Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2981 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2019 - 01:18 PM

Vezi postareamoatza, la 02 April 2019 - 09:32 AM, a spus:

Eu cand prevad multa treaba, folosesc de-astea pe nude, roz...sa nu se observe prea tare eventualele accidente, dar sa fiu si ok cu manichiura.

exact la fel si eu

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 April 2019 - 10:33 AM, a spus:

Sincer, Mino, sunt atat de afona la capitolul asta ca nu cred ca as fi in stare sa deosebesc o oja de vopsea normala, darmite oja de gel, de semi Imagine postata Si daca ma si pui sa imi fac singura, aoleu! Sunt catastrofa! Si totusi, cand eram teenie eram super versata in din astea, stiam sa ma dau cu oja,

nici eu nu le disting dar ma uit mereu pe instructiuni si de acolo pricep
eu sint atit de incintata acum ca o tot zic intr-una
daca stiai sa te dai cu oja si inainte nu e nici o problema sa te dai acum cu semipermanenta, si mie inainte mi se parea cine stie ce, apoi vazind cum mi-a facut-o si povestind prietenelor/colegelor care mi-au zis ca asa cum mi-o faceam pe cea normala pot sa mi-o fac si pe asta am investit in material/instrumente si m-am aruncat in aventura asta
evident, daca vrei
daca preferi sa te faca altcineva e ok
dar ceea ce vreau eu sa spun e doar ca, e un pic mai lung procedeul pentru ca dupa fiecare aplicare trebuie sa il usuci in cuptoras, dar timpul "pierdut" in asta il recuperezi in faptul ca nu mai trebuie sa le faci cel putin in fiecare saptamina
pentru mine asta e o mare bucurie :love7:

#2982 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 05 April 2019 - 01:25 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 April 2019 - 01:18 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 02 April 2019 - 09:32 AM, a spus:

Eu cand prevad multa treaba, folosesc de-astea pe nude, roz...sa nu se observe prea tare eventualele accidente, dar sa fiu si ok cu manichiura.

exact la fel si eu

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 April 2019 - 10:33 AM, a spus:

Sincer, Mino, sunt atat de afona la capitolul asta ca nu cred ca as fi in stare sa deosebesc o oja de vopsea normala, darmite oja de gel, de semi Imagine postata Si daca ma si pui sa imi fac singura, aoleu! Sunt catastrofa! Si totusi, cand eram teenie eram super versata in din astea, stiam sa ma dau cu oja,

nici eu nu le disting dar ma uit mereu pe instructiuni si de acolo pricep
eu sint atit de incintata acum ca o tot zic intr-una
daca stiai sa te dai cu oja si inainte nu e nici o problema sa te dai acum cu semipermanenta, si mie inainte mi se parea cine stie ce, apoi vazind cum mi-a facut-o si povestind prietenelor/colegelor care mi-au zis ca asa cum mi-o faceam pe cea normala pot sa mi-o fac si pe asta am investit in material/instrumente si m-am aruncat in aventura asta
evident, daca vrei
daca preferi sa te faca altcineva e ok
dar ceea ce vreau eu sa spun e doar ca, e un pic mai lung procedeul pentru ca dupa fiecare aplicare trebuie sa il usuci in cuptoras, dar timpul "pierdut" in asta il recuperezi in faptul ca nu mai trebuie sa le faci cel putin in fiecare saptamina
pentru mine asta e o mare bucurie :love3:

Tocmai, ca e lung procedeul...daca l-as face eu, ar dura de cel putin 3 ori mai mult ca atunci cand face cineva de profesie. Si atunci dureaza cel putin o ora, asa ca...nici o sansa sa mi le fac eu...chiar sunt o catastrofa la capitolul asta. Imi lipseste dexteritatea, na, cand eram pustoaica-acasa la mama aveam timp si aveam si pe cine sa exersez Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2983 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 05 April 2019 - 02:33 PM

Cind mi-am facut-o eu la Piatra a durat exact o ora doar pusul ca m-am dus cu unghiile curatate de mine.
La mine dureaza mai putin pentru ca decojitul anterioarei, pielitele sau pilitul mi le fac pe bucatele, intre pauze de film, intre pauza de bagat vase in masina si tot asa. Plus ca eu sint cu forfecuta de pielite aproape in fiecare seara in mina pentru ca atunci cind simt ca imi cresc putin sau ma deranjeaza le masacrez cu unghiile si seara tre sa le tai frumos cu forfecuta ca altfel mi le rup nasol.
Ce consider doar dat cu oja n-am cronometrat dar dureaza oricum mai putin de juma de ora sigur, de curiozitate al data ma cronometrez.

aia cu care m-am dat duminica si care nu-mi placea de nici o culoare miercuri mi-a si sarit de pe unghia mica, asa ca m-am enervat si miercuri seara mi-am scos-o de pe unghiile mici si mari si m-am dat cu alta, aceeasi marca pe care o folosesc CND Shellac, pe care scrie strawberry adica exact asta
Imagine postata
cind a ajuns am deschis-o si e alba, am dat putin pe o foaie de hirtie si s-a colorat intr-un roz foarte pal sidefat, ei bine pe unghie e alba total :love3:

asa ca aseara am dat-o jos si pe una si pe alta, mi-am taiat pielitele si tot si m-am dat cu a doua ieftina, identica cu cea de duminica, asta e, e draguta ea culoarea sa vedem cit m-o tine
ceea ce m-a mirat a fost faptul ca am simtit pe unghiile de la degetul mare caldura in momentul in care le puneam in cuptoras, chestie care pina acum nu cred ca mi s-a intimplat
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-4-0-72179900-1554467611.jpg

#2984 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,558
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 05 April 2019 - 06:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 April 2019 - 02:33 PM, a spus:

Cind mi-am facut-o eu la Piatra a durat exact o ora doar pusul ca m-am dus cu unghiile curatate de mine.
La mine dureaza mai putin pentru ca decojitul anterioarei, pielitele sau pilitul mi le fac pe bucatele, intre pauze de film, intre pauza de bagat vase in masina si tot asa. Plus ca eu sint cu forfecuta de pielite aproape in fiecare seara in mina pentru ca atunci cind simt ca imi cresc putin sau ma deranjeaza le masacrez cu unghiile si seara tre sa le tai frumos cu forfecuta ca altfel mi le rup nasol.
Ce consider doar dat cu oja n-am cronometrat dar dureaza oricum mai putin de juma de ora sigur, de curiozitate al data ma cronometrez.

aia cu care m-am dat duminica si care nu-mi placea de nici o culoare miercuri mi-a si sarit de pe unghia mica, asa ca m-am enervat si miercuri seara mi-am scos-o de pe unghiile mici si mari si m-am dat cu alta, aceeasi marca pe care o folosesc CND Shellac, pe care scrie strawberry adica exact asta
Imagine postata
cind a ajuns am deschis-o si e alba, am dat putin pe o foaie de hirtie si s-a colorat intr-un roz foarte pal sidefat, ei bine pe unghie e alba total :love3:

asa ca aseara am dat-o jos si pe una si pe alta, mi-am taiat pielitele si tot si m-am dat cu a doua ieftina, identica cu cea de duminica, ast2qa e, e draguta ea culoarea sa vedem cit m-o tine
ceea ce m-a mirat a fost faptul ca am simtit pe unghiile de la degetul mare caldura in momentul in care le puneam in cuptoras, chestie care pina acum nu cred ca mi s-a intimplat
Atasament IMG_20190405_133128.jpg

Imi place culoarea asta.
Eu am luat un gel, cica ar tine pana la 2 saptamni, eu nu cred, poate daca nu faci nimic. Nu necesita lampa UV. Primele impresii insa sint foarte bune , acopera bine, se intinde frumos si pensula e foarte buna. Se si usuca repede. E ieftina. Partea mai putin buna e ca erau doar vreo 4-5 colori. Sa vedem cum tine.
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-178-0-72336100-1554483343.jpeg
brain loading....please wait....

#2985 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 April 2019 - 12:27 AM

e ca a mea semi
daca tine sa ne zici marca :love3:

#2986 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,019
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 06 April 2019 - 08:18 AM

Vezi postareaAdriana, la 05 April 2019 - 02:33 PM, a spus:

Imagine postata

asa ca aseara am dat-o jos si pe una si pe alta, mi-am taiat pielitele si tot si m-am dat cu a doua ieftina, identica cu cea de duminica, asta e, e draguta ea culoarea sa vedem cit m-o tine
Atasament IMG_20190405_133128.jpg

Caldura se simte cand stratul de oja e mai gros sau unghia este subtiata de pila (mai ales la gel se intampla asta). la oja mi se intampla doar cand pun baza noua, care este groasa, ca un gel, in comparative cu baza veche care este ca un lac.cand patesti asta si te deranjeaza poti apasa cu degetele masa sub lampa sau le scoti putin si mai compensezi cu timp, sa fii sigura ca este uscat bine stratul. Altfel, imi place nuanta noua, zici ca e nud in poza!

Blacky frumoasa nuanta! Exista oje normale care imita gelul, au acelasi luciu si sunt theoretic putin mai rezistente ca o oja normal.

Aceasta postare a fost editata de mino: 06 April 2019 - 08:19 AM

#2987 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 April 2019 - 03:06 PM

mersi frumos de explicatii

dar ce crezi despre faptul ca oja care ar fi trebuit sa fie roz e alba in sticla si pe unghii in timp ce cind am incercat-o pe o bucata de hirtie a devenit un pic roz?

#2988 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 April 2019 - 04:42 PM

Vezi postareamino, la 06 April 2019 - 08:18 AM, a spus:

zici ca e nud in poza!

unde, unde? Imagine postata

#2989 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2019 - 05:12 PM

Vezi postareaDexter, la 06 April 2019 - 04:42 PM, a spus:

zici ca e nud in poza!

P :love3:

#2990 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 07 April 2019 - 08:18 AM

zici ca e nud in poza!

Ei unde.....acolo in poza aia....cine cauta gaseste :love3:

Vezi postareaAdriana, la 06 April 2019 - 03:06 PM, a spus:

dar ce crezi despre faptul ca oja care ar fi trebuit sa fie roz e alba in sticla si pe unghii in timp ce cind am incercat-o pe o bucata de hirtie a devenit un pic roz?

Cred ca depinde si de culoarea unghiei...hartia este alba, unghia noastra in diferite nuante....ma gandesc.

Aseara am facut combinație de dark cherry (pentru Lori) iar pe doua unghii am pus oja magnetica cat eyes, Saturn!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2019/post-343-0-78502800-1554618137.jpg

Aceasta postare a fost editata de mino: 07 April 2019 - 08:22 AM

#2991 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 07 April 2019 - 10:46 AM

Parcă ar fi cireșe, minca-ti-aș unghiile😂

#2992 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 April 2019 - 12:43 PM

Ce misto e aia magnetica!
Am avut si eu la un moment dat, dar nu stiu ce m-a nemultumit la ea.
Cu putin prazuliu

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-100-0-93555900-1554720131.jpg

#2993 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2019 - 06:54 PM

Vezi postareamino, la 07 April 2019 - 08:18 AM, a spus:

zici ca e nud in poza!

Ei unde.....acolo in poza aia....cine cauta gaseste =))

Vezi postareaAdriana, la 06 April 2019 - 03:06 PM, a spus:

Cred ca depinde si de culoarea unghiei...hartia este alba, unghia noastra in diferite nuante....ma gandesc.

Aseara am facut combinație de dark cherry (pentru Lori) iar pe doua unghii am pus oja magnetica cat eyes, Saturn!

Foarte faina culoarea si forma unghiilor.

Vezi postareamoatza, la 08 April 2019 - 12:43 PM, a spus:

Ce misto e aia magnetica!
Am avut si eu la un moment dat, dar nu stiu ce m-a nemultumit la ea.
Cu putin prazuliu

Atasament 20190408_133709.jpg

Ce degete si unghii finute,elegante si tinere (poate suna aiurea dar fix asta imi inspira) ai Moatzo! Voi aveti chestia asta ca forma degetelor si a unghiilor spune niste chestii despre oameni ?

#2994 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 April 2019 - 07:13 PM

Vezi postareablack_cat, la 08 April 2019 - 06:54 PM, a spus:

Ce degete si unghii finute,elegante si tinere (poate suna aiurea dar fix asta imi inspira) ai Moatzo! Voi aveti chestia asta ca forma degetelor si a unghiilor spune niste chestii despre oameni ?

da' nu suna deloc aiurea, mai zi, mai zi! =))

sigur ca mana spune ceva despre un om, mai ales pentru o femeie e o carte de vizita, mie asa mi se pare.
si s-au facut si studii, am retinut ca multor criminali le erau specifice degetele care se termina cu unghii scurte, gen lopata, mai mult late decat lungi

eu ii multumesc bunicii mele, de cand aveam 14 ani m-a invatat sa-mi fac manichiura, fiindca nu aveam unghiile prea frumoase

#2995 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2019 - 07:26 PM

Vezi postareamoatza, la 08 April 2019 - 07:13 PM, a spus:

da' nu suna deloc aiurea, mai zi, mai zi! :)

sigur ca mana spune ceva despre un om, mai ales pentru o femeie e o carte de vizita, mie asa mi se pare.
si s-au facut si studii, am retinut ca multor criminali le erau specifice degetele care se termina cu unghii scurte, gen lopata, mai mult late decat lungi

eu ii multumesc bunicii mele, de cand aveam 14 ani m-a invatat sa-mi fac manichiura, fiindca nu aveam unghiile prea frumoase

Asa este dar eu nu ziceam de maini ingrijite sau nu, care sigur ca si alea spun ceva despre persoana respectiva si nu ma refer nici la diverse articole si studii care impart personalitatile pe categorii in functie de forma mainii, ci la o chestie asa pur instinctiva, pur si simplu forma degetelor si a unghiilor cuiva mi-l poate face antipatic, sau simpatic dupa caz si imi vine greu sa trec peste asta =))

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 09 April 2019 - 10:31 AM

#2996 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2019 - 09:50 AM

Vezi postareablack_cat, la 08 April 2019 - 07:26 PM, a spus:

o chestie asa pur instinctiva, pur si simplu forma degetelor si a unghiilor cuiva mi-l poate face antipatic, sau simpatic dupa caz si imi vine greu sa trec peste asta

Credeam ca doar eu am boala asta: primul lucru pe care il observ la un om si pe care il tin minte sunt mainile.
Deci nu sunt un unicat... =))

Aceasta postare a fost editata de bellamama: 09 April 2019 - 09:50 AM

#2997 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 April 2019 - 01:26 PM

Multumesc mult, mult, Mino! Imagine postata Extraordinar de mult imi place visiniul asta! Si rosul, dar visiniul e wow! Atat de mult imi place forma unghiilor tale si si tu si Blackie le aveti fix asa cum mi le doresc eu. Si aveti niste maini atat de finute!

Fix asta am vrut sa spun si eu! Cu ce va dati fetelor, ori, ce mancati? Ca mi se pare ca aveti o piele tare fina si frumoasa la maini si degete! Pe mine apa din DE ma termina! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2998 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 April 2019 - 02:03 PM

sa va zic un secret: cu toate ca mie-mi place pielea bronzata si fac fel de fel de nefacute ptr asta, mainile-mi plac albe, translucide daca s-ar putea.
asa ca, destul de des, eu ma spal pe maini cu malai, imi fac gomaj :) . si crema de fiecare data cand ma spal pe maini, nu multa, dar de fiecare data.
acum chiar am o crema contra pistruilor si petelor, aviz Ani =))

#2999 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 09 April 2019 - 05:06 PM

Buna seara!

Tocmai ce am vazut o poza pe Facebook la cineva din satul meu din RO care se ocupa cu manichiura (poza e cat se poate de adevarat) si sunt oarecum in stare de soc... V-o arat si voua sa va socati si voi…

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-314-0-67016900-1554822016.jpg

De ce, de ce, de ce si-ar scrie cineva Iisus pe unghii???? OMG si WTF!!!!! Astept cu interes, dat fiind faptul ca se apropie Pastele sa isi puna si abtibilde din alea de oua. In 3D =))

Aceasta postare a fost editata de Titirimundi: 09 April 2019 - 05:20 PM

Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#3000 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 April 2019 - 01:05 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 April 2019 - 01:26 PM, a spus:

Multumesc mult, mult, Mino! Imagine postata Extraordinar de mult imi place visiniul asta! Si rosul, dar visiniul e wow! Atat de mult imi place forma unghiilor tale si si tu si Blackie le aveti fix asa cum mi le doresc eu. Si aveti niste maini atat de finute!

Fix asta am vrut sa spun si eu! Cu ce va dati fetelor, ori, ce mancati? Ca mi se pare ca aveti o piele tare fina si frumoasa la maini si degete! Pe mine apa din DE ma termina! Imagine postata

Eu folosesc saptamanal ulei pentru cuticule, care hidrateaza cuticulele dar si pielea de pe maini. Iar anul trecut dadeam din an in paste cu crema cu factor de protectie 50 tocmai sa nu mi se mai bronzeze mult mâinile.

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul