am remarcat si eu ca toata lumea fu ieri rosie pe unghiute, mai putin foxul, care tre'sa fie mai roscatica, doar e vulpita
eu, red carpet, a doua oara pe anul asta ca ma manichiurez singura, daca nu erati voi nu mai faceam eu asta veci!... dar ieri chiar nu am avut timp sa mai fug si la manichiura. Ati observat vreo manjeala de neprofesionista ceva

? pielitele cojite cu Mavala se vad in regula

? dc am vreme maine trag o foto mani+pedi, sa nu uit sa imi pun sandaletele rosii
eu sunt la sandale (am 3 achizitii noi de la brandul meu preferat de sezon - dar in fiecare an mi le iau aprox acelasi model, doar culorile ce mai difera maybe de la an la an - ma stiti doar, idei putine, dar fixe

) de la Paste, ploaie, vant, frigut, furtuna ... la Bucuresti merge ...e totusi caldut ... si of course ca si gherutele de la terminatia talpilor sunt tot red, dar nu carpet
eu cu varsta (nu mai stiu daca ati scris aici sau la han) suport din ce in ce mai greu frigul si din ce in ce mai bine caldura (cat nu umblu pe afara prin soare of course). Soarele direct nu il suport, doar la umbra stau si la plaja si acoperita din camera cu creme SPF mare, insa soarele sa straluceasca la maxim in viata, sufletul si in jurul meu! Ador soarele si culorile doamnelor!
VIVA SUN!
habar nu aveam ca rosu pe unghii e in legatura cu sexualitatea, dar in general purtatul culorilor tari si solare sugereaza dupa mine curaj, optimism, viata vibranta, prospetime, fercire, energie!
Asa ca anul asta am facut pasiune pt un brand ce se evidentiaza prin colectiile sale pline de culoare, imprimeuri originale si designuri unice si ne inspira sa fim "altfel". Abia astept sa mai achizitionez cate ceva.