Pagina 1 din 1
Flori de gheata
#1
Postat 22 June 2012 - 03:01 PM
Se iau flori, se ia apa, se ingheata, se mananca...
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#2
Postat 22 June 2012 - 03:18 PM
dragos, la 22 June 2012 - 03:01 PM, a spus:
Se iau flori, se ia apa, se ingheata, se mananca...
As zice mai degraba ca se beau
Deci, cu voia domniei tale, mut subiectul la beuturi si alte cocktailuri
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#3
Postat 22 June 2012 - 05:08 PM
Superba ideea !
O pun in practica cat de curand .
O pun in practica cat de curand .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#4
Postat 22 June 2012 - 06:54 PM
F. frumoase cuburile de gheata asa cu floricele!
Am vazut pe celalat forum executat de Poca' castron (bol)din gheata.
Iata cateva poze de pe net!
Se pun in bolul mai mare cateva cuburi de gheata,se pune un bol mai mic in interiorul celui mare,se fixeaza cu scoci,se toarna apa fiarta si racita ,se orneaza cu flori sau rondele ( sau felii de fructe ,citrice,etc)se da la congi' 24 de ore,se introduce bolul in apa calda pt. a putea scoate bolul de gheata ce s-a format intre cele doua castroane
Am vazut pe celalat forum executat de Poca' castron (bol)din gheata.
Iata cateva poze de pe net!
Se pun in bolul mai mare cateva cuburi de gheata,se pune un bol mai mic in interiorul celui mare,se fixeaza cu scoci,se toarna apa fiarta si racita ,se orneaza cu flori sau rondele ( sau felii de fructe ,citrice,etc)se da la congi' 24 de ore,se introduce bolul in apa calda pt. a putea scoate bolul de gheata ce s-a format intre cele doua castroane
#5
Postat 22 June 2012 - 10:14 PM
Ce fel de apa se foloseste ca sa iasa cuburile de gheata perfect translucide si nu laptoase.
Stie cineva ?
Am citit undeva ,dar nu mai stiu sigur .Apa distilata ?Apa fiarta si racita ?Apa plata ?
Stie cineva ?
Am citit undeva ,dar nu mai stiu sigur .Apa distilata ?Apa fiarta si racita ?Apa plata ?
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#6
Postat 22 June 2012 - 11:05 PM
Piscotel, la 22 June 2012 - 10:14 PM, a spus:
Ce fel de apa se foloseste ca sa iasa cuburile de gheata perfect translucide si nu laptoase.
Stie cineva ?
Am citit undeva ,dar nu mai stiu sigur .Apa distilata ?Apa fiarta si racita ?Apa plata ?
Stie cineva ?
Am citit undeva ,dar nu mai stiu sigur .Apa distilata ?Apa fiarta si racita ?Apa plata ?
Apa fiarta si racita
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#7
Postat 23 June 2012 - 07:50 AM
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#8
Postat 23 June 2012 - 12:25 PM
florile pot fi substituite si cu fructe (cirese, visine, zmeura, capsuni s.a.m.d.), care dau foarte bine in paharele de cocktail sau chiar sucuri racoritoare pt. juniori. o sa fiti surprinsi ce efect placut vor avea in ochii consumatorilor.
#9
Postat 24 June 2012 - 02:07 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1