Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 583
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#11601 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 30 January 2019 - 12:54 AM

Daca vremea rea nu se lasa, nu ne lasam nici noi. Astazi, fara poza, ciorba de burta.A hit the spot cum spune francezul :)
brain loading....please wait....

#11602 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,822
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 30 January 2019 - 03:16 AM

Vezi postareablack_cat, la 30 January 2019 - 12:54 AM, a spus:

Daca vremea rea nu se lasa, nu ne lasam nici noi. Astazi, fara poza, ciorba de burta.A hit the spot cum spune francezul :scratch:


N-am facut niciodata ciorba de burta - doar din "burta de ciuperci" :) , nu stiu de ce mi-e frica? Ah, bine ca n-ai pus poza...
De zilelel trecute, bok choy cu ciuperci si placinta cu spanac (din ce am apucat sa fac poze).

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2019/post-192-0-89700300-1548810754.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2019/post-192-0-84268400-1548810768.jpg


#11603 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 January 2019 - 10:33 PM

și ai mei - 2 minute in microwave și apoi in tigaie

Imagine atasata: monthly_01_2019/post-1215-0-88573600-1548880361.jpg

#11604 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2019 - 11:06 PM

Ai mei sint stofilciti de tot, dar cred si mai mici
dar ce e carnea de alaturi ca arata splendid?
ai miei doar cu o felie de piept de pui marinata cu lime, i-am cumparat deja condimentati
Imagine atasata: monthly_01_2019/post-4-0-49689700-1548882285.jpg
am gasit si alt cirnat din carne de vita locala de aici, nu asa de bun ca ala adus de sora-mea dar acceptabil, deasupra i-am pus sosuletul acela cu lamiie si ulei de acu citeva mesaje
Imagine atasata: monthly_01_2019/post-4-0-26125200-1548882389.jpg

#11605 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 January 2019 - 11:46 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 January 2019 - 11:06 PM, a spus:

dar ce e carnea de alaturi ca arata splendid?

e capocollo (ceafă?) marinată intr-un maclavais coreean pe bază de pară coreană (Bae sau Asian pear sau para care seamănă cu mărul Imagine postata)

#11606 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2019 - 12:27 AM

nashi?
Imagine postata
si altceva ce mai e in maglavais?

#11607 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 January 2019 - 12:28 AM

Eu am un copac din asta.

#11608 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2019 - 12:30 AM

Serios? ma faci sa-l caut si sa-l plantez si eu

Vezi postareaDexter, la 30 January 2019 - 11:46 PM, a spus:

e capocollo (ceafă?)

da, cred ca traducerea e corecta

#11609 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 January 2019 - 12:32 AM

Numai ca ii zicem mar par . Mie imi plac mult de tot.

Cauta-l ca e foarte bun. Noi avem un copac micut care face o gramada de fructe.

#11610 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2019 - 12:36 AM

ok, sper sa-mi amintesc la primavara sa il caut
si eu l-am gustat recent si mi-a placut

#11611 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 31 January 2019 - 01:20 AM

maclavaisul coreean: nashi rasă cel puțin o jumătate babană (asta e ca kiwi, frăgezește carnea), usturoi, ginger, pastă de ardei iute, sos soia negru, sesam (ulei sau semințe), worcestershire, poți pune și ceva inchegător (tip zeamil)
al meu e de cumpărat dar l-am făcut și de mână ca mai sus

#11612 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2019 - 09:12 AM

ok, pui carnea la marinat si apoi o pui la tigaie cu tot cu sos?

#11613 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 31 January 2019 - 05:32 PM

Vezi postareaAdriana, la 31 January 2019 - 09:12 AM, a spus:

ok, pui carnea la marinat si apoi o pui la tigaie cu tot cu sos?

exact asa

#11614 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 31 January 2019 - 09:03 PM

Bon, si eu in weekend ce fac? Stufatul lui Blackie ori ceafa lui Dexu?

Adriana, aveam senzatia ca am intrebat deja...dar poti sa spui cum faci sosul ala cu mustar? Multumesc mult!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#11615 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 31 January 2019 - 09:10 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 31 January 2019 - 09:03 PM, a spus:

Bon, si eu in weekend ce fac? Stufatul lui Blackie ori ceafa lui Dexu?

Adriana, aveam senzatia ca am intrebat deja...dar poti sa spui cum faci sosul ala cu mustar? Multumesc mult!

No, pai weekendul are 2 zile nu? :)
brain loading....please wait....

#11616 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2019 - 11:21 PM

Deocamdata singura certitudine a week-end-ului sunt pastele cu somon si ciuperci ale lui Any pentru care am cumparat toate ingredientele.

Imi place mult si cea a lui Dexter dar inca n-am nici unul dintre cele 2 ingrediente de baza :)

Lori, am stors o lamiie cam mare in care am pus apoi mult ulei, patrunjel si un pic de mustar, parerea mea e ca era prea multa lamiie, am gresit pornirea, trebuia sa plec de la ulei si in el sa pun mai putina lamiie :)

#11617 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 January 2019 - 11:57 PM

Eu, asa cum am amenintat (pe cine am amenintat?!eu pe mine insami :) ) asa cum ati vazut si la dulciuri ma tin de cuvant,cand imi vine ceva pe chelie nu prea ma scoti din ale mele,asa ca vreau sa fac maine cred ca pui cu smantana si mamaliguta ,sa vad ce spun si hunii,si in weekend sarmalute in foi de varza murata pt. ca doresc sa profit acum cat e timpul lor,ca la vara o sa le duc dorul.

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 February 2019 - 12:04 AM


#11618 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 01 February 2019 - 12:19 AM

Vezi postareaGeany, la 31 January 2019 - 11:57 PM, a spus:

Eu, asa cum am amenintat (pe cine am amenintat?!eu pe mine insami :) ) asa cum ati vazut si la dulciuri ma tin de cuvant,cand imi vine ceva pe chelie nu prea ma scoti din ale mele,asa ca vreau sa fac maine cred ca pui cu smantana si mamaliguta ,sa vad ce spun si hunii,si in weekend sarmalute in foi de varza murata pt. ca doresc sa profit acum cat e timpul lor,ca la vara o sa le duc dorul.

Vai ce idee mi-ai dat. Aveam niste piept de pui si nu stiam ce sa fac cu el. Pui cu smantana si mamaliga ! Merci Geany!
brain loading....please wait....

#11619 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 February 2019 - 12:23 AM

Vezi postareablack_cat, la 01 February 2019 - 12:19 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 31 January 2019 - 11:57 PM, a spus:

Eu, asa cum am amenintat (pe cine am amenintat?!eu pe mine insami :) ) asa cum ati vazut si la dulciuri ma tin de cuvant,cand imi vine ceva pe chelie nu prea ma scoti din ale mele,asa ca vreau sa fac maine cred ca pui cu smantana si mamaliguta ,sa vad ce spun si hunii,si in weekend sarmalute in foi de varza murata pt. ca doresc sa profit acum cat e timpul lor,ca la vara o sa le duc dorul.

Vai ce idee mi-ai dat. Aveam niste piept de pui si nu stiam ce sa fac cu el. Pui cu smantana si mamaliga ! Merci Geany!

Hi hi hi! ma bucur ca ti-am dat o idee,dar sper sa nu te intorc din drum http://www.artaculin...ar-farcitgeany/ sau poti sa-l faci alla caciatora :)

#11620 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 01 February 2019 - 02:02 AM

Vezi postareaGeany, la 01 February 2019 - 12:23 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 01 February 2019 - 12:19 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 31 January 2019 - 11:57 PM, a spus:

Eu, asa cum am amenintat (pe cine am amenintat?!eu pe mine insami :) ) asa cum ati vazut si la dulciuri ma tin de cuvant,cand imi vine ceva pe chelie nu prea ma scoti din ale mele,asa ca vreau sa fac maine cred ca pui cu smantana si mamaliguta ,sa vad ce spun si hunii,si in weekend sarmalute in foi de varza murata pt. ca doresc sa profit acum cat e timpul lor,ca la vara o sa le duc dorul.

Vai ce idee mi-ai dat. Aveam niste piept de pui si nu stiam ce sa fac cu el. Pui cu smantana si mamaliga ! Merci Geany!

Hi hi hi! ma bucur ca ti-am dat o idee,dar sper sa nu te intorc din drum http://www.artaculin...ar-farcitgeany/ sau poti sa-l faci alla caciatora :)


Nu ma intorci, ca intre timp l-am si mancat. Oricum de asa ceva aveam chef, ceva cald cu sos. Ma gandisem la un butter chicken si paine naan dar asta cu smantana si mamaliga a fost fix ce a recomandat medicul .

Imagine atasata: monthly_01_2019/post-178-0-87702900-1548979140.jpg
brain loading....please wait....

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 583
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi