Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 30 June 2015 - 02:17 AM

Postat 30 June 2015 - 08:44 AM
adi_edi, la 30 June 2015 - 02:17 AM, a spus:

Din cauza de......??????? Banuiesc io bine????

Mie-mi place modelul, a iesit frumos!

Postat 30 June 2015 - 08:50 AM
Postat 30 June 2015 - 10:49 AM
cum ai facut modelul asta?
[/quote]
Am decupat cu o foarfeca zimtata banda adeziva,si pe deasupra am dat cu alb,apoi am luat banda de pe unghie si a ramas model

Postat 30 June 2015 - 12:17 PM
Foxyy, la 30 June 2015 - 08:44 AM, a spus:
Din cauza de......??????? Banuiesc io bine????

Nuuuuuuuuuuu

Ziceam ca eu nu prea sunt cu mazgalitul pe unghii, decat din an in Pasti, acuma imi fac damblaua si pe urma uit ca am oje. Posibil sa-mi aduc aminte peste cateva luni, dar la fel de bine s-ar putea sa fie si peste doua saptamani

(Dar interesant ca un comentariu de ieri al unei prietene de pe FB m-a facut sa am aceeasi reactie pe care ai avut-o tu).
Postat 07 July 2015 - 11:41 AM
de data asta am folosit o scobitoare dar acum m'am prins (cred) nu trebuie punctat ci trase linii mici si neregulate. nu ma las

rosul e mai mult un,,, corai aprins.

Postat 07 July 2015 - 01:46 PM
Postat 12 July 2015 - 10:20 PM
M-am mai ojat eu și în perioada asta, mai ales că făcusem și plajă și se cam confunda ce e de la bronz cu ce e de la nuci, dar cu culori pastelate și sidefate, ca să nu scoată și mai tare în evidență negreala.
Acum sînt fericită că pot să trec la culori tari, așa că am ales o următoare ojă cadou e la Stella, un shocking pink de la L'Oreal, la soare arată puțin diferit.

Bun! Să trecem la aventura pedichiurii, că e și aici una

Ieri am avut eu mai mult timp și normal că m-am apucat de prostii, și anume să-mi curăț călcîiele, stresată fiind că mereu le am cu un strat de piele în exces pe ele, sau nu neapărat în exces, dar sînt uscate și albe, în loc să fie umede și rozalii cum văd la alții. Drept pentru care mi le-am înmuiat în apă caldă vreo jumătate de oră, apoi am început să mi le răzui cu cutterul, și le-am răzuit eu pînă mi-a alunecat mai adînc cutterrul într-o parte și mi-am tras o mare tăietură pe laterala unei tălpi. În timpul ăsta vorbeam și cu zozorica la telefon, care mă consilia cum să opresc sîngerarea, că umplusem un pachet de șervețele de sînge, iar apa din lighean era roșie cu totul, noroc că rămăsesem singură acasă, că altfel leșinau toți din jurul meu la așa priveliște

Pozate pe perna mea de picioare de superpiți, dar foarte utilă, e și aceeași culoare cu unghiile din momentul ăsta

Postat 13 July 2015 - 07:56 AM

Eu nu mai fac chestii dintr-astea, acum am asta care functioneaza splendid, o folosesti dupa dus cind pielea e putin moale, apoi crema si e ok, tratament repetat o data la saptamina

Azi mi-am schimbat nuanta de galben

Postat 13 July 2015 - 08:44 PM
Secretul folosirii pilelor, egal de care, e sa le umezesti pe ele, nu picioarele - pentru a evita neplaceri. Chiar si cu pila de la Scholl poti razui prea mult, mai ales daca înmoi pielea. Arata ciudat sa pilesti pielea pe uscat, dar e mai eficient, iar pericolul de razuire usturatoare se diminueaza

Secretul cel mai mare însa este crema - neaparat una speciala cu o formula bogata în ingrediente emoliente, vitamina E, care hidrateaza intensiv pielea si previne deshidratarea.
Cutter? No, no, no!
Cam de 2 ori pe luna îmi pilesc calcîiele pe uscat - seara, apoi spal picioarele, dau cu crema...si cam asta e tot. Ia cam 5 minute. Pentru a preveni formarea pielii uscate le ung în plus, tot seara, de 1-2 ori pe saptamîna cu aceeasi crema pentru talpi cu o formula usor exfoliatoare, vitaminizeaza si hidrateaza bine. Deci înca 1-2 minute pe saptamîna

O nimica toata

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 July 2015 - 10:31 PM
Ce marci de crema folosesti?
Postat 13 July 2015 - 11:13 PM

Ca o ironie, bărbatu-meu și fecior-miu au niște călcîie de bebeluși, niciunul nu se dă cu absolut nicio piatră, iar de cremă nici nu poate fi vorba.
Postat 14 July 2015 - 07:08 AM
Carmella, la 13 July 2015 - 11:13 PM, a spus:
pai da, ptr ca ei poarta preponderent pantofi inchisi.
vara se usuca excesiv pielea talpilor ptr ca purtam doar sandale.
sambata am prestat si eu o pedichiura, cu un aparat de ras de-ala de metal, mai rezistent, si cu lama. ma descurc binisor pe talpi/calcaile, dar am gresit un pic la degetul mic, ca l-am razuit si pe el. a curs cam mult sange ptr o mica ciupitura, dar am reusit sa supravietuiesc

pe talpile uscate mai folosesc aparatul de masaj la care atasez capul ala aspru, care razuie. dar e mai mult de finisare.
iar crema eu folosesc neutrogena de picioare, dar nu-mi prea place a doua zi, ca-mi aluneca talpile in sandale

cuttere, lame, sange, durere...traim periculos, cata adrenalina ptr o pedichiura!
Postat 14 July 2015 - 10:08 AM
Creme de genul neutragena scoll etc...le am spus adio de mult
Imi aplic putina crema vara de dimineata pun slapi deci fara sosete si pina seara cind ma bag in cirpe grasimea a intrat in piele
Cum vin in ro cam de 3 4 ori pe an si stau intre 3 si 6 sapt la venire si la plecare bag o pedi caci aici nu stiu sa faca pedicura....asta uscata multumesc nu!
Postat 14 July 2015 - 02:03 PM
moatza, la 14 July 2015 - 07:08 AM, a spus:
pai da, ptr ca ei poarta preponderent pantofi inchisi.
vara se usuca excesiv pielea talpilor ptr ca purtam doar sandale.
Exact! De cum da putin caldura, pîna încep primii fulgi de zapada, eu doar cu încaltari deschise umblu.
Poate pui prea multa crema si nu reuseste sa intre în piele peste noapte, sau nu masezi destul. Foloseste geluri de talpi cu aloe vera. Astea-s mai hidratante si intra usor în piele.
Adriana, aia de la scholl e buna ca e si usor exfoliatoare - ma scuzati daca nu îi spune asa, dar pricepeti despre ce e vorba

Eu folosesc ce îmi vine pe moment. Daca le simt mai uscate, pun creme cu shea butter, urea... In rest geluri hidratante cu aloe vera. Nu prefer o marca anume, iau ce gasesc în oferta. Cel mai bine îmi place un gel care-l primesc de cadou cînd si cînd de la o farmacie din oras. Din pacate nu se poate cumpara. Este facut special pentru farmacii, în scop de a atrage clientela

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 July 2015 - 05:00 PM

Postat 15 July 2015 - 10:13 AM
fara blitz si cu.

Postat 19 July 2015 - 03:01 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges