Ce ati gatit astazi?
#11421
Postat 15 December 2018 - 02:13 PM
#11422
Postat 15 December 2018 - 03:00 PM
Geany, la 15 December 2018 - 02:13 PM, a spus:
Pentru o prima incercare, arata foarte autentic! Eu niciodata nu m-am incumetat la din astea! Bravo, Trandafire!
#11423
Postat 15 December 2018 - 03:30 PM
Mi-am adus aminte ca faceam o reteta carw sigur ti-ar placea, cum am vreme o pun.
#11424
Postat 15 December 2018 - 03:38 PM
Revenind la Chinezariile' noastre di' la Bacau

Contine muguri de fasole mung,ciuperci mun,muguri de banbus,morcov,ceapa,praz,ardei etc asa spune eticheta,nu sunt scumpe de loc si nu am folosit tot ca eu am pus si legume proaspete,ceapa ardei ,morcov,asa ca mai am si pt. alte dati,ghimbir am pus dezhidratat fulgi ca am pus cate putin,iar am mai gustat,iar putin iar gustat la fel cu sosul de soya,ca nefiind obisnuiti cu gusturile am zis sa nu scap ceva mai mult si sa stric tot,am echilibrat gustul perfect pt. noi,au zis hunii ca mi-au iesit mai bune ca cele mancate in oras,si cum alea le-au placut f. mult,nu poate fi decat un compliment pt. mine si au zis sa le mai fac de astea ''pe principiul la un semn deschisa-i calea si se-apropie de cort'' sa te tii nenicule de acu'
Dar nu-s eu chiar la prima incercare de genul,pe aceasta pagina unde pun linkul daca derulati in jos,mai vedeti incercare timida de porc in sos dulce acrisor cu ananashttp://www.artaculin...page__st__10820 si nu a fost prima oara,dar paste asa nu am mai facut e prima oara,urmeaza orezul cu curry sa vad cu mai ce,ceva in sos dulce acrisor ...
any_annette, la 15 December 2018 - 03:30 PM, a spus:
Mi-am adus aminte ca faceam o reteta carw sigur ti-ar placea, cum am vreme o pun.
Daddaa!! te rog mult!!
#11425
Postat 16 December 2018 - 03:08 AM
Azi pizza pentru copii și gustări pentru adulți- nu chiar demn de menționat: franzela felii, guacamole, chipsuri, salsa, niște mini quiche și salata de fructe- iar pe seara cârnați și cartofi la cuptor. Dacă nu ploua aveam de gând sa grataresc, dar așa o sa rămână pe alta data.
#11426
Postat 16 December 2018 - 12:47 PM
Nu m-am lasat si am facut azi si porc cu arahide

Servit alaturi de orez cu curry

Nu-s eu prea maestra la poznat

Si o salatica cu sos de iaurt si grisine..

Mai multe detalii despre ce si cum se fac la caut o reteta http://www.artaculin...460#entry244956 si cam gata cu chinezaraile''deocamdata,ca va povestii eu cu hunii mei e ca moartea caprioarei'',asa ca nu vreau sa intind coarda prea mult sa nu se rupa
#11427
Postat 16 December 2018 - 06:24 PM
Ai mei mananca pui "chinezesc", orez, dar de legume nu s-ar atinge
Am facut ieri gulas, iar azi, inspirata de fasolile voastre din paginile anterioare, am sa fac chili. Am scos si niste vinete din frigider, iar desert am niste "coji" de cannoli, ma duc sa caut o reteta.
Imagini atasate
#11428
Postat 17 December 2018 - 12:48 AM
#11430
Postat 17 December 2018 - 07:27 AM
#11431
Postat 17 December 2018 - 12:47 PM

Laa masaa!!! cine-i nu-i gata il iau cu lopata!!
Aceasta postare a fost editata de Geany: 17 December 2018 - 01:19 PM
#11433
Postat 17 December 2018 - 02:03 PM
#11435
Postat 18 December 2018 - 12:22 AM
nu am gătit iepure in ultimii (mulți) ani, la noi se găsesc numai micuți și am citit undeva că nu trebuie sa fie sub 1.5 kg că nu-s buni la gust, așa să fie?
#11436
Postat 18 December 2018 - 01:09 AM
Dexter, la 18 December 2018 - 12:22 AM, a spus:
nu am gătit iepure in ultimii (mulți) ani, la noi se găsesc numai micuți și am citit undeva că nu trebuie sa fie sub 1.5 kg că nu-s buni la gust, așa să fie?
Tata a crescut iepuri la ţară candva...Mereu mi-a zis ca iepurii foarte mici sunt toxici. Ca de altfel mieii mici de tot.
Ideal e sa fie undeva la 1,5 kg - 1,6 kg. Asta al meu a avut 1,7 kg. Luat de la supermarket. Macelarul de acolo imi zicea acelasi lucru. Ca cei mici nu au gust. Insa iepuri de talia asta 1,5 - 1,7 kg ii vinde cu dificultate. Lumea vrea din aia mici.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 18 December 2018 - 01:09 AM
#11437
Postat 18 December 2018 - 09:16 AM
#11438
Postat 18 December 2018 - 01:13 PM
la mine in program a fost o supa crema brocoli si in dupa amiaza asta o sa pun la cupror o pulpoaie de curcan
Alaturi o sa fac pt prima data un piuree de cartofi cu dovleac si niste ceapa prajita.
si apropos de mica dezbatere: revenire la bastina/continuare pe coclauri
tocmai am aranjat cu taxiul sa vina de 60 de ori sa ma ia si sa ma aduca de la clinica.Costuri: ZERO
In RO nu stiu daca casa de sanatate si asigurarea luau totul in spinarea lor
Dar,dar cit ma mai tine sanatatea tot as veni pe vara sa stau 6 luni la munte.
acum multe se pot spune eu am in familie caz care a lasat un job bun in Canada ca sa vina in BUC dar si altii care isi maninca miinile ca s au repezit si ca s au intors.Eu am o regula de aur:biserica se pune in mijlocul satului!!
Aceasta postare a fost editata de verber: 18 December 2018 - 01:37 PM
#11439
Postat 18 December 2018 - 01:36 PM
Dupa ce m-am plimbat gastronomic vorbind,prin indepartata Asie,am facut un ocol prin frumoasa Italie,ar cam fi timpul sa ma intorc pe la origini

Ale' a zis pas el vrea doar puiut prajit(toate mofturile li le fac,au au au imi e deja mila de nora-mea de pe acum
#11440
Postat 18 December 2018 - 01:45 PM
Eu zilele astea in afara de salate nu mai gatesc nimic! Ce tot atata mancat? Apa, paie si bataie, nene!

Ajutor










