Pedichiura, de saptamana trecuta:
Si manichiurile recente (va trebui sa-mi achizitionez ceva oje speciale pentru stampilat, caci cele obisnuite nu se aplica chiar perfect). Modelul de pe placutele Bundle Monster, am pus si eu si Ralesu, imaginea lor cateva pagini in urma:
O marca nu prea cunoscuta, Personelle ii zice, dar mi-a placut oja, se intinde foarte bine, nu lasa urme, si rezista mult pe unghii.
Si pentru ca mi-a sosit placuta din Franta, am zis s-o pun la treaba. Era 12,00 noaptea vineri, aratatorul l-am sters si refacut de 3 ori, caci aplicam stampila aiurea. Dar placa e foarte buna, pe stampila apare modelul in cele mai mici detalii, chiar daca dungiile sunt foarte fine. Se preteaza mai ales la unghiile lungi, pentru ca modele sunt mari, acopera perfect intreaga unghie. Aici este situl de unde am cumparat-o, mi-a sosit fara probleme in 6 zile:
http://www.chez-dela...cts/stampbigxlc
Imaginea este de pe net:
Oja folosita de mine pentru stampilat este de la Revlon,si nu reda modelul perfect pe unghie.Bine, acum si pozele sunt facute in viteza, iar aparatul meu foto nu e chiar performant
Oja folosita de