Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • 653
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#13001 Useril este offline   Oana Adriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 146
  • Inregistrat: 08-August 19

Postat 20 October 2019 - 08:31 PM

O mâncărică cu spanac, mulți ardei, ceapă și usturoi, cu sos de bulion în care am pasat câteva bucățele de dovleac fiert și un morcov. Carnivorii au mâncat cu pulpe și aripioare de pui, asta e porția mea, n-am avut chef de carne.

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-2240-0-71529400-1571596308.jpg

#13002 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2019 - 10:51 PM

buna idee sa amesteci spanacul cu ceva, ca mie nu-mi place deloc simplu

#13003 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2019 - 10:58 PM

Vezi postareabristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

am bagat vinete fisii la congelator si am si vinete, o voi executa

#13004 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 21 October 2019 - 07:49 PM

Vezi postareabristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Atasament IMG_20191020_172549070.jpg

Work in progress (pentru cina)

Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)

Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

Atasament IMG_20191020_174911120.jpg

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-41534900-1571680057.jpg
Si cand au fost gata
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-84942500-1571680121.jpg
brain loading....please wait....

#13005 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 October 2019 - 08:46 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Atasament IMG_20191020_172549070.jpg

Work in progress (pentru cina)

Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)

Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

Atasament IMG_20191020_174911120.jpg

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-41534900-1571680057.jpg
Si cand au fost gata
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-84942500-1571680121.jpg



Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost

La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)

Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)
fiica dacilor

#13006 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 21 October 2019 - 08:51 PM

Vezi postareabristena, la 21 October 2019 - 08:46 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Atasament IMG_20191020_172549070.jpg

Work in progress (pentru cina)

Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)

Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

Atasament IMG_20191020_174911120.jpg

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-41534900-1571680057.jpg
Si cand au fost gata
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-84942500-1571680121.jpg



Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost

La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)

Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)

Asa am banuit. Multumesc, am retinut
brain loading....please wait....

#13007 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 October 2019 - 08:54 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 October 2019 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 21 October 2019 - 08:46 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Atasament IMG_20191020_172549070.jpg

Work in progress (pentru cina)

Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)

Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

Atasament IMG_20191020_174911120.jpg

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-41534900-1571680057.jpg
Si cand au fost gata
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-84942500-1571680121.jpg



Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost

La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)

Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)

Asa am banuit. Multumesc, am retinut


Cu mare placere
fiica dacilor

#13008 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 21 October 2019 - 10:23 PM

Eu am facut un puiut la gratarelul mic,a iesit o bunatate,un picut afumat si cu o galeata de mujdei

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-90136200-1571689416.jpg

#13009 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 October 2019 - 11:53 AM

Cumparai de la K' la reducere la pretul cu cardul deci cu eticheta albastra ,reducere 25% din pret la kg. la vitrina asistata carnati trandafir,f.f. buni spune domnul Geany,produs crud afumat in matz,si bucatica din fata e carnat cu sunca ,ala e fiert afumat un carnat normal,cu pilaf si muraturi

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-405-0-04753600-1571737867.jpg

Si va mai arat eu ce am luat la caut o reteta poate-mi dat ideii cum sa fac... :)

#13010 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 October 2019 - 12:55 PM

Cat de bine arata toate pe pagina asta...iar pui! Ii clar, tre sa comit si eu. La care grill mic, Clau?
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir Imagine postata Cu piure si cu muraturi ori cu salata verde. Specialitatea lui padrino meu Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13011 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 October 2019 - 01:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:

Cat de bine arata toate pe pagina asta...iar pui! Ii clar, tre sa comit si eu. La care grill mic, Clau?
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir Imagine postata Cu piure si cu muraturi ori cu salata verde. Specialitatea lui padrino meu Imagine postata

Daa!! si bunica mea (bunica Profira din partea tatii) ii facea ea de la A la Z ,si carnati trandafiri ii numea,atata doar ca ii dadea la cineva la afumat,dar in rest ea spala matzele frecandu-le cu malai si limpezite in multe ape,ea toca,carnea si o condimenta cu usturoi cu piper,sare ,si o framanta bine,ii facea de marime potrivita nu prea lungi nici prea scurti si ii intindea la zvantat,apoi ii dadea cuiva la afumat(ca la bloc n-ai cum) apoi spre disperasionul' matusii mele cu care statea ea,ii impartea generoasa in dreapta si-n stanga pe la toti cunoscutii :)

#13012 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 October 2019 - 01:56 PM

Ciorbă de rasoale de porc, cu os, carne, grăsime, zgîrci și șorici. Cu leuștean.

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-233-0-11256700-1571745325.jpg

#13013 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 22 October 2019 - 02:51 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:

Cat de bine arata toate pe pagina asta...iar pui! Ii clar, tre sa comit si eu. La care grill mic, Clau?
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir Imagine postata Cu piure si cu muraturi ori cu salata verde. Specialitatea lui padrino meu Imagine postata


Am un gratarel de 50/30cm. Ala e gratarelul mic. Ca am mai mare de 100/40cm. :-*

#13014 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 October 2019 - 05:19 PM

Bris ma bucur enorm ca ai facut si ti-a placut.
Si eu vreau sa fac, de fapt am copt vinete duminica dar nu am avut ardei.

#13015 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 October 2019 - 07:12 PM

Vezi postareaany_annette, la 23 October 2019 - 05:19 PM, a spus:

Bris ma bucur enorm ca ai facut si ti-a placut.
Si eu vreau sa fac, de fapt am copt vinete duminica dar nu am avut ardei.


Da, da, sa stii ca mi.a placut, saptamana viitoare repetir 🙂
fiica dacilor

#13016 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 October 2019 - 08:59 AM

Vezi postareaclau_ash, la 22 October 2019 - 02:51 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:

Cat de bine arata toate pe pagina asta...iar pui! Ii clar, tre sa comit si eu. La care grill mic, Clau?
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir Imagine postata Cu piure si cu muraturi ori cu salata verde. Specialitatea lui padrino meu Imagine postata


Am un gratarel de 50/30cm. Ala e gratarelul mic. Ca am mai mare de 100/40cm. :-*

Gotcha! Eu nu am decat tigaie cu riduri, poate fac la aia.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13017 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 24 October 2019 - 03:03 PM

Azi supa crema de cartofi portocalii + morcovi+ caryofi normali si smantanica cu branzica de capra

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-32220800-1571922165.jpg

#13018 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 24 October 2019 - 03:23 PM

Am facut gulash peste noapte- la slowcooker. Poate o sa ii fac poze diseara daca imi amintesc :)

Vezi postareaclau_ash, la 24 October 2019 - 03:03 PM, a spus:

Azi supa crema de cartofi portocalii + morcovi+ caryofi normali si smantanica cu branzica de capra

Atasament 2019-10-24 16.00.00.jpg

Adica e de cartofi dulci? Interesant. Nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa fac supa cu ei...

Duamni! Se vede ca dorm inca! Tu ai zis ca e de cartofi normali... Never mind! Ignora intrebarea mea :)

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 24 October 2019 - 03:31 PM


#13019 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 24 October 2019 - 04:27 PM

Vezi postareaWowerful, la 24 October 2019 - 03:23 PM, a spus:

Am facut gulash peste noapte- la slowcooker. Poate o sa ii fac poze diseara daca imi amintesc :)

Vezi postareaclau_ash, la 24 October 2019 - 03:03 PM, a spus:

Azi supa crema de cartofi portocalii + morcovi+ caryofi normali si smantanica cu branzica de capra

Atasament 2019-10-24 16.00.00.jpg

Adica e de cartofi dulci? Interesant. Nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa fac supa cu ei...

Duamni! Se vede ca dorm inca! Tu ai zis ca e de cartofi normali... Never mind! Ignora intrebarea mea :)


Da , cartofi dulci ( portocalii) + morcovi + cartofi albi. Fierti bine dupa care am bagat blender vertical pt maruntire. Dupa am adaugat smantana pt gatit,sare,piper si nucsoara. Mai dat intr-un fiert si gata

#13020 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,004
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 24 October 2019 - 05:28 PM

Varza cu coaste aumate! Fara poze din pacate....buna rau dar pute in casa de tre sa stau cu geamul deschis.

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • 653
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi