Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10661 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 March 2017 - 08:43 AM

Ce le mai gatiti. Omlete, rulade rulate si legate de macelari. Mamma mia. Lux ptr. mine. :rolleyes:
Eu mai slab. Hamburgeri la cerere.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14896464268937.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14896464275054.jpg

Nu arata ca in reclame dar daca Kinderii striga, ce nu face tata lor... :P
Azi placinte cu feta si ceapa verde si o supa de cartofi/legume.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10662 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2017 - 09:43 AM

Hamburgerii sunt foarte buni daca sunt facuti ca lumea, nu mizeriile de la fastfuduri! Si placintele alea suna bine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10663 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,437
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 March 2017 - 10:51 AM

Deci cum ai facut hamburgerii?

#10664 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 March 2017 - 12:43 PM

Vezi postareaAdriana, la 16 March 2017 - 10:51 AM, a spus:

Deci cum ai facut hamburgerii?


Simplu de tot. Carnea de vita amestecata cu sare si piper, facut bile mai mari, aplatizate in tigaie.
Painea cumparata(zice Alexander ca aia facuta de mine i-ar da o nota si mai "home-made") :P
Painea o tai in doua, o prajesc putin pe plita fierbinte, pe fund pun putin mustar, apoi rondele de ceapa.
Urmeaza salata taiata fisii, ketchup si mayo. Carnea + felia de castravete(acru) si de rosie. Ultima chestie eu
pun felia de branza topita.
Cind am gata vreo cinci-sase cit imi incap pe o farfurie, mai trag o temperatura in microunda sa se
topeasca putin branza.
Ptr. noi destul de gustos. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10665 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 March 2017 - 03:21 PM

Vezi postareaPeter, la 16 March 2017 - 12:43 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 16 March 2017 - 10:51 AM, a spus:

Deci cum ai facut hamburgerii?


Simplu de tot. Carnea de vita amestecata cu sare si piper, facut bile mai mari, aplatizate in tigaie.
Painea cumparata(zice Alexander ca aia facuta de mine i-ar da o nota si mai "home-made") :P
Painea o tai in doua, o prajesc putin pe plita fierbinte, pe fund pun putin mustar, apoi rondele de ceapa.
Urmeaza salata taiata fisii, ketchup si mayo. Carnea + felia de castravete(acru) si de rosie. Ultima chestie eu
pun felia de branza topita.
Cind am gata vreo cinci-sase cit imi incap pe o farfurie, mai trag o temperatura in microunda sa se
topeasca putin branza.
Ptr. noi destul de gustos. :rolleyes:
Peter


Peter sfatul meu daca imi permiti, cand aproape trebuie sa iei de pe gratar hamburgherii , pui felia de branza ca sa se topeasca peste hamburgher.

#10666 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 March 2017 - 05:52 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 March 2017 - 03:21 PM, a spus:



Peter sfatul meu daca imi permiti, cand aproape trebuie sa iei de pe gratar hamburgherii , pui felia de branza ca sa se topeasca peste hamburgher.


Stiu treaba asta, sarumana :P -> Alexander face asa. Cum nu intotdeauna lumea sta langa mine si asteapta sa le pice mancarea direct in gura, nu ma stresez cu branza...si asa nu-si mai are efectul, daca ei vin dupa o ora.
Astia tineri nu mai sunt asa punctuali cum am invatat noi. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10667 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 March 2017 - 09:22 AM

Vezi postareaPeter, la 16 March 2017 - 05:52 PM, a spus:

Astia tineri nu mai sunt asa punctuali cum am invatat noi. :P


ooo, io cand ii chem sa le dau ceva, am impresia ca stau dupa usa, asa ce repede apar in peisaj.

l-am chemat sa-mi scuture un covor si s-a scuzat ca daca vine, nu mai gaseste loc de parcare la intoarcere :rolleyes:

on: pilaf cu urzici si dovlecei, urzici de-alea clasice, prajite - nu mai fac, nu-mi plac deloc cu lingura aia de faina, rasol de vitel cu legume si tzatztki (am facut de doua ori la rand, ca le-a placut prima data) si am fiert si-o gaina de-aia mica de supa. nu stiam ce sa fac cu ea, dar m-a ajutat omu', in sensul ca a mai ramas doar pieptul fiert, asa ca nu-i prea mare dilema.

ptr we nu stiu, dar sunt sigura ca vin sugestiile la timp. eventual le gasesc pe masa cand vin de la birou.

#10668 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2017 - 09:41 AM

La noi urzicile ca sunt bio, organice costa cat aceeasi cantitate de muschi de vita! Mai astept!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10669 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 March 2017 - 10:43 AM

Vezi postareazerda, la 17 March 2017 - 09:41 AM, a spus:

La noi urzicile ca sunt bio, organice costa cat aceeasi cantitate de muschi de vita! Mai astept!

La noi si salata verde e f. scumpa :rolleyes: parca chiar ca in anul asta nu am vazut,nici chiar in miezul iernii ...

#10670 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2017 - 11:11 AM

Salata a scazut la 3 lei, dar a fost 5!! 5 lei este o mana de urzici, cat sa zic, 75 de grame?? Adica mai mult de 1 euro??!! ca eu nu sunt pescar in Delta sa am ditamai palma!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10671 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 March 2017 - 11:32 AM

La noi inca 4 lei ,si aia la kg. era 6 lei kg. azi 9 lei kg. :P m-am lasat pagubasa,azi si asa e cam intunericios fac mamaliga cu branza si gata ,salata alta data cu alta ocazie :rolleyes:

#10672 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 March 2017 - 12:30 PM

trufandale, ce vrei!
2.5lei o salata marisoara, 10lei am dat pe urzici, da' n-au fost un kil, 4 lei/kg spanac, 1.5lei 5 ridichi marisoare, 1leu legatura de ceapa.

#10673 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 March 2017 - 02:15 PM

Vezi postareazerda, la 17 March 2017 - 09:41 AM, a spus:

La noi urzicile ca sunt bio, organice costa cat aceeasi cantitate de muschi de vita! Mai astept!


Azi am luat 2 pungi de cîte 250 g de urzici de la... Mega Image, era ultimul lucru pe care aș fi zis că o să-l găsesc acolo :P doar 5 lei punga. Era un băiat la casă, nu a vrut să pună mîna pe pungă, zicea că și prin pungă îl înțeapă, asta apropo de noua generație... :rolleyes:
Văzusem în piață acum vreo săptămînă urzici, 15 lei o punguță miiică, doar ce ieșisem de la măcelărie de unde luasem carne cu 12 lei/kg, or fi ele greu de cules, dar nici chiar așa...

#10674 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 March 2017 - 12:15 PM

Azi gatim ptr. "oma si opa". =)) O ciorba de burta, ca demult nu am mai avut.

Un inceput de gulas
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-1489918423877.jpg

Si o paine alba cu Kefir si toate cele.
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14899184250232.jpg

O duminica placuta. :floare:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10675 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 March 2017 - 01:50 PM

Hi, hi, hi, hi! oare eram eu cea care se plangea mai inainte de preturi?! =)) ca salata ,ca alea-alea,...sigur eram eu, ca este aici dovada =)) ...vazui azi pastai proaspete ,late verzi,13 lei kg., :o nu am putut ca sa ma abtinez,luai de 10 lei si le facui cu mujdei de usturoi si pulpite dezosate,mamaliguta si branza iute :floare: ...mooaammaaa`!!! ce fragede si bune!!...bune-bune-bune rau!... =))

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-405-14899241138653.jpg

#10676 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,437
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 March 2017 - 12:17 AM

Salata "scarola" la cuptor
Anghinare
Cous cous de conopida
Fenel
Past cu naut
poze la vegetariane si paste :floare:

#10677 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 March 2017 - 12:02 PM

Bors de fasole cu afumatura(cerere de la domnu` Geany,sincer m-asi fi lipsit bucuroasa de afumatura ,ca am pus si cimbru si loboda rosie si leustean verde etc :floare: )servit cu paine cu tarate si ceapa verde..Mmmm!! =))

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-405-1490090471018.jpg

#10678 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 March 2017 - 01:26 PM

Tomini allo speck cu garnitura!!! :floare:
Inainte:

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14901819505761.jpg

Si dupa

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14901819784419.jpg

#10679 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,437
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 March 2017 - 01:55 PM

of, iar mor :floare:
ce buna idee ai avut cu garnitura

#10680 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2017 - 01:57 PM

Rusineeee!Nu arati asa ceva in public!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi