si-ti vine randul.

Ieniuei, eu mi-am luat magnetizata de la Flormar si mi-au iesit dungile perfect.Cu ale mele n-am poza, dar asa aratau la Manu.

Am vazut Opi la Sephora in Bv(fostul Universal) 51-57 Ron sticluta.
Si caviar la Baia Mare cu 50 Ron o punguta mica.
N-am luat nici una nici alta, am preferat casul de oaie!

Ce unghiute frumoase are scumpa de Manu! La multi ani pentru ieri Manu!!
Postat 29 August 2012 - 06:12 AM
M-ati innebunit voi cu topicul asta! In loc sa stau sa ma uit la retete, ma uit la unghii!
Mi-am cumparat ustensile, am vazut videourile care le-ati pus aici si m-am pus pe treaba.
Deocamdata V-French manucure (mama lui de aparaat, ca am facut 30 de poze si nici una nu e clara!

Imagini atasate
Postat 29 August 2012 - 07:21 AM
Le-am magnetizat si eu pe fete, au iesit destul de ok (bine, la cea mica ii iese doar o dunga pe o unghie, ca ii sunt tare mici), dar n-am poze.
Ralesu, n-am mai vazut french din asta, e tare interesant si ai maini superbe.
Imi place ca se tot ingroasa topicul ...
Postat 29 August 2012 - 07:52 AM
Kiva, la 28 August 2012 - 07:12 PM, a spus:
2ut, la 29 August 2012 - 07:21 AM, a spus:
EDIT: după ce am citit am zis că se întelege aiurea
şi mie îmi provoacă nostalgii, nu şi mie îmi plac unghiile mele

ralesu, la 29 August 2012 - 06:12 AM, a spus:
...
Deocamdata V-French manucure

Nici eu nu am mai văzut french aşa. Am mai văzut pe diagonală, dar aşa nu, şi e fain tare.
Îmi plac tare unghiile tale, adică forma lor.
Postat 29 August 2012 - 07:56 AM
Mie imi plac si ojele colorate de la Farmec,in general.Imi iau tot timpul cand merg in tara,numai ca la magazine din astea mici ce gasesc eu pe la sate nu prea au atatea variatii de culori.
M-ati innebunit voi cu topicul asta! In loc sa stau sa ma uit la retete, ma uit la unghii!
Mi-am cumparat ustensile, am vazut videourile care le-ati pus aici si m-am pus pe treaba.
Deocamdata V-French manucure (mama lui de aparaat, ca am facut 30 de poze si nici una nu e clara!

Asta trebuie sa incerc sa mi-l fac si eu!Ti-a iesit perfect.Frumos!!!
Fetele din Romania,acuma vorbind de Farmec
mi-am amintit de o alta firma ce exista pe cand eram eu in tara:Ruby Rose.Mai sunt produse de la aceasta firma pe piata?Pe vremea aia imi placeau fardurile de la ei...eeeiiiii ce mult e de atunci

Postat 29 August 2012 - 08:03 AM

Huh,v-am zis ca mai am doua zile de lucru si dupa aia am concediu,buun,pana aici!Ieri mi-am agatat o unghie la lucru,in gaurile din lama unui cutit,...am vazut negru in fata ochilor de furie(stiu ca sunt multe necazuri pe pamant,si ca unghia mea e nesemnificativa,dar asta e

Ma duc sa-mi cumpar SuperGlue si imi pun in toate gentile

Multumesc pentru tip!

Postat 29 August 2012 - 08:29 AM
Postat 29 August 2012 - 08:45 AM

absolut minunat, ador modelul asta, iti sta f bine si ti'a iesit perfect, l'ai facut cu mana libera sau cu sablon ceva?
eu,,, ca ultima achizitie am mai luat un top coat de la OPI
mai vreau un maro ciocolata (nesidefat) sa'l combin cu tuquoise sau fuchsia si... gata (zic eu, haha)
edit: pup cu drag de La multi ani un Manu mic si blond si scump si dragalas

Postat 29 August 2012 - 10:24 AM

Cristina are ea memorie buna cred.

Postat 29 August 2012 - 01:27 PM

Mersi de tip Kiva, am sa ma aprovizionez si eu, din cate tin minte ojele Farmec erau foarte bune.

petunie, la 29 August 2012 - 08:03 AM, a spus:

...
Multumesc pentru tip!

Nu e o solutie 100% garantata dar te poate salva pentru cateva zile daca ai vreun eveniment de gala ori daca te-ai taiat aproape de patul unghiei si vrei sa dai ceva timp cat sa mai creasca unghia.

Postat 29 August 2012 - 02:03 PM
Si apoi am cerut un top coat si mi-a dat marca Debby de care n-am mai auzit pina acu, acu vad pe spate ca de fapt e Deborah, de asta am auzit, o e marca de supermarket, o chestie pe care e scris Nail therapy growthactivator, vitamina A, vad pe spate ca e scris activator de crestere, deci e de pus direct pe unghie, nu e top coat. voi ce ziceti, s-ar putea folosi si ca top coat sau caut altul?
Postat 29 August 2012 - 02:19 PM
laura_lala, la 29 August 2012 - 01:27 PM, a spus:
Chiar asa mi-am agatat-o ieri si era pacat sa o tai de tot chiar acum.Deocamdata vad ca tine

Postat 29 August 2012 - 03:41 PM
Adriana, ala e de pus direct pe unghie.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 29 August 2012 - 04:52 PM
boni, la 29 August 2012 - 07:52 AM, a spus:
Nici eu nu am mai văzut french aşa. Am mai văzut pe diagonală, dar aşa nu, şi e fain tare.
Îmi plac tare unghiile tale, adică forma lor.
Misto cura de slabire! Barbate-miu zice ca prefera sa ma uit la prajituri, macar se alegea si el cu ceva

Unghiile le am ok acum, dar in general mi le rod. Am reusit sa scap de prostul obicei numai ducandu-ma la manichiurista sa-mi faca manichiura cu pudra acrilica si cu gel gros, si atunci n-am mai putut sa le mai rod

Acum pot sa-mi las unghiile lungi si sunt foarte tari. In schimb, cand le tai, incep sa se exfolieze, trag bucatele din ele. O fi modul in care le tai? Am incercat cu unghiera si cu forfecuta si tot asa mi se fac si cu cat le pilesc la varf cu atat se exfoliaza mai rau! Aveti vreun tip?
Postat 29 August 2012 - 05:02 PM
Geomy a spus:
Modelul in V l-am facut cu un creion pentru french manucure, fara sablon (pictat cu mana). Mi-am cumparat un set in care era o oja rozalie, un creion pentru french si un top coat si am folosit creionul respectiv.
Am incercat sa-l fac si cu pensula cu oja, si iese bine. Am probleme mai mari in a face french clasic si sa trag o dunga dreapta decat la V. La V daca gresesti, il mai indrepti ba in stanga, ba in dreapta.
Postat 29 August 2012 - 06:29 PM