Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2041 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 May 2013 - 11:02 AM

Vezi postareaardeleanca, la 01 May 2013 - 09:40 AM, a spus:

Ce de unghii faine si colorate! Unele mai faine ca altele. Am rasfoit un pic topicul si am vazut ca multe dintre voi folosesc marca P2 de la Dm. E rezistenta? Cat dureaza pe unghii facand si treburile domestice?

Nu e foarte rezistenta, dar noi nici nu dorim rezistenta, pen'ca dorim sa schimbam des culorile. Unde mai pui ca e si ieftina, destul de buna, si au culori cu gramadoiul :D

Deci treaba cu rezistenta, e si asta o chestie. Pe mine nici OPI de 16 euro, nu ma tine mai mult ca P2 de 2 euro... asa ca...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2042 Useril este offline   ardeleanca 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 05-December 09

Postat 01 May 2013 - 11:12 AM

Multumesc Maya! Eu nu-s in trend cu unghiile, din pacate dar imi doresc sa fiu. Ma fac fff rar cu oja. Anul asta e declarat anul culorilor si am inceput prin a-mi cumpara pantaloni colorati. Ma gandeam sa incep sa asortez si unghile pantalonilor si sa incep sa imi cumpar multe oje.

#2043 Useril este offline   mihamarky 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 08 May 2013 - 08:22 PM

Aim bec!
de paste fara unghii. de fapt de vreo luna. practica in spital, deci scurte si nepictate. dar azi....

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-124-13680372034367.jpg

kallos 155 - verdict familie sot: e cam de fuste cretze si cercei in par... :hungry:
mama & tata: brava mamica da sa nu te mai dai.... :hungry:

#2044 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 13 May 2013 - 03:54 PM

N-am gasit P2 la DM in Ctza, iar pe vinzatoare mai bine le bati decit sa le intrebi ceva... habar n-au ce au in magazin.
M-am dat azi dimineata cu o oja luata vara trecuta, verdele care imi place, ca m-am si imbracat in el azi. Si am baut si cafeaua din cana verde, cam totul e verde azi B) si bulinele

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-233-13684529986274.jpg

#2045 Useril este offline   ardeleanca 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 05-December 09

Postat 13 May 2013 - 05:42 PM

E super culoarea, Carmen.
Eu nu am pozat nimic dar mi-am tot facut unghiile. Acum sunt incolor cu sclipici:)

#2046 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2013 - 06:58 PM

Vezi postareaardeleanca, la 13 May 2013 - 05:42 PM, a spus:

E super culoarea, Carmen.
Eu nu am pozat nimic dar mi-am tot facut unghiile. Acum sunt incolor cu sclipici:)

Bravo! Da' sa faci si poze =))

#2047 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 13 May 2013 - 09:10 PM

Eu sunt turcoaz şi auriu azi! Fără poze din lipsă de aparat şi telefon performant =))
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#2048 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 May 2013 - 07:40 AM

Vezi postareaCarmella, la 13 May 2013 - 03:54 PM, a spus:

N-am gasit P2 la DM in Ctza, iar pe vinzatoare mai bine le bati decit sa le intrebi ceva... habar n-au ce au in magazin.
M-am dat azi dimineata cu o oja luata vara trecuta, verdele care imi place, ca m-am si imbracat in el azi. Si am baut si cafeaua din cana verde, cam totul e verde azi :) si bulinele

In tara (din cate stiu eu) nu exista P2 nicaieri, in nici un magazin DM. Cel putin asa sustin cei din Bucuresti, ca inca nu s-au adus produse P2 in Romania.
Imi place tare mult verdele, am si eu din asta! :)

#2049 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 May 2013 - 06:02 PM

Peste albastrul Kiko am pus griul Nubar si a iesit asta
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-4-13685473514312.jpg

#2050 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 May 2013 - 11:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 April 2013 - 08:01 PM, a spus:

Mi-am pus pentru prima data caviarul pe care mi l-a facut cadou Lili Imagine postata
in poza se vede nasol de tot, in realitate e mai frumos
Atasament turchesecaviale.jpg

e foarte frumoasa culoarea. Intamplator am probat si eu kaviar saptamana aceasta, ca aveau la salon (am dat o fugutza ieri in pauza de masa la manichiura) si am zis de ce sa nu incerc macar o data ... . Insa asta al lor e preponderent negru, cu ceva bilute albastru metalizat+argintiu+auriu. Au sarit pe la varfuri dupa primele 2-3 ore la mine. Azi s-a luat pe varf, cat de un french subtirel. Cu ocazia asta mi-am facut si unghiile albastru intens care seamana cu bobitele din caviar. Cred ca doar odata de muuuuult am mai incercat albastru.
M-am virusat Imagine postata complet, mi-am luat si abtibilduri Imagine postata

PS: e musai topcoatul peste kaviar, altfel nu tine deloc, se desprind.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2051 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 14 May 2013 - 11:23 PM

Carmella e frumos verdele tau.Am si eu ceva asemanator,dar nu m-am putut obisnui cu el anul trecut.L-am avut pe unghii si la condus am avut impresia ca ametescImagine postata ...ii mai dau o sansa cat de curand,daca nu il arunc,ca si-asa trebuie sa-mi fac ordine la ojeImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2052 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 07:46 AM

Vezi postareapetunie, la 14 May 2013 - 11:23 PM, a spus:

Carmella e frumos verdele tau.Am si eu ceva asemanator,dar nu m-am putut obisnui cu el anul trecut.L-am avut pe unghii si la condus am avut impresia ca ametescImagine postata ...ii mai dau o sansa cat de curand,daca nu il arunc,ca si-asa trebuie sa-mi fac ordine la ojeImagine postata

Nu o arunca, n-ai mai si tu vreo pustoaica prin apropiere sa i-o dai ei? Eu cind am chestii de "aruncat" le pun într-o cutiuță curată lîngă tomberoanele de gunoi, se "topesc" în citeva minute. E păcat de ele sa nu le folosească nimeni.

#2053 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 15 May 2013 - 09:16 AM

Nu prea am pustoaice prin zona si nici Amelie nu e cu vredele,dar se pare ca vom merge in Romania si o "cadorisesc" pe sora-mea :rolleyes: ,poate ea nu o sa primeasca ameteli.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2054 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 20 May 2013 - 08:08 PM

Azi, un rosu foarte frumos, poza nu-i face dreptate deloc nici lui Imagine postata

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2013/post-65-13690732913748.jpg

#2055 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 May 2013 - 08:44 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 20 May 2013 - 08:08 PM, a spus:

Azi, un rosu foarte frumos, poza nu-i face dreptate deloc nici lui Imagine postata

F f frumos,Maneki!!

#2056 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 May 2013 - 09:03 PM

ia să raportaţi dacă la voi în urbe e moda cu inelarele de altă culoare care se asortează la imbrăcăminte? eu fusei la ţurai şi majoritatea doamnelor erau văcsite după modelul menţionat. a fost şi o întrebare dacă vopseaua nu a fost îndeajuns pentru toate degetele, dar a provenit de la un domn şuguitor :pupic:

#2057 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 20 May 2013 - 09:13 PM

Vezi postareaDexter, la 20 May 2013 - 09:03 PM, a spus:

ia să raportaţi dacă la voi în urbe e moda cu inelarele de altă culoare care se asortează la imbrăcăminte? eu fusei la ţurai şi majoritatea doamnelor erau văcsite după modelul menţionat. a fost şi o întrebare dacă vopseaua nu a fost îndeajuns pentru toate degetele, dar a provenit de la un domn şuguitor :pupic:

da, la mine in urbe asa-i trendu' Imagine postata

#2058 Useril este offline   Gina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 02-October 12

Postat 20 May 2013 - 09:25 PM

Vezi postareaDexter, la 20 May 2013 - 09:03 PM, a spus:

ia să raportaţi dacă la voi în urbe e moda cu inelarele de altă culoare care se asortează la imbrăcăminte?

sau sclipici sclipicios doar inelarele, da. :pupic:

#2059 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 May 2013 - 09:35 PM

Pe fiica-mea o vedeam mai dedemult asa, si am zghierat-o, la care ea din camera ma zbiara 'napoi: "Das ist doch Schnee von gestern!" adica zapada de ieri, apa sub pod, deci nu mai e trendy =))

Io-s mai demodata si simplista. Place o culoare pe toate degtele, si nici caviar nu-mi place. Poate un sclipici peste culoarea inelarului mi-ar place, dar si-asa m-ar enerva. La mine nu e chestie de moda, ci de... nervi. Mi-ar sari în ochi o alta culoare, sau un model prea încarcat doar pe o unghie... iar în final cre'ca e chestie de gusturi personale :)
Cîte un abtibild am mai suportat pe inelar, dar asa o perioada scurta. V-am zis eu, am cu nervii :)

Miha, mie place sclpiiciosul tau si albastrul Adrianei, si bineinteles rosul lui Maneki! Red rulz :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2060 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 10:03 PM

Vezi postareaMaya, la 20 May 2013 - 09:35 PM, a spus:

Pe fiica-mea o vedeam mai dedemult asa, si am zghierat-o, la care ea din camera ma zbiara 'napoi: "Das ist doch Schnee von gestern!" adica zapada de ieri, apa sub pod, deci nu mai e trendy =))

Io-s mai demodata si simplista. Place o culoare pe toate degtele, si nici caviar nu-mi place. Poate un sclipici peste culoarea inelarului mi-ar place, dar si-asa m-ar enerva. La mine nu e chestie de moda, ci de... nervi. Mi-ar sari în ochi o alta culoare, sau un model prea încarcat doar pe o unghie... iar în final cre'ca e chestie de gusturi personale :)
Cîte un abtibild am mai suportat pe inelar, dar asa o perioada scurta. V-am zis eu, am cu nervii :)

Miha, mie place sclpiiciosul tau si albastrul Adrianei, si bineinteles rosul lui Maneki! Red rulz :pupic:

Maya parca m-ai descris pe mine, in randurile de mai sus. Pur si simplu nu suport sa nu am toate unghiile la fel, admir modelele la voi dar pe unghiile mele m-ar zgaria pe retina. Ma gandeam ca oi fi defecta, foarte conservatoare, nici culorile mai deosebite nu pot sa le port inca. Asta e.

Fetelor frumoase culori si unghii aveti, la voi toate imi plac.
Imagine postata

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic