Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#1781 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2013 - 07:05 PM

Pai de-ai sti de cite ori imi cad mie, ca-s ambele rafturi pline pina pe margine. Saracul Stefano s-a oferit singur si nerugat de nimeni sa-mi mai faca un raft dar nu indraznesc, tre sa ma limitez :iamwithstupid:

#1782 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 January 2013 - 07:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2013 - 07:05 PM, a spus:

Pai de-ai sti de cite ori imi cad mie, ca-s ambele rafturi pline pina pe margine. Saracul Stefano s-a oferit singur si nerugat de nimeni sa-mi mai faca un raft dar nu indraznesc, tre sa ma limitez :iamwithstupid:

Eu n-am asa multe,doar vreo 40 si le tin într-o valijoara de aluminiu. Azi s-a mai agatat unu de mine, iar sotul m-a întrebat daca nu ar fi timpul sa facem schimb de genti. Adica sa-mi dea geanta lui de scule din beci :notworthy:

Cum spuneam, azi am trecut iar pe lînga rafturi cu d'astea, si m-am agatat de o oja, care credeam ca e aia din mesajul lui Ellani de pe pagina precedenta, dar e alta. Asa dupa cum îmi aminteam ca arata sticla si culoarea, ma gîndeam ca poate am nimerit-o. Dar cum nu am net pe telefon în Globus - de la betoanele alora, ca de acolo am luat-o, nu am putut verifica subiectul asta... asa ca am luat dupa ureche.

E tot de la Catrice din colectia Siberian Call si se numeste Rest in the Forest :drunken:
Asa arata. Pun link, ca e prea mare poza.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1783 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2013 - 08:29 PM

E foarte misto, stii ca mie imi plac sidefatele.
Dar tu valiza de unde ai luat-o?

#1784 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 January 2013 - 08:50 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2013 - 08:29 PM, a spus:

E foarte misto, stii ca mie imi plac sidefatele.
Dar tu valiza de unde ai luat-o?

De la drogherie. E una din aia simpla, ca asta din prima poza, doar ca are alt model în aluminiu,

Imagine postata

dar pentru mai multa ordine, cre'ca trebuie sa trec la una etajata :iamwithstupid:

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1785 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 09 January 2013 - 10:06 PM

Alpha,ai gasit inculpatul? :71:

Vezi postareaEataly, la 09 January 2013 - 11:04 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 08 January 2013 - 10:44 PM, a spus:

Lili, nu-mi mai arata ojele astea, nu-mi mai spune de unde le iei, ca nu mai pot sa mai cumpar, ca nu mai am unde sa le pun

Cred ca-mi iau un raft in magazia de unelte a lui Mr Eataly.

Hi,hi ,Adriana,las' ca nu cumperi multe,doar una azi, una maine :71: Da' nah' pentru Catrice imi iau vina asupra mea :fuckme: ,de restul sa raspunda Eataly ,care,apropo,ce tare-ai fost cu raftul din magazie =))

Vezi postareaMaya, la 09 January 2013 - 07:34 PM, a spus:

Eu n-am asa multe,doar vreo 40 si le tin într-o valijoara de aluminiu.

Parca nici eu n-am multe. Parca.......da' cred ca am si eu vreo 30,plus-minus =)) Sotul mai zice uneori 'pai tu ti-ai luat cateva sticle acum vreo 2 luni in urma,ce gata? le-ai terminat pe toate? Dar se linisteste daca incep cu explicatia teorii ca o femeie nu are nevoie de oja noua sau parfum (etc)din cauza ca s-au terminat ci din nevoia culorilor,marcilor,tipurilor diverse in functie de dispozitie,haine,geanta,etc.Dupa asemenea tratat de pace,nu mai zice nik o perioada lunga,pana iarasi i se face dor de teorie =))
Da' iaka bine zici de valijoara,ca de aia n-am :tongue3:

Cum spuneam, azi am trecut iar pe lînga rafturi cu d'astea, si m-am agatat de o oja, care credeam ca e aia din mesajul lui Ellani de pe pagina precedenta, dar e alta. Asa dupa cum îmi aminteam ca arata sticla si culoarea, ma gîndeam ca poate am nimerit-o.E tot de la Catrice din colectia Siberian Call si se numeste Rest in the Forest

Mi-ai luat-o inainte,caci si asta sta pe lista prietenei la 'musai de cumparat' pentru mine. Ne-om hodini impreuna in padure,cand oi pune si eu mana pe ea si ne-a suna Siberia. :cheers:
Si mi-a mai placut una la ea,tot de la Catrice,tot sta in asteptare,dar nu-mi mai aduc aminte denumirea.Asta,in ciuda faptului ca spuneam mai sus ca are peria prea lata si n-am unde ma-ntoarce cu tractorul,adica s-o-nghesui pe latimea unghiei mele =)) .Dar na' ,ce nu facem pentru frumsetze

#1786 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 09 January 2013 - 10:10 PM

Ellani, nimic nu-mi scapa! Am gasit, fix acum ma chinuiam sa pun poza, nu stiu de ce fras nu merge! Am luat si Khaki Perry - cred ca mai mult pt ca m-a amuzat numele si ceva cu sclipici de la NYC cu 1.99
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1787 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 09 January 2013 - 10:14 PM

Uite :tongue3:

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-95-13577624480875.jpg
Imagine postata

#1788 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 09 January 2013 - 10:19 PM

He,he,vezi c-a mai zis Maya de unul :fuckme: Mai ai loc in casa,sau in magazie cu ele ? :cheers:

Denumirile si mie imi par interesante,parc-as zice ca o dau si ei pe linia OPI, Essie si care mai sunt cu denumiri mai deocheate,asa :tongue3:

Tare mai 'sufar' ca pe la mine prin sat nu se gasesc,de altfel ca si altele populare pe-aici,ca Rimmel,Essence, China glaze etc.Norocul sotului!

#1789 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 09 January 2013 - 10:44 PM

L-am vazut si pe-al Mayei.
N-am numa vreo 25, ca mai nou fetele mele isi fac unghiile in weekend. Vineri seara au program de manichiura si duminica seara si le sterg

Si tot de la Maya citire, daca nu mai am loc, are si dl alpha o trusa de scule de-aia de trebuie sa ma opintesc s-o ridic. Zvarlim sculele si punem oje, nu?!:tongue3:
Imagine postata

#1790 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2013 - 10:58 AM

Mi-ati facut pofta de cumparat oje,si cum anul asta inca nu mi-am luat nici una,cred ca ar fi cazul sa dau o raita prin magazine.Astazi am pe unghii un rosu,tare dragut,e al sora-mii,dar nu stiu cum a ajuns in gentuta cu oje ce am avut-o in concediu;I-o fii dat sora-mea lui Amelie oja,nu stiu ca nu am apucat sa o intreb,in orice caz e tare faina.

Mie mi-a pus barbatul saptamana asta un raft in baie, pt parfumuri si oje,ca in dulapior nu mai aveam loc si nu-mi place sa le tin in geanta sau valiza,eu trebuie sa le vad de fiecare data cand intru in baie Imagine postata Le-am aranjat initial in functie de culori,dar m-am gandit ca mai bine o las balta pana nu-mi va spune sotul din dotare ca si raftul ala mi-e prea mic Imagine postata

Aranjandu-le pe raft,le-am si numarat,sunt 46,fara Base-Coat,Calciu si altele de genul.Imi venea sa rad de Maya cand a zis ca are nu stiu cate nuante de rosu,dar tot in timp ce le aranjam am constatat ca nu-s nici eu mai buna,am 9 in total Imagine postata (rosu si care bate in rosu inchis)

Asadar,ma duc la shopping,ca am vazut culori tare faine la voi in ultimul timp Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1791 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 10 January 2013 - 12:26 PM

Spor la shopping Petunie! Imagine postata abia astept sa vad ce gasesti Imagine postata
Imagine postata

#1792 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 10 January 2013 - 12:45 PM

Frumoase culori Alpha.

Petunie chiar ai dreptate o sa cumpar si eu oja, anul asta inca nu am cumparat.
Se termina calciul base coat si top coat-ul asa ca musai trebuie sa merg la cumparaturi.

Maya sunteti tari cu valizele, imi plac, ma mai gandesc daca o cumpar sau punem inca un dulapior in baie.
Imagine postata

#1793 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2013 - 01:16 PM

Bineinteles ca am gasit cate ceva Imagine postata

Pozele din internet,deocamdata:

P2 -Sparkling Surprise(Ioana l-ai avut deja pe unghii?Cum e? )

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-59-1357818115113.jpgCatrice-Steel My Soul

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-59-13578180943224.jpg

Catrice-Steel My Heart

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-59-13578181032296.jpg

Catrice-San Francisco

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-59-13578169901171.jpg

Creion cu ulei pt cuticule

Si inca un creion,P2-Color Stop!;sunt curioasa daca functioneaza;cica iti dai pe langa unghie cu el,apoi lacuiesti unghia,si dezlipesti stratul ala de la creion de pe piele mai apoi

Acuma am o dilema ca nu stiu cu ce sa imi dau pe unghii Imagine postata

#1794 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 10 January 2013 - 01:36 PM

Faine toate! Steel my soul e in trend Imagine postata
Eu o sa mi le fac maine seara cu khaki Imagine postata pt weekend
Imi place si steel my heart, arata tare bine in poza, si verdele...toate imi plac...iar!
Imagine postata

#1795 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2013 - 01:43 PM

Vezi postareaalpha, la 10 January 2013 - 01:36 PM, a spus:

Faine toate! Steel my soul e in trend Imagine postata
Eu o sa mi le fac maine seara cu khaki Imagine postata pt weekend
Imi place si steel my heart, arata tare bine in poza, si verdele...toate imi plac...iar!

Pai voi m-ati innebunit cu el,ca de aia l-am cautat.Sunt asi eu curioasa cum arata pe unghiile mele toate,ca as in sticla si in pozele din net imi plac.O sa revin cu poze

#1796 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2013 - 06:47 PM

M-am uitat aseara dupa valize dar costa 30€ cea mai ieftina, e drept ca-s foarte frumoase dar mai bine imi iau o cutie din plastic si de restul de bani oja ;)

Am luat setul de la Lidl azi, am pilit doar o unghie ca sa il incerc daca functioneaza, o sa ma pun pe studiu cind o sa am timp de bibilit :) si la casa mai era o sticluta de oja gri, 0.99 € cum s-o las acolo ;) am luat-o cu mine ;) E gri ca cea cu sclipici de la Essence si mi-am dat-o deasupra acum pentru ca eram data cu ea si se stricase un pic pe margini.

#1797 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 January 2013 - 07:31 PM

Petunela, unde ai gasit Steel my soul?

Adriana, la mine ojele pe raft ies din discutie. Nu suport "mireasma" pe care o emana o droaie de sticlute de oja + remover de toate felurile, etc, etc. Deci daca as intra în baie/sau alta încapere dimineata si as simti miros de oja as sta toata ziua cu senzatii de voma. Nu are de a face cu mirosurile de oja în special, ci orice alt miros care altii abia ca-l sesizeaza. Am eu probleme din copilarie, mai ales dimineata... cu foarte multe mirosuri chimicale sau naturale.
Ieri dinimeata la 8 eram în Globus. Pe la rafturile astea cu cosmetice de colorat, aranja o fatuca frumusica de maxim 18 ani, chestiile/vopselurile de carnaval. Asa putzea fata aia a transpiratie, ca ieri toata ziua am crezut ca dau la rate... îmi ramîne duhoarea lipita de mucoasa, esofag, stomac, matz... brrrrr (Cum pana mea poate sa puta cineva în halul ala la 8 dimineata?!)

Chiar daca sticlutele sînt foarte bine închise, si eu le pastrez foarte curate si la "gura", le curat imediat... totusi emana mirosul ala specific. Deci fara cufarash, no way :)

Doza de plastic e o idee buna! Acolo vad mai bine! Merci!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1798 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2013 - 07:41 PM

Maya,la dm le-am luat toate :)

Na,mi-am pus astazi pe o unghie "Steel my Hearth",dar trebuie sa-mi mai creasca unghiile putin(le-am taiat destul de scurtut acum dupa sarbatori) ca nu mi-a placut cum arata(unghiile mele sunt si late),asa ca am dat jos si am pus "Sparkling Surprise".M-am indragostit de oja,pur si simplu,desi nu sunt adepta auriului pe unghii.E atat de frumoasa culoarea,si schimba pe nuante.La lumina zilei bate in roz sidefat.E superba!!!

Chestia aia "Color Stop" e un mare rahat.Daca aveti indemanare sa va faceti cu ea pe langa unghie,inseamna ca nu aveti nevoie de ea,ca oricum nu va manjiti nici cu oja pe langa unghie.

Va pun maine poza cu "Sparkling Surprise" ,sa vad daca reusesc sa prind nuantele :)

#1799 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 10 January 2013 - 10:37 PM

Fetelor, gata!M-am hotarat: pana in Iunie numai cumpar nici o oja.
Jur si promit solemn.E inadmisibil.
Voi continua sa ma spoiesc dar numai cumpar nimic.
O sa-mi fie greu, stiu.

Ma duc sa-mi pun un plasture cu acetona sau mestec o guma cu acetona.
I'm "oja free" pana in Iunie! :Demon:

#1800 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2013 - 11:05 PM

M-ati innebunit cu dm-ul asta al vostru :beer2:

Ce misto e San Francisco.

Sorella, eu le am in dulap inchis dar nu simt nici un miros, de regula sunt prima care simte mirosurile dar sensibilitatea asta pe care o ai tu eu n-o am.
Cind o sa am drum prin vreun magazin de-ala cu de toate pentru meseriasi vroiam sa vad daca nu gasesc una potrivita dar evident mai finuta, dintr-alea de pus cuie si toate minunile.
Intre timp m-am uitat la Marco in dulap si am gasit o valijoara splendida din aluminiu cu capacul transparent in care are geomagurile da' nu mi-o da :)

Da' cre ca cel mai bine ar fi sa fac ca Lili si asa imi ajung cele 2 rafturi :Demon:

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul