[quote name='Carmen L' date='26 November 2012 - 12:55 PM' timestamp='1353927330' post='172103']
[quote name='Daniella' date='25 November 2012 - 10:36 PM' timestamp='1353875796' post='172022']
Patrick/Carmen, eu imi aduc aminte ca trusa a fost
29,9 lei. Chiar dc nu o gasesti acum (suna la centrala sa intrebi, o fi in vreun mag), mai vine oferta...
E clar ca asta e pretul.
Daniella sotul meu zicea la fel de pret, nu stiu de ce eu am incurcat preturile si imi suna a 59,90 lei.
Cumpar mereu mai multe produse, citesc pretul produsului si daca e ok il cumpar, nu pastrez mereu metrul de bon, scuze.[/quote]
Cer milioane si milioane de scuze, e clar ca batranetile fac ravagii in randurile "memoriilor" mele. Am bonul la serviciu, ca fiind un aparat electric am zis sa-l pastrez ... le pastrez din 3 in 15 si oricum dc e ceva n-am timp sau mi-e jena sa ma duc sa fac complain. In fine, una peste alta, am dovada pe bon:
Set Manechi.-pedi. 69.99 lei
deci nu chiar iefteneala ...cum toate parascoveniile de la Lidl ... mi se par scumpe, dar si azi mi-a luat DD capul ...am fost sa iau niste lamai si o racleta de curatat plita electrica si am plecat de nu mi-a ajuns un carut mic ... mda... m-am gandit ca ne intalnim cu 4 copii in we ...si vine Mos Nicolae mai acusi...
Abia astept sa se incheie luna noiembrie ca am luat-o razna complet, nu-mi mai ajunge salariul sa iau tot felul de prostii si prostioare .. .cand ajung la casa ...bonul de 2 km iese din bugetul de cumparaturi pe 6 luni pe care il aveam pana acu ... si ma duc saptamanal .. eh stersul o fi de vina ...refulez si eu in felul cel mai costisitor.
Ok, scuze de off t
[quote name='Maya' date='27 November 2012 - 12:49 PM' timestamp='1354013365' post='172305']
În urma cu o saptamîna, cuticulele mele aveau peste doua saptamîni de cînd am renuntat la forcecuta si am început tratamentul cu gel. Cuticulele atunci erau cumva mai "împrastiate".[/quote]
Maya, cuticula si unghia rata jos palaria.
Vineri am fost de mi-am facut manichiura OPI, a doua zi pe seara era toata sarita (baza, 2 straturi opi si top coat). Am dat peste cu Rimmel 60 sec, acelasi rezultat ... varfurile slefuite ... . Deci, la mine Flormarul tine 10 zile french si 1 sapt rosu. Pana acum restul ojelor sar ca purecii din catelul scarpinacios!