Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 13 March 2016 - 03:24 PM
O sa vedem in curind, in sticluta arata foarte bine, mult mai bine decit in poza asta
Postat 29 May 2016 - 07:02 PM
Sa nu-mi spuneti ca v-ati lasat de sportul asta! Ia sa vedem ce combinatii aveti pentru sezonul de vara!
Eu am primit un set de oja-gel (poza cu sticluta e de pe net), daca l-as fi vazut pe raft eu nu l-as fi cumparat, asa roz-bombon; dar am vrut sa o multumesc pe colega care mi l-a dat, si a doua zi eram la serviciu ca o floricica de primavara; acum ca l-am vazut pe unghii chiar imi place, mi-am facut si pedichiura tot asa; ce sa mai zic de fiica-mea, a zis ca e culoarea ei preferata si sa-i cumpar asa ceva de ziua ei (care-i in septembrie...). M-am dat cu ea miercuri, iar acum duminica arata asa (pozele-s de sambata dar mare diferenta nu e) - la mana stanga aproape intacta, la dreapta nu chiar, ca am curatat vreo juma de kil de fistic (pentru Fraisier
). Deci daca faceti gospodarie "normala" (facut mancare, spalat vase manual, etc.), poate sa tina mult si bine, dar daca va trebuie fistic si vreti sa aveti si unghii, cumparati-l fara coaja
.
Eu am primit un set de oja-gel (poza cu sticluta e de pe net), daca l-as fi vazut pe raft eu nu l-as fi cumparat, asa roz-bombon; dar am vrut sa o multumesc pe colega care mi l-a dat, si a doua zi eram la serviciu ca o floricica de primavara; acum ca l-am vazut pe unghii chiar imi place, mi-am facut si pedichiura tot asa; ce sa mai zic de fiica-mea, a zis ca e culoarea ei preferata si sa-i cumpar asa ceva de ziua ei (care-i in septembrie...). M-am dat cu ea miercuri, iar acum duminica arata asa (pozele-s de sambata dar mare diferenta nu e) - la mana stanga aproape intacta, la dreapta nu chiar, ca am curatat vreo juma de kil de fistic (pentru Fraisier

Imagini atasate
Postat 29 May 2016 - 11:56 PM
Postat 26 September 2016 - 09:24 AM
Mie-mi plac mult de tot cele pe care mi-a facut-o cadou Lili, am folosit-o pe cea mai deschisa ca mi se pare mai potrivita pentru unghiile mici

Postat 13 October 2016 - 05:02 PM
Postat 13 October 2016 - 07:43 PM
vad ca in poza prima pare ca a doua dar in realitate e un roz pal, roz antic
le-am luat pentru ca am una care e excelenta si pe care o folosesc mult, tot marca asta asa ca m-am uitat dupa cele care costau cel mai putin tot pe amazon
ultima nu imi place pentru ca e dintr-aia transparenta cu bucatele prin ea da' na deacu' mi-o tin
nu neaparat de revelion ci pentru ca mie imi plac la nebunie sidefatele
le-am luat pentru ca am una care e excelenta si pe care o folosesc mult, tot marca asta asa ca m-am uitat dupa cele care costau cel mai putin tot pe amazon
ultima nu imi place pentru ca e dintr-aia transparenta cu bucatele prin ea da' na deacu' mi-o tin
nu neaparat de revelion ci pentru ca mie imi plac la nebunie sidefatele

Postat 15 October 2016 - 12:41 PM
Intrebare de baraj! Ce oja(e)..si cite isi ia Adriana in poseta(normal se poarta rucsac acolo asa..
) cind merge
cu Peter in drumetii??
Premiul 1. -
Premiul 2. - o drumetie
Premiul 3. - o noapte la pesti cu mine si Roland. Dar cintam, nu gluma...
Peter

cu Peter in drumetii??
Premiul 1. -

Premiul 2. - o drumetie

Peter
Salutari din Bavaria

Postat 15 October 2016 - 03:08 PM
cîte una pentru fiecare ținută inclusiv șaluri plus 2-3 de rezervă ?

Postat 17 October 2016 - 05:16 PM
Peter, la 15 October 2016 - 12:41 PM, a spus:
Intrebare de baraj! Ce oja(e)..si cite isi ia Adriana in poseta(normal se poarta rucsac acolo asa..
) cind merge
cu Peter in drumetii??
Premiul 1. -
Premiul 2. - o drumetie
Peter

cu Peter in drumetii??
Premiul 1. -

Premiul 2. - o drumetie

Peter
Eu cred că avea vreo 6 deodată în poșetă