Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 09 January 2013 - 07:05 PM

Postat 09 January 2013 - 07:34 PM
Adriana, la 09 January 2013 - 07:05 PM, a spus:

Eu n-am asa multe,doar vreo 40 si le tin într-o valijoara de aluminiu. Azi s-a mai agatat unu de mine, iar sotul m-a întrebat daca nu ar fi timpul sa facem schimb de genti. Adica sa-mi dea geanta lui de scule din beci

Cum spuneam, azi am trecut iar pe lînga rafturi cu d'astea, si m-am agatat de o oja, care credeam ca e aia din mesajul lui Ellani de pe pagina precedenta, dar e alta. Asa dupa cum îmi aminteam ca arata sticla si culoarea, ma gîndeam ca poate am nimerit-o. Dar cum nu am net pe telefon în Globus - de la betoanele alora, ca de acolo am luat-o, nu am putut verifica subiectul asta... asa ca am luat dupa ureche.
E tot de la Catrice din colectia Siberian Call si se numeste Rest in the Forest

Asa arata. Pun link, ca e prea mare poza.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 January 2013 - 08:29 PM
Dar tu valiza de unde ai luat-o?
Postat 09 January 2013 - 08:50 PM
Adriana, la 09 January 2013 - 08:29 PM, a spus:
Dar tu valiza de unde ai luat-o?
De la drogherie. E una din aia simpla, ca asta din prima poza, doar ca are alt model în aluminiu,

dar pentru mai multa ordine, cre'ca trebuie sa trec la una etajata

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 09 January 2013 - 10:06 PM

Eataly, la 09 January 2013 - 11:04 AM, a spus:
Hi,hi ,Adriana,las' ca nu cumperi multe,doar una azi, una maine

Maya, la 09 January 2013 - 07:34 PM, a spus:
Parca nici eu n-am multe. Parca.......da' cred ca am si eu vreo 30,plus-minus

Da' iaka bine zici de valijoara,ca de aia n-am

Cum spuneam, azi am trecut iar pe lînga rafturi cu d'astea, si m-am agatat de o oja, care credeam ca e aia din mesajul lui Ellani de pe pagina precedenta, dar e alta. Asa dupa cum îmi aminteam ca arata sticla si culoarea, ma gîndeam ca poate am nimerit-o.E tot de la Catrice din colectia Siberian Call si se numeste Rest in the Forest
Mi-ai luat-o inainte,caci si asta sta pe lista prietenei la 'musai de cumparat' pentru mine. Ne-om hodini impreuna in padure,cand oi pune si eu mana pe ea si ne-a suna Siberia.

Si mi-a mai placut una la ea,tot de la Catrice,tot sta in asteptare,dar nu-mi mai aduc aminte denumirea.Asta,in ciuda faptului ca spuneam mai sus ca are peria prea lata si n-am unde ma-ntoarce cu tractorul,adica s-o-nghesui pe latimea unghiei mele

Postat 09 January 2013 - 10:10 PM

Postat 09 January 2013 - 10:19 PM

Denumirile si mie imi par interesante,parc-as zice ca o dau si ei pe linia OPI, Essie si care mai sunt cu denumiri mai deocheate,asa

Tare mai 'sufar' ca pe la mine prin sat nu se gasesc,de altfel ca si altele populare pe-aici,ca Rimmel,Essence, China glaze etc.Norocul sotului!
Postat 09 January 2013 - 10:44 PM
N-am numa vreo 25, ca mai nou fetele mele isi fac unghiile in weekend. Vineri seara au program de manichiura si duminica seara si le sterg
Si tot de la Maya citire, daca nu mai am loc, are si dl alpha o trusa de scule de-aia de trebuie sa ma opintesc s-o ridic. Zvarlim sculele si punem oje, nu?!

Postat 10 January 2013 - 10:58 AM
Mie mi-a pus barbatul saptamana asta un raft in baie, pt parfumuri si oje,ca in dulapior nu mai aveam loc si nu-mi place sa le tin in geanta sau valiza,eu trebuie sa le vad de fiecare data cand intru in baie

Aranjandu-le pe raft,le-am si numarat,sunt 46,fara Base-Coat,Calciu si altele de genul.Imi venea sa rad de Maya cand a zis ca are nu stiu cate nuante de rosu,dar tot in timp ce le aranjam am constatat ca nu-s nici eu mai buna,am 9 in total

Asadar,ma duc la shopping,ca am vazut culori tare faine la voi in ultimul timp

Postat 10 January 2013 - 12:26 PM

Postat 10 January 2013 - 12:45 PM
Petunie chiar ai dreptate o sa cumpar si eu oja, anul asta inca nu am cumparat.
Se termina calciul base coat si top coat-ul asa ca musai trebuie sa merg la cumparaturi.
Maya sunteti tari cu valizele, imi plac, ma mai gandesc daca o cumpar sau punem inca un dulapior in baie.

Postat 10 January 2013 - 01:16 PM

Pozele din internet,deocamdata:
P2 -Sparkling Surprise(Ioana l-ai avut deja pe unghii?Cum e? )

Catrice-Steel My Heart

Catrice-San Francisco

Creion cu ulei pt cuticule
Si inca un creion,P2-Color Stop!;sunt curioasa daca functioneaza;cica iti dai pe langa unghie cu el,apoi lacuiesti unghia,si dezlipesti stratul ala de la creion de pe piele mai apoi
Acuma am o dilema ca nu stiu cu ce sa imi dau pe unghii

Postat 10 January 2013 - 01:36 PM

Eu o sa mi le fac maine seara cu khaki

Imi place si steel my heart, arata tare bine in poza, si verdele...toate imi plac...iar!

Postat 10 January 2013 - 01:43 PM
alpha, la 10 January 2013 - 01:36 PM, a spus:

Eu o sa mi le fac maine seara cu khaki

Imi place si steel my heart, arata tare bine in poza, si verdele...toate imi plac...iar!
Pai voi m-ati innebunit cu el,ca de aia l-am cautat.Sunt asi eu curioasa cum arata pe unghiile mele toate,ca as in sticla si in pozele din net imi plac.O sa revin cu poze
Postat 10 January 2013 - 06:47 PM

Am luat setul de la Lidl azi, am pilit doar o unghie ca sa il incerc daca functioneaza, o sa ma pun pe studiu cind o sa am timp de bibilit

Postat 10 January 2013 - 07:31 PM
Adriana, la mine ojele pe raft ies din discutie. Nu suport "mireasma" pe care o emana o droaie de sticlute de oja + remover de toate felurile, etc, etc. Deci daca as intra în baie/sau alta încapere dimineata si as simti miros de oja as sta toata ziua cu senzatii de voma. Nu are de a face cu mirosurile de oja în special, ci orice alt miros care altii abia ca-l sesizeaza. Am eu probleme din copilarie, mai ales dimineata... cu foarte multe mirosuri chimicale sau naturale.
Ieri dinimeata la 8 eram în Globus. Pe la rafturile astea cu cosmetice de colorat, aranja o fatuca frumusica de maxim 18 ani, chestiile/vopselurile de carnaval. Asa putzea fata aia a transpiratie, ca ieri toata ziua am crezut ca dau la rate... îmi ramîne duhoarea lipita de mucoasa, esofag, stomac, matz... brrrrr (Cum pana mea poate sa puta cineva în halul ala la 8 dimineata?!)
Chiar daca sticlutele sînt foarte bine închise, si eu le pastrez foarte curate si la "gura", le curat imediat... totusi emana mirosul ala specific. Deci fara cufarash, no way

Doza de plastic e o idee buna! Acolo vad mai bine! Merci!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 10 January 2013 - 07:41 PM

Na,mi-am pus astazi pe o unghie "Steel my Hearth",dar trebuie sa-mi mai creasca unghiile putin(le-am taiat destul de scurtut acum dupa sarbatori) ca nu mi-a placut cum arata(unghiile mele sunt si late),asa ca am dat jos si am pus "Sparkling Surprise".M-am indragostit de oja,pur si simplu,desi nu sunt adepta auriului pe unghii.E atat de frumoasa culoarea,si schimba pe nuante.La lumina zilei bate in roz sidefat.E superba!!!
Chestia aia "Color Stop" e un mare rahat.Daca aveti indemanare sa va faceti cu ea pe langa unghie,inseamna ca nu aveti nevoie de ea,ca oricum nu va manjiti nici cu oja pe langa unghie.
Va pun maine poza cu "Sparkling Surprise" ,sa vad daca reusesc sa prind nuantele

Postat 10 January 2013 - 10:37 PM
Jur si promit solemn.E inadmisibil.
Voi continua sa ma spoiesc dar numai cumpar nimic.
O sa-mi fie greu, stiu.
Ma duc sa-mi pun un plasture cu acetona sau mestec o guma cu acetona.
I'm "oja free" pana in Iunie!

Postat 10 January 2013 - 11:05 PM

Ce misto e San Francisco.
Sorella, eu le am in dulap inchis dar nu simt nici un miros, de regula sunt prima care simte mirosurile dar sensibilitatea asta pe care o ai tu eu n-o am.
Cind o sa am drum prin vreun magazin de-ala cu de toate pentru meseriasi vroiam sa vad daca nu gasesc una potrivita dar evident mai finuta, dintr-alea de pus cuie si toate minunile.
Intre timp m-am uitat la Marco in dulap si am gasit o valijoara splendida din aluminiu cu capacul transparent in care are geomagurile da' nu mi-o da

Da' cre ca cel mai bine ar fi sa fac ca Lili si asa imi ajung cele 2 rafturi