Ioana, imi plac unghiile negre de Halloween cu okii holbati! Bouhouhou!!
Adriana, abia astept sa-ti tragi o stampila !!! vezi ca e cam greu la inceput, pana-ti faci mana. Tips: daca nu reusesti sa pui stampila cu french-ul drept (ca eu nu reusesc...

Geomy, ador culoarea aia maron!! Am vazut si eu ceva asemanator la China Glaze, dar au atat de multe nuante pe maron/visiniu...ca nu mai stiu cum se numea! Eu am una `Foxy` care-mi place si am mai incercat una `IX` super misto. Auzi, de curiozitate, cat costa in Romania o China Glaze? Mi se pare una din cele mai bune oje, consistenta, se aplica bine, de multe ori un strat e suficient!
Boni, astept poza cu maaaaaare interes

Cat despre mine, ati vazut ca mi-am taiat unghiile scurt, asa ca saptamana trecuta n-am rezistat tentatiei si le-am ros! (eu mi-am ros unghiile la greu pana acum 2 ani cand am fost la manichiurista si mi-a pus acrilic pe unghii... de era asa de tare ca nu mai puteam sa le rod!!)
Daca-mi cresc putin mai mari, nu le mai rod, ca devin prea tari si nu mai sunt gustoase

Acum mi-am tras un grena inchis pe unghii ca sa imi sara-n oki daca cumva mai vreau sa le mai duc la gura!
... dar cresc ele, si m-apuc iar de pictat hi hi hi!