azi avut prea putin timp de joaca, asa ca am inceput prin a prepara rapidescu salata de dovlecei dupa metoda d'artagnana (merci maestre, nu mi-a inselat asteptarile ! )
apoi au intrat fileurile de cod in hora ... le-am ferchezuit mai intii uscindu-le cu bine cu hirtie absorbanta, presarindu-le cu sare Maldon, le-am trecut prin faina alba, apoi printr-un ou batut ...
... dupa care au poposit intr-un amestec din: 6 Lg pesmet + 1 Lg parmezan ras, + 1 Lg amestec uscat de condimente (patrunjel + telina + chili) - in poza amestecul e neciufulit, se intelege, nu ?!
in sfirsit cind au scapat din miinile mele, fileurile de cod au aterizat frumos in tigaia incinsa, in care 1 Lg de unt incepuse deja sa sfiriie si cinta in canon cu 1 Lg de ulei; si-au stat fileurile asa cam pret de 3', dupa care le-am intors sa se rumeneasca si pe verso
imediat le-am servit acompaniate de salata de dovlecei, citeva fisii de ardei kapia la gratar si o dira subtire de maioneza cu gust de lamiie - sa aveti pofta !
Pagina 1 din 1
Cod pané ~ i did it my way ~
Arata acest topic
Pagina 1 din 1