Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#1641 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 27 November 2012 - 05:28 PM

Maya, "compatimesc" cu tine. am 3 saptamani de cand nu le-am taiat, si perseverez.

Moatzo, felicitari, ce-a facut topicu' asta din tine :D ... f faine sunt, mi-a placut si cand le-ai avut albastre.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1642 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 November 2012 - 05:53 PM

[quote name='Carmen L' date='26 November 2012 - 12:55 PM' timestamp='1353927330' post='172103']
[quote name='Daniella' date='25 November 2012 - 10:36 PM' timestamp='1353875796' post='172022']
Patrick/Carmen, eu imi aduc aminte ca trusa a fost 29,9 lei. Chiar dc nu o gasesti acum (suna la centrala sa intrebi, o fi in vreun mag), mai vine oferta...
E clar ca asta e pretul.
Daniella sotul meu zicea la fel de pret, nu stiu de ce eu am incurcat preturile si imi suna a 59,90 lei.
Cumpar mereu mai multe produse, citesc pretul produsului si daca e ok il cumpar, nu pastrez mereu metrul de bon, scuze.[/quote]
Cer milioane si milioane de scuze, e clar ca batranetile fac ravagii in randurile "memoriilor" mele. Am bonul la serviciu, ca fiind un aparat electric am zis sa-l pastrez ... le pastrez din 3 in 15 si oricum dc e ceva n-am timp sau mi-e jena sa ma duc sa fac complain. In fine, una peste alta, am dovada pe bon:
Set Manechi.-pedi. 69.99 lei

deci nu chiar iefteneala ...cum toate parascoveniile de la Lidl ... mi se par scumpe, dar si azi mi-a luat DD capul ...am fost sa iau niste lamai si o racleta de curatat plita electrica si am plecat de nu mi-a ajuns un carut mic ... mda... m-am gandit ca ne intalnim cu 4 copii in we ...si vine Mos Nicolae mai acusi...
Abia astept sa se incheie luna noiembrie ca am luat-o razna complet, nu-mi mai ajunge salariul sa iau tot felul de prostii si prostioare .. .cand ajung la casa ...bonul de 2 km iese din bugetul de cumparaturi pe 6 luni pe care il aveam pana acu ... si ma duc saptamanal .. eh stersul o fi de vina ...refulez si eu in felul cel mai costisitor.
Ok, scuze de off t

[quote name='Maya' date='27 November 2012 - 12:49 PM' timestamp='1354013365' post='172305']
În urma cu o saptamîna, cuticulele mele aveau peste doua saptamîni de cînd am renuntat la forcecuta si am început tratamentul cu gel. Cuticulele atunci erau cumva mai "împrastiate".[/quote]
Maya, cuticula si unghia rata jos palaria.
Vineri am fost de mi-am facut manichiura OPI, a doua zi pe seara era toata sarita (baza, 2 straturi opi si top coat). Am dat peste cu Rimmel 60 sec, acelasi rezultat ... varfurile slefuite ... . Deci, la mine Flormarul tine 10 zile french si 1 sapt rosu. Pana acum restul ojelor sar ca purecii din catelul scarpinacios! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1643 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 November 2012 - 06:56 PM

Vezi postareamoatza, la 27 November 2012 - 01:43 PM, a spus:

Maya, felicitari ptr perseverenta!

Negrul meu e Black out de la Rimmel 60seconds si are flat brush, chestie care imi place.

Deci mie-mi plac ghearele tale colorate "tare". Imi place mult mai bine cum îti sta decît cu nudele!

Ma gîndeam ca poate te-a traumatizat cuticula asa marita, si voiam sa ti-o arat cum arata la marimea aproximativa a degetului.
Asa poate te animez si pe tine la împins. Nu se vede tare, si e suportabil. Serios!

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-5-13540350040295.jpg

Azi mi-am luat un Cuticle Removing Pen si gelul cu kiwi (solutia din sticluta mi-am luat prima. Pîna în prezent doar asta am folosit-o). Nu am gasit scula aia cu cap de surubelnita plata, iar creionul asta asa are vîrful si 5 ml solutie. Nush cît de bun e, dar pare foarte practic. Deci ati observat, am declarat razboi cuticulelor :D

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1644 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 November 2012 - 06:58 PM

Vezi postareamilena, la 27 November 2012 - 05:28 PM, a spus:

Maya, "compatimesc" cu tine. am 3 saptamani de cand nu le-am taiat, si perseverez.

Moatzo, felicitari, ce-a facut topicu' asta din tine :D ... f faine sunt, mi-a placut si cand le-ai avut albastre.

Milena, gemene sîntem! :D SI eu tot de 3 saptamîni ma "agit" :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1645 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 November 2012 - 07:31 PM

In fine, una peste alta, am dovada pe bon:
Set Manechi.-pedi. 69.99 lei
[/quote]

Bine ca ai tu bonul, deci tot eu imi aduceam bine aminte.
Ai inceput sa te obisnuiesti cu aparatul?
Imagine postata

#1646 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 November 2012 - 07:34 PM

Milena si de tine sunt mandra :D

Maya wow ce de cuticule guns ai, dar sa sti ca si eu cumulez actiunea cuticule oil cu actiunea cuticule remover, una inmoaie si una topeste, pfoai ce teoria cuticulelor am tras :D
Imagine postata

#1647 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 November 2012 - 09:06 PM

m-ati facut de cap cu cuticulele astea :violent6:
promit sa gandesc mai friendly despre ele...da' la anu'! am zis!

da' mie tot mi se pare ca mi s-ar micsora lungimea unghiei

#1648 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 November 2012 - 11:38 PM

Nici eu nu mi le-am mai taiat, acu nu pot zice de cit timp dar daca nu le-am taiat cind le-am curatat si dat cu oja, am mai "ajustat" nitel a doua zi, acu vreau sa zic ca din ce in ce actiunea asta de ajustare a incetinit considerabil, cu putin inainte de a le da cu oja pun uleiul pe cuticule si gata, peste un pic pun oja si incerc sa stau cuminte. Sunt foarte multumita de cerebel ca rezista din ce in ce mai mult la tentatia de a baga forfecuta in ele :crying:
Sorella, am si eu scula aceea in trusa de unghii si am folosit mereu virful ascutit dar mai mult ca sa curat unghia acolo unde incepe pielita, am si bastonase dintr-alea de lemn dar am folosit doar unul.
Deocamdata iertati-ma ca ma repet sunt foarte multumita si cred si sper ca merg pe calea cea buna :violent6:

#1649 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 November 2012 - 12:51 AM

Vezi postareaAdriana, la 27 November 2012 - 11:38 PM, a spus:

Nici eu nu mi le-am mai taiat, acu nu pot zice de cit timp dar daca nu le-am taiat cind le-am curatat si dat cu oja, am mai "ajustat" nitel a doua zi, acu vreau sa zic ca din ce in ce actiunea asta de ajustare a incetinit considerabil, cu putin inainte de a le da cu oja pun uleiul pe cuticule si gata, peste un pic pun oja si incerc sa stau cuminte. Sunt foarte multumita de cerebel ca rezista din ce in ce mai mult la tentatia de a baga forfecuta in ele :-*
Sorella, am si eu scula aceea in trusa de unghii si am folosit mereu virful ascutit dar mai mult ca sa curat unghia acolo unde incepe pielita, am si bastonase dintr-alea de lemn dar am folosit doar unul.
Deocamdata iertati-ma ca ma repet sunt foarte multumita si cred si sper ca merg pe calea cea buna :read2:

Poti sa te repeti caci stiu ce greu e sa rezisti tentatiei de a taia pielita, bravo tie :violent6:
Normal ca esti pe calea cea buna. Uleiul hraneste si moaie zona cuticulei si ajuta sa se subtieze, dar vezi sa dai si cu o solutie care topeste, usuca cuticula(remover), in timp o sa ajungi sa faci tratamentul cuticulei o data, cel mult de doua ori pe luna cand cureti si unghia, in rest doar ojezi.
E si comod si economie de timp.
Ai de ce sa fi multumita :crying:
Imagine postata

#1650 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 November 2012 - 04:16 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 November 2012 - 06:01 PM, a spus:

Eu nu am ingrosata cine stie ce pe calcaie, in schimb pe podul talpii (nu sh'cum sa numesc partea aia care vine mereu pe sol, indiferent ca ai tocuri de 10 sau de 3) de vreo cativa ani s-a ingrosat si intarit ca naiba.

asat de la incaltarile cu toc ti se trage,asa am facut si eu,alea se cot de fel ori cu o chiureta ca si bataturile sau nu stiu daca la aparatul vostru exista un accesoriu ca un tubulet imbracat ca intr-un fel de glaspapir, uite o poza de pe net ca sa-ti dai seama de ce vorbesc

Atasament nagelfraese-set-ngfs01_6_gr.jpg
si nu am pricipit la ce folosesc burghiele alea 2 subtiri ... :rolleyes: Speram sa fie si ceva cu care sa poti curata suprafata langa cuticula

Nu stiu cum sunt burgiele vostre, de ex cele puse in poza de mai sus sunt pt picioare, eu pe primul din st. il folosesc pt colturi

Pentru unghiile de la maini le am pe cele din cutia lunga :lol:
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-479-13541121600438.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_11_2012/post-479-13541118490258.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1651 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 28 November 2012 - 07:14 PM

incerc sa intru in atmosfera sarbatorilor de iarna

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-244-13541227553286.jpg

o culoare pe care am cautat-o mult...

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-244-13541228056301.jpg

si prima mea oja Essence

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-244-13541228765407.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#1652 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 November 2012 - 07:20 PM

Ce misto e culoarea pe care ai cautat-o mult

Carmen, o sa-mi caut atunci si cuticle remover

#1653 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 November 2012 - 09:27 PM

Noh' cred ca trebuie sa dezvalui secretul. :lol:
Daca pe voi subiectul va face sa cumparati oje cat mai multe,atunci la mine actioneaza invers.Adica sa NU cumpar anume OPI,caci vad tot mai multe nemultumiri la capitolul 'durata'.Asa ca nu ma mai tenteaza.
Ramane doar sa capat un Rimmel si un Essence de proba de pe undeva sa le fac testul.Daca nu,ma orientez spre Flormar,pe care-l foloseam ceva ani in urma si care nu tin minte sa se fi ciobit vreodata din prima jumatate de zi de viata ,in care am bagat unghiile in apa doar cat sa-mi spal mainile de cateva ori,asa cum s-a comportant Essie-ul azi la mine. :rolleyes: Dar mai intai, sa-mi mai reduc din stoc. :lol:

Da' tot voi mai da pe-aici sa v-admir unghiutele si ojele.

#1654 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 28 November 2012 - 10:18 PM

Vezi postareaDestiny, la 28 November 2012 - 07:14 PM, a spus:

o culoare pe care am cautat-o mult...

Nutella?! :violent6:
Imi place.Dar si prima.

#1655 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 28 November 2012 - 10:33 PM

Ooooo, vreau si eu snowflakes! Destiny de unde ai luat? Erau si albi? Vreau pe... rosu of course! :D

Carmen, în creionul ala cica e si oloi dar si lotiune dizolvanta de cuticule. Asa scrie acolo mai marunt.

Ellani, pe mine m-a dezamagit OPI si în trecut si acum la fel. Dar nu e opi de vina. Cum spuneam, pe fiecare unghie tine alt lac... asa cred eu. Oricum, rosul ala de la OPI din Muppets Collection, e o culoare superba, dar a dooa zie a fost ciobita pe unghiile mele, si nici macar n-am facut mare brînza prin casa... Ce ma enerveaza cel mai mult e, ca nu schimba macar pensulele! La 16 euro pro sticluta ar trebui!
Nici Essence nu te tine mai mult, dar macar ala costa sub 2 euro sticluta. Bun, depinde si ce culoare ei. Aia din Twilight Collection, Jacob's Protection, a tinut tare bine. Alea metalizate în general tin mai mult.
Pîna la momentul de fata pe ungia mea cel mai stabil e Rimmel 60 seconds si mai de lunga durata e Rimmel Lasting Finish. Si asta se usuca repede.

Pusa, o laie scurteaza din unghie. Si-asa ai unghii lungi, asa ca nu-ti fa griji! Hai mai, ca rezisti tu. Te înarmezi bine cu solutioare si merge. Stiu cum e cînd nu ai rabdare. Cunosc de la mine, si crede-ma ca nu mi-e usor. tot îmi vine sa fac ceva :violent6: DAR ma abtin :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1656 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 28 November 2012 - 11:05 PM

Vezi postareaMaya, la 28 November 2012 - 10:33 PM, a spus:

Ooooo, vreau si eu snowflakes! Destiny de unde ai luat? Erau si albi? Vreau pe... rosu of course! :violent6:

Maya, vezi ca apus yoyo la topicul cu modele de manichiura, cum sa desenezi snowflakes. si eu vreau sa-mi fac pt sarbatori.

voiam sa te intreb cum te impaci GOSH. mi-am luat un Gosh - red noir, si s-a cam ciobit. mi-a placut si-mi place culoarea si am vazut si altele care mi-ar placea, dar , cum am spus nu a fost prea rezistenta.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1657 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 28 November 2012 - 11:57 PM

Vezi postareamilena, la 28 November 2012 - 11:05 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 28 November 2012 - 10:33 PM, a spus:

Ooooo, vreau si eu snowflakes! Destiny de unde ai luat? Erau si albi? Vreau pe... rosu of course! :violent6:

Maya, vezi ca apus yoyo la topicul cu modele de manichiura, cum sa desenezi snowflakes. si eu vreau sa-mi fac pt sarbatori.

voiam sa te intreb cum te impaci GOSH. mi-am luat un Gosh - red noir, si s-a cam ciobit. mi-a placut si-mi place culoarea si am vazut si altele care mi-ar placea, dar , cum am spus nu a fost prea rezistenta.

Mai, Gosh-urile nu tin cine stie ce, dar au culori faine. Red Lambada tine vreo 2-3 zile, Orange drops la fel, iar Lila Gasoline tine cel mai mult 4-5 zile. Cred ca din cauza particulelor metalice.
Eu vreau snoflakes de lipit sau din oja, ca nu-mi place sa ma pictez. Adica nu am talent :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1658 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 29 November 2012 - 05:20 AM

La cite minunatii minunate vad eu la subiectul acesta(ce mai oftez....:D....ma intreb cind o sa vad si ungii rosii cu ramurele de bardutzi vezri sau ungii verzi cu globuletze rosii
:violent6: :D

#1659 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 November 2012 - 12:14 PM

Carmen, în creionul ala cica e si oloi dar si lotiune dizolvanta de cuticule. Asa scrie acolo mai marunt.

Maya in cazul asta e super creionul.La noi la dm nu am vazut p2, altfel imediat eram la usa lor.
Am sa casc ochii poate gasesc si eu asa ceva, ma gandesc ca si aplicarea e precisa.

Moata nu se scurteaza lungimea unghiei daca nu mai tai cuticula.Gandeste-te ca o imingi spre margine
dezvelesti unghia, mai greu e prima data, dar daca ai un bun remover le subtiaza din prima saptamana.
Si sa-ti mai zic ceva, cand taiam cuticula dupa o saptamana era deja groasa, unghia arata rau musai trebuia refacuta manichiura, acum trec uneori si trei saptamani in care numai ojez si mai dau cateodata cu ulei, economisesc mult timp.Cand trebuie sa fi repede gata pentru o iesire dau cu oja sau schimbi culoarea fara grija manichiurii in totalitate,zau ca e tare comod.

Daca nu ma opriti scriu un cearsaf :floare:
Imagine postata

#1660 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 29 November 2012 - 12:25 PM

Vezi postareaCarmen L, la 29 November 2012 - 12:14 PM, a spus:

Daca nu ma opriti scriu un cearsaf :floare:

Nu te opri.Aici e terenul ideal sa batem campii. :lol: