 
						
						Ce ati gatit astazi?
				
						#121
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 02:46 PM
 
						
						
				
						#122
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 03:57 PM

da' a facut-o mama ca eu eram la distractie
 
 A fiert cartofii, morcovii si pieptul de pui pe care i-a folosit apoi la salata boeuf si in supa ramasa a facut galuste din gris.
				
						#123
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 04:07 PM
Adriana a spus:
da' a facut-o mama ca eu eram la distractie
 
 deci asta se posteaza la ce au gatit altii ptr mine. unde-i facaletzu'?
				
						#124
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 05:04 PM
 . Ma bucurez maxim de noua si cinstita adunare. pupicei, miha {SMILIES_PATH}/6.gif
 . Ma bucurez maxim de noua si cinstita adunare. pupicei, miha {SMILIES_PATH}/6.gif <" title="arms" />
<" title="arms" /> 
						
						
				
						#125
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 08:16 PM
moatza a spus:
Asa-i, da' tot in bucataria mea a fost produsa, se pune?
 
						
						
				
						#126
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 09:53 PM
si Moata si tu ati fost tare simpatice!
 
 Adriana zii sincer, asa-i ca supa mamei e cea mai grozava??dintre supe...
 
 ......
eu am facut tocanita de praz cu smantana si cartofi si piu-piu
 !
 !o fost bun ca am pus mai bine de un kil` de praz

 
						
						
				
						#127
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 10:13 PM
Da iaca vin,cu :
Supa de Gulioare

si
Placinte cu branza si marar


http://povesticulinare.blogspot.com/
				
						#128
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:24 PM
Nico-Vya a spus:
 
 Normal, eu nici n-o fac ca sa nu existe grad de comparatie
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele   
						
						
				
						#129
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:26 PM
vai ce ciorbita buna mmmmm
 
 sunt curioasa ,
 in  frunzele de gulioare poti face si sarmalute? de ex de post, ca sa nu fie tinute prea mult pe foc...
 in  frunzele de gulioare poti face si sarmalute? de ex de post, ca sa nu fie tinute prea mult pe foc...ai incercat vreodat?`(ca sunt si mai marisoare printre ele)
				
						#130
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:33 PM
Adriana a spus:

 
   
   
   you're bad
 you're bad 
incearca-le pe astea, nu se rup, dar nu sint asa bune ca cele simple, numai din gris si ou (poate pt. ca mie nu-mi place nutmegul la ele)
Poti sa download toata cartea daca vrei...
http://books.google....mplings&f=false
				
						#131
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:33 PM
Citeaza
Normal, eu nici n-o fac ca sa nu existe grad de comparatie
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele   
 
  chiar? eu stiu o reteta simpla : 1 ou intreg +3 linguri de gris bun
cand apa cu sarea clocoteste faci galuste intre 2linguri si dai drumul in apa, dar reduci si focul la juma...
am mostenit si eu reteta asta...si-o folosesc fara probleme...
 
 reteta mamei care este?
				
						#132
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:35 PM
Nico-Vya a spus:
Citeaza
Normal, eu nici n-o fac ca sa nu existe grad de comparatie
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele
 dar si pentru ca mi se imprastie galustele   
 
  chiar? eu stiu o reteta simpla : 1 ou intreg +3 linguri de gris bun
cand apa cu sarea clocoteste faci galuste intre 2linguri si dai drumul in apa, dar reduci si focul la juma...
am mostenit si eu reteta asta...si-o folosesc fara probleme...
 
 reteta mamei care este?
NICO si eu tot asa
si nu am filme dinalea cu albus batut spuma
si ies perfect
				
						#133
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:38 PM
piscotel a spus:
Da iaca vin,cu :
Placinte cu branza si marar

[attachment=0]placinte.JPG[/attachment]
Pisco, astea-s impaturate de care imi facea bunica-mea, s-o odihneasca Dumnezeu in pace! Minunate!
				
						#134
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:40 PM
Nico-Vya a spus:
vai ce ciorbita buna mmmmm
 
 sunt curioasa ,
 in  frunzele de gulioare poti face si sarmalute? de ex de post, ca sa nu fie tinute prea mult pe foc...
 in  frunzele de gulioare poti face si sarmalute? de ex de post, ca sa nu fie tinute prea mult pe foc...ai incercat vreodat?`(ca sunt si mai marisoare printre ele)
Se pot face sarmale si cu frunze de gulie,tei,vitza de vie,hrean.....
Le oparesti un pic si pui umplutura.
De post eu fac Umplutura cu :ciuperi,morcovi,ceapa,marar,sare,piper,boia, si orez.
Sau inlocuiesc orezul cu Pasat.Pasatul e porumb macinat mai mare.
Incearca daca gasesti frunze mai mari.
 
						
						http://povesticulinare.blogspot.com/
				
						#135
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:45 PM
Bunny a spus:
Am mai zis undeva,ca multi ani m-am chinuit pana am ajuns sa le fac bune. :roll:
Sunt din aluat de paine,nu e complicat.Doar ca se lasa aluatul un pic mai moale.
Cand oi fi si eu bunica , m-a pomeni cineva si pe mine !
 
						
						http://povesticulinare.blogspot.com/
				
						#136
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 December 2009 - 11:53 PM
piscotel a spus:
Bunny a spus:
Am mai zis undeva,ca multi ani m-am chinuit pana am ajuns sa le fac bune. :roll:
Sunt din aluat de paine,nu e complicat.Doar ca se lasa aluatul un pic mai moale.
Cand oi fi si eu bunica , m-a pomeni cineva si pe mine !

Piscotel, si bunica si mama (acum) le fac la fel cum spui tu: cu aluat de paine ceva mai molcut, le umplu cu branza frecata cu ou sau cu varza acra calita un pic (daca sunt de post) si le prajesc in tigaie. O nebunie! Eu nu m-am incumetat inca sa le fac (desi aluatul eu il pregatesc), pur si simplu o las pe mama maestra de ceremonii
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!
						
						
				
						#137
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 December 2009 - 12:03 AM
Bunny a spus:
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!Multumesc !Abia astept !
 
						
						http://povesticulinare.blogspot.com/
				
						#139
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 December 2009 - 08:12 AM
dar alor mei le place mai mult zupa cu fidea
 .
.personal prefer ciorbele
 
						
						
				
						#140
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 December 2009 - 11:50 AM
Bunny a spus:
Piscotel, si bunica si mama (acum) le fac la fel cum spui tu: cu aluat de paine ceva mai molcut, le umplu cu branza frecata cu ou sau cu varza acra calita un pic (daca sunt de post) si le prajesc in tigaie. O nebunie! Eu nu m-am incumetat inca sa le fac (desi aluatul eu il pregatesc), pur si simplu o las pe mama maestra de ceremonii
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!
 Si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!Vai fetelor: placinte cu branza si marar si varza acra?????Astea-s lucruri sfinte!
 
						
						
 Ajutor
 Ajutor
 
			
		

 
			
			












 
			