Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2721 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 30 June 2015 - 02:17 AM

Pe mine ma apuca lacuitul cam o data sau de 2 ori pe an, acum ca v-am vazut cu tot felul de modele si buline mi-ati facut pofta, asa ca mi-am cumparat 2 oje cu pensula lunga si subtire dar mare branza n-am reusit sa fac. Dupa nenumarate incercari am ramas cu o singura unghie care mi-a placut cat de cat cum a iesit, ma gandesc celelalte sa le fac jumatate albe jumatate rosii (poate le trag ceva buline cu o agrafa, ca n-am alte scule), ca tot e Ziua Canadei pe 1 Iulie. Pe urma iau o pauza de jumate de an :105: .

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2015/post-192-14356234147387.jpg

#2722 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 June 2015 - 08:44 AM

Vezi postareaadi_edi, la 30 June 2015 - 02:17 AM, a spus:

Pe mine ma apuca lacuitul cam o data sau de 2 ori pe an, acum ca v-am vazut cu tot felul de modele si buline mi-ati facut pofta, asa ca mi-am cumparat 2 oje cu pensula lunga si subtire dar mare branza n-am reusit sa fac. Dupa nenumarate incercari am ramas cu o singura unghie care mi-a placut cat de cat cum a iesit, ma gandesc celelalte sa le fac jumatate albe jumatate rosii (poate le trag ceva buline cu o agrafa, ca n-am alte scule), ca tot e Ziua Canadei pe 1 Iulie. Pe urma iau o pauza de jumate de an :P .

Din cauza de......??????? Banuiesc io bine???? :toothy9; :floare:
Mie-mi place modelul, a iesit frumos! :thumleft:

#2723 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 June 2015 - 08:50 AM

Vezi postareaDestiny, la 29 June 2015 - 01:13 PM, a spus:

si manichiura pe care i-am facut-o Simonei
Imagine postata

cum ai facut modelul asta?

#2724 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 30 June 2015 - 10:49 AM

[/quote]
cum ai facut modelul asta?
[/quote]

Am decupat cu o foarfeca zimtata banda adeziva,si pe deasupra am dat cu alb,apoi am luat banda de pe unghie si a ramas model :thumleft:
Prietenii advarati sunt rari

#2725 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 30 June 2015 - 12:01 PM

Mersi, tre sa ma lansez si in metoda asta :thumleft:

#2726 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 30 June 2015 - 12:17 PM

Vezi postareaFoxyy, la 30 June 2015 - 08:44 AM, a spus:

Din cauza de......??????? Banuiesc io bine???? :thumleft: :toothy9;

Nuuuuuuuuuuu :P! Ma facusi sa rad, io-s fumeie batrana :P !
Ziceam ca eu nu prea sunt cu mazgalitul pe unghii, decat din an in Pasti, acuma imi fac damblaua si pe urma uit ca am oje. Posibil sa-mi aduc aminte peste cateva luni, dar la fel de bine s-ar putea sa fie si peste doua saptamani :floare: .
(Dar interesant ca un comentariu de ieri al unei prietene de pe FB m-a facut sa am aceeasi reactie pe care ai avut-o tu).

#2727 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • LocationBucuresti

Postat 07 July 2015 - 11:41 AM

inca o tentativa de leopard print, tot nereusita.
de data asta am folosit o scobitoare dar acum m'am prins (cred) nu trebuie punctat ci trase linii mici si neregulate. nu ma las :notworthy:

rosul e mai mult un,,, corai aprins.

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-33-14362619585796.jpg

#2728 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 07 July 2015 - 01:46 PM

Vezi postareaGeomy, la 07 July 2015 - 11:41 AM, a spus:

inca o tentativa de leopard print, tot nereusita.
de data asta am folosit o scobitoare dar acum m'am prins (cred) nu trebuie punctat ci trase linii mici si neregulate. nu ma las :notworthy:

poate tre' sa-ti pui o piele de leopard in fata ca sa ai model :thumleft:

#2729 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244

Postat 12 July 2015 - 10:20 PM

La o lună de cînd am curățat nucile verzi pot să spun că am scăpat de negrul de pe mîini. O zi-două am suportat eu, am zis că iese, apoi am intrat în panică, am încercat tot ce am putut, sare de lămîie, lămîie, praf de curățat, cif sau nu-știu-ce, piatră ponce etc, nu a ieșit decît cu tot cu stratul de piele care s-a regenerat după o lună, deci singura modalitate de a nu avea mîini negre după curățat nuci e prevenția, sper să țin seama de asta de acum încolo, și să folosesc nclusiv mănuși de menaj, de-alea groase, nu numai de-alea chirurgicale, din care am pus 2 perechi.
M-am mai ojat eu și în perioada asta, mai ales că făcusem și plajă și se cam confunda ce e de la bronz cu ce e de la nuci, dar cu culori pastelate și sidefate, ca să nu scoată și mai tare în evidență negreala.
Acum sînt fericită că pot să trec la culori tari, așa că am ales o următoare ojă cadou e la Stella, un shocking pink de la L'Oreal, la soare arată puțin diferit.

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-233-14367306470762.jpg

Bun! Să trecem la aventura pedichiurii, că e și aici una :P de cînd am făcut-o pe ultima văd că a trecut cam o lună, pînă ieri am avut-o pe aceeași pe care am postat-o și aici, și luată cu alte evenimente nu m-am preocupat s-o schimb, adevărul e că nici n-am făcut cine știe ce ca s-o stric, am purtat aproape numai sandale toatl desfăcute în față...
Ieri am avut eu mai mult timp și normal că m-am apucat de prostii, și anume să-mi curăț călcîiele, stresată fiind că mereu le am cu un strat de piele în exces pe ele, sau nu neapărat în exces, dar sînt uscate și albe, în loc să fie umede și rozalii cum văd la alții. Drept pentru care mi le-am înmuiat în apă caldă vreo jumătate de oră, apoi am început să mi le răzui cu cutterul, și le-am răzuit eu pînă mi-a alunecat mai adînc cutterrul într-o parte și mi-am tras o mare tăietură pe laterala unei tălpi. În timpul ăsta vorbeam și cu zozorica la telefon, care mă consilia cum să opresc sîngerarea, că umplusem un pachet de șervețele de sînge, iar apa din lighean era roșie cu totul, noroc că rămăsesem singură acasă, că altfel leșinau toți din jurul meu la așa priveliște :P Mă rog, am oprit eu sîngerarea, apoi a început usturimea și durerea la toată talpa, la ambele picioare, că normal că luasem prea mult din stratul de piele... așa că azi m-am deplasat în vîrful picioarelor șchiopătînd, deci să nu faceți ca mine... acum aș face orice să revină pielea mea albă și uscată pe călcîie :-* Între timp mi-am refăcut și pedichiura, dacă tot am călcîie roz usturătoare, să am și unghii pe măsură.
Pozate pe perna mea de picioare de superpiți, dar foarte utilă, e și aceeași culoare cu unghiile din momentul ăsta :P

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-233-14367322307262.jpg

#2730 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 July 2015 - 07:56 AM

Imi pare rau de aventura, sper sa-ti treaca cit mai repede durerea :P
Eu nu mai fac chestii dintr-astea, acum am asta care functioneaza splendid, o folosesti dupa dus cind pielea e putin moale, apoi crema si e ok, tratament repetat o data la saptamina
Imagine postata

Azi mi-am schimbat nuanta de galben :-*
Imagine atasata: monthly_07_2015/post-4-14367669633027.jpg

#2731 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 July 2015 - 08:44 PM

Eu folosesc o pila cu doua fete - o razatoare de inox si una ponce. Costa 3-4 euro, si e super. Si aia folosita de Adriana e foarte buna, dar nu-si merita banii, parerea mea. La noi costa 40 euro, iar capurile de schimb 15.
Secretul folosirii pilelor, egal de care, e sa le umezesti pe ele, nu picioarele - pentru a evita neplaceri. Chiar si cu pila de la Scholl poti razui prea mult, mai ales daca înmoi pielea. Arata ciudat sa pilesti pielea pe uscat, dar e mai eficient, iar pericolul de razuire usturatoare se diminueaza =))
Secretul cel mai mare însa este crema - neaparat una speciala cu o formula bogata în ingrediente emoliente, vitamina E, care hidrateaza intensiv pielea si previne deshidratarea.

Cutter? No, no, no!

Cam de 2 ori pe luna îmi pilesc calcîiele pe uscat - seara, apoi spal picioarele, dau cu crema...si cam asta e tot. Ia cam 5 minute. Pentru a preveni formarea pielii uscate le ung în plus, tot seara, de 1-2 ori pe saptamîna cu aceeasi crema pentru talpi cu o formula usor exfoliatoare, vitaminizeaza si hidrateaza bine. Deci înca 1-2 minute pe saptamîna =))
O nimica toata =))

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-5-14368127435635.png
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2732 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 July 2015 - 10:31 PM

Si aici costa tot atita dar am gasit-o la un site la juma de pret. Pina acu n-am schimbat chestia aceea si nici bateriile.
Ce marci de crema folosesti?

#2733 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244

Postat 13 July 2015 - 11:13 PM

Vă mulțumesc foarte mult pentru sfaturi. Trebuie să mă obișnuiesc cu gîndul că așa sînt picioarele mele, permanent aplic ce recomandați voi, cremă Scholl dau de 2 ori pe zi, piatră aplicată la fiecare duș, pur și simplu nimic nu funcționează, cred că trebuie ceva din interior, o vitamină de-aia, A sau E... chiar și așa răzuite cum sînt acum, tot au niște riduri pe locul pe care înainte erau crăpăturile, deci... =))
Ca o ironie, bărbatu-meu și fecior-miu au niște călcîie de bebeluși, niciunul nu se dă cu absolut nicio piatră, iar de cremă nici nu poate fi vorba.

#2734 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 July 2015 - 07:08 AM

Vezi postareaCarmella, la 13 July 2015 - 11:13 PM, a spus:

Ca o ironie, bărbatu-meu și fecior-miu au niște călcîie de bebeluși, niciunul nu se dă cu absolut nicio piatră, iar de cremă nici nu poate fi vorba.

pai da, ptr ca ei poarta preponderent pantofi inchisi.
vara se usuca excesiv pielea talpilor ptr ca purtam doar sandale.

sambata am prestat si eu o pedichiura, cu un aparat de ras de-ala de metal, mai rezistent, si cu lama. ma descurc binisor pe talpi/calcaile, dar am gresit un pic la degetul mic, ca l-am razuit si pe el. a curs cam mult sange ptr o mica ciupitura, dar am reusit sa supravietuiesc =))
pe talpile uscate mai folosesc aparatul de masaj la care atasez capul ala aspru, care razuie. dar e mai mult de finisare.
iar crema eu folosesc neutrogena de picioare, dar nu-mi prea place a doua zi, ca-mi aluneca talpile in sandale =))
cuttere, lame, sange, durere...traim periculos, cata adrenalina ptr o pedichiura!

#2735 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 July 2015 - 10:08 AM

Buna fetelor desi eu am calciie de copil mic cind sunt in tara imi fac provizii de crema de galbenele cu vit A
Creme de genul neutragena scoll etc...le am spus adio de mult
Imi aplic putina crema vara de dimineata pun slapi deci fara sosete si pina seara cind ma bag in cirpe grasimea a intrat in piele
Cum vin in ro cam de 3 4 ori pe an si stau intre 3 si 6 sapt la venire si la plecare bag o pedi caci aici nu stiu sa faca pedicura....asta uscata multumesc nu!

#2736 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 July 2015 - 02:03 PM

Vezi postareamoatza, la 14 July 2015 - 07:08 AM, a spus:

pai da, ptr ca ei poarta preponderent pantofi inchisi.
vara se usuca excesiv pielea talpilor ptr ca purtam doar sandale.

Exact! De cum da putin caldura, pîna încep primii fulgi de zapada, eu doar cu încaltari deschise umblu.

Poate pui prea multa crema si nu reuseste sa intre în piele peste noapte, sau nu masezi destul. Foloseste geluri de talpi cu aloe vera. Astea-s mai hidratante si intra usor în piele.

Adriana, aia de la scholl e buna ca e si usor exfoliatoare - ma scuzati daca nu îi spune asa, dar pricepeti despre ce e vorba =))
Eu folosesc ce îmi vine pe moment. Daca le simt mai uscate, pun creme cu shea butter, urea... In rest geluri hidratante cu aloe vera. Nu prefer o marca anume, iau ce gasesc în oferta. Cel mai bine îmi place un gel care-l primesc de cadou cînd si cînd de la o farmacie din oras. Din pacate nu se poate cumpara. Este facut special pentru farmacii, în scop de a atrage clientela =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2737 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 14 July 2015 - 05:00 PM

Si eu acu folosesc una facuta de o farmacie si e pe terminate, cre' ca o cumpar iar de la ei =))

#2738 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • LocationBucuresti

Postat 15 July 2015 - 10:13 AM

o lecuta de mov (inchis) cu o lecuta de mov (deschis).

fara blitz si cu.

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-33-14369479132738.jpgImagine atasata: monthly_07_2015/post-33-14369479247734.jpg

#2739 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • LocationLa munte

Postat 15 July 2015 - 06:45 PM

si eu...

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-244-143697872803.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#2740 Useril este offline   Maya