Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 20 July 2012 - 01:43 PM

pe linga manichiura Ioanei

iar pedichiura e de un alb sidefat
(cum m-am ales cu inimioara de turcoaz ? nimic mai simplu, am facut-o de gemeni !

Postat 20 July 2012 - 07:56 PM

eu de obicei sunt ori cu frenciuri ori cu nuante emo

dar vara mai scap si in "neoane", cum am facut zilele trecute. nu stiu daca se vad bine, nuantele mele de acum sunt: roz turbat Flormar nr 444 si orange neon Gabrini nr 344 (scuzati calitate jalnica, am pozat cu telefonul, sorry, culorile nu sunt deloc asa de triste cum se vad in poze)
continuaaaatiiii, m'ati virusat si pe mine

Imagini atasate
Postat 20 July 2012 - 08:11 PM
Postat 21 July 2012 - 07:37 AM
Geomy, la 20 July 2012 - 07:56 PM, a spus:

eu de obicei sunt ori cu frenciuri ori cu nuante emo

dar vara mai scap si in "neoane", cum am facut zilele trecute. nu stiu daca se vad bine, nuantele mele de acum sunt: roz turbat Flormar nr 444 si orange neon Gabrini nr 344 (scuzati calitate jalnica, am pozat cu telefonul, sorry, culorile nu sunt deloc asa de triste cum se vad in poze)
continuaaaatiiii, m'ati virusat si pe mine

Ai cele mai faine unghiute Geomy! Am declarat! Nu le are nimeni atit de ...perfecte!
Postat 21 July 2012 - 11:38 AM

Vopsite ieri in Mall, pe cand asteptam mesaj de la o prietena. Rimmel 60 seconds (toate de la mana stanga si degetul mare si cel mic de la mana dreapta) si celelalte, nu mai stiu. Am cumparat 3 Rimmel 60 seconds (portocaliu, galben si mov inchis), ca tot era promotie, cumperi 2 si pe a treia o primesti gratuit

Postat 21 July 2012 - 03:22 PM

A venit vremea de plaja.
Poza facuta la servici, scuzati calitatea, pardoseala e de culoare inchisa si calitatea luminii nu-i din cele mai bune pentru pozat. Plus neindemanarea mea!

Va invidiez pentru inelusele de la picioare, eu nu gasesc niciunde, se pare ca pe aici nu-i moda. Oricum mi-a venit ideea sa cer sa-mi arate inele pentru fetite ori marimile cele mai mici. Daca nu, in disperare de cauza o sa-mi stramtez 2 inele, unul de aur si unul de argint.

Postat 21 July 2012 - 03:35 PM
Ioana, la 19 July 2012 - 12:01 PM, a spus:

Din pacate a mea s-a rupt de tot, era o fisura cat groapa Marianelor, am avut noroc ca in 5 zile cat am reusit sa mentin lipitura aceea unghia a crescut si nu s-a lasat cu varsare de sange.

Eu am aplicat cianoacrilat dar sunt convinsa ca gelul de lipit unghiile false e mult mai bun. trebuie sa-mi cumpar si eu unul de calitate de la magazinul cu cosmetice profesionale.

Postat 21 July 2012 - 09:02 PM

Eu azi am ... galben ... of course

Zilele trecute .... mov

Postat 21 July 2012 - 10:48 PM
Va arat si eu noile mele achizitii Elephantastic si In my back pocket.
Si m-am gindit sa va fac geloase cu bratarile mele de picior. Nu le port demult...doar pe cea subtirica din cind in cind, desi cu ani in urma o purtam non stop vara. Dar eram tinerica, frumusica si subtirica pe atunci.
Imagini atasate
Postat 21 July 2012 - 11:02 PM
laura_lala, la 21 July 2012 - 03:22 PM, a spus:

A venit vremea de plaja.
Poza facuta la servici, scuzati calitatea, pardoseala e de culoare inchisa si calitatea luminii nu-i din cele mai bune pentru pozat. Plus neindemanarea mea!

Va invidiez pentru inelusele de la picioare, eu nu gasesc niciunde, se pare ca pe aici nu-i moda. Oricum mi-a venit ideea sa cer sa-mi arate inele pentru fetite ori marimile cele mai mici. Daca nu, in disperare de cauza o sa-mi stramtez 2 inele, unul de aur si unul de argint.

cauta pe ebay Laura si gasesti absolut orice tip de inel de picior pe care ti-l doresti!
Postat 22 July 2012 - 11:10 AM
Maneki Neko, la 19 July 2012 - 12:35 PM, a spus:
E, nu-i no name, ca-l stiu.E faina culoare, cum se comporta pe unghii?
Adriana, la 19 July 2012 - 04:26 PM, a spus:
Multumesc fetele,da e prea mult spus,nu ma consider Nail Artist mai deloc, sincer, dar multumesc de apreciere.Ce am facut eu zic ca oricine poate face,asa ca toate suntem niste artiste

Alina, imi place culoare, la fel si a Laurei.
Salmida, imi place auriul,desi nu-s eu cu aur/auriu, ce ai pe unghii chiar imi plac.
Eu mi-am luat ieri un albastru frumos,se numeste Hip Queens Wear Blue Jeans, inca nu l-am incercat ca sunt o zi sub tratament si las unghiile sa respire,da il incerc mai tarziu.
Am incercat sa pozez cat sa se vada si sclipiciosul din ea

Laura, aseara dupa baie se mai inmuiase ungia si a tb sa lipesc iarasi.Asa arata acum

unde e negreala ,acolo e ruptura,incerc sa o aduc cat mai sus ca apoi sa scurtez din unghie.Oricum am mentinut-o ok pana acum, tinand cont ca mi-a plesnit pe la jumatatea patului unghiei, acolo le place lor sa crape, dar numai astea mari,cu restul n-am probleme.
Acum le-am mai scurtat ca ma deranjau
Postat 22 July 2012 - 01:08 PM
Postat 22 July 2012 - 03:15 PM

Si acum sa va arat cum au fost unghiile mele saptamana asta:

Si astazi le am asa:

Edit: nu pot sterge ultima poza care nu e micsorata

Postat 22 July 2012 - 03:21 PM
Postat 22 July 2012 - 03:30 PM
Postat 22 July 2012 - 04:48 PM

cum spumeam am fost la cumparaturi

Postat 22 July 2012 - 09:18 PM
Adriana, la 22 July 2012 - 07:28 PM, a spus:

Nici sa nu te gandesti! Ai o forma foarte frumoasa si acum, cu ele mici, ai motiv sa le colorezi culori tari!
Eu va arat un pic de-menta

Menta, inainte de a o sterge