
Ce ati gatit astazi?
#13001
Postat 20 October 2019 - 08:31 PM

#13002
Postat 20 October 2019 - 10:51 PM
#13003
Postat 20 October 2019 - 10:58 PM
bristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa
Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator
am bagat vinete fisii la congelator si am si vinete, o voi executa
#13004
Postat 21 October 2019 - 07:49 PM
bristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Work in progress (pentru cina)
Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)
Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa
Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator
Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:

Si cand au fost gata

#13005
Postat 21 October 2019 - 08:46 PM
black_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:
bristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Work in progress (pentru cina)
Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)
Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa
Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator
Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:

Si cand au fost gata

Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost
La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)
Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)
#13006
Postat 21 October 2019 - 08:51 PM
bristena, la 21 October 2019 - 08:46 PM, a spus:
black_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:
bristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Work in progress (pentru cina)
Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)
Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa
Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator
Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:

Si cand au fost gata

Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost
La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)
Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)
Asa am banuit. Multumesc, am retinut
#13007
Postat 21 October 2019 - 08:54 PM
black_cat, la 21 October 2019 - 08:51 PM, a spus:
bristena, la 21 October 2019 - 08:46 PM, a spus:
black_cat, la 21 October 2019 - 07:49 PM, a spus:
bristena, la 20 October 2019 - 05:38 PM, a spus:

Work in progress (pentru cina)
Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)
Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa
Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator
Dupa ce amesteci toate ingrwdientele le mai pui pe foc? Sau e ca un fel de salata? Rece, calda? Imi suna foarte interesant.
Eu am facut salata de vinete, coapte pe gratarul de carbuni, supa cu taietei si o tava de cartofi cu hribi.
Inainte de a-i baga la cuptor:

Si cand au fost gata

Rece, e salata (de vinete, descompusa o numesc eu 🙂)
https://www.artaculi...iew__getnewpost
La topicul asta imi sugera Any reteta (cred ca pe pagina 2)
Aveam vinetele coapte la congelator, am copt sa ardeii pe tigaia cu riduri (fara ulei), ceapa, rosii, sare, amestecat si gata de mancata (mai trebuia sa pun ulei, dar mi.a placut asa si nu am mai pus)
Asa am banuit. Multumesc, am retinut
Cu mare placere
#13008
Postat 21 October 2019 - 10:23 PM

#13009
Postat 22 October 2019 - 11:53 AM

Si va mai arat eu ce am luat la caut o reteta poate-mi dat ideii cum sa fac...

#13010
Postat 22 October 2019 - 12:55 PM
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir



#13011
Postat 22 October 2019 - 01:24 PM
Lapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir


Daa!! si bunica mea (bunica Profira din partea tatii) ii facea ea de la A la Z ,si carnati trandafiri ii numea,atata doar ca ii dadea la cineva la afumat,dar in rest ea spala matzele frecandu-le cu malai si limpezite in multe ape,ea toca,carnea si o condimenta cu usturoi cu piper,sare ,si o framanta bine,ii facea de marime potrivita nu prea lungi nici prea scurti si ii intindea la zvantat,apoi ii dadea cuiva la afumat(ca la bloc n-ai cum) apoi spre disperasionul' matusii mele cu care statea ea,ii impartea generoasa in dreapta si-n stanga pe la toti cunoscutii

#13012
Postat 22 October 2019 - 01:56 PM

#13013
Postat 22 October 2019 - 02:51 PM
Lapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir


Am un gratarel de 50/30cm. Ala e gratarelul mic. Ca am mai mare de 100/40cm.

#13014
Postat 23 October 2019 - 05:19 PM
Si eu vreau sa fac, de fapt am copt vinete duminica dar nu am avut ardei.
#13015
Postat 23 October 2019 - 07:12 PM
any_annette, la 23 October 2019 - 05:19 PM, a spus:
Si eu vreau sa fac, de fapt am copt vinete duminica dar nu am avut ardei.
Da, da, sa stii ca mi.a placut, saptamana viitoare repetir 🙂
#13016
Postat 24 October 2019 - 08:59 AM
clau_ash, la 22 October 2019 - 02:51 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 22 October 2019 - 12:55 PM, a spus:
Any, ai pus ceva lapte pe cartofiori si ghebe? Sau ce vad eu?
Geany, carnati trandafir. Amintir amintir


Am un gratarel de 50/30cm. Ala e gratarelul mic. Ca am mai mare de 100/40cm.

Gotcha! Eu nu am decat tigaie cu riduri, poate fac la aia.

#13017
Postat 24 October 2019 - 03:03 PM

#13018
Postat 24 October 2019 - 03:23 PM

clau_ash, la 24 October 2019 - 03:03 PM, a spus:

Adica e de cartofi dulci? Interesant. Nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa fac supa cu ei...
Duamni! Se vede ca dorm inca! Tu ai zis ca e de cartofi normali... Never mind! Ignora intrebarea mea

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 24 October 2019 - 03:31 PM
#13019
Postat 24 October 2019 - 04:27 PM
Wowerful, la 24 October 2019 - 03:23 PM, a spus:

clau_ash, la 24 October 2019 - 03:03 PM, a spus:

Adica e de cartofi dulci? Interesant. Nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa fac supa cu ei...
Duamni! Se vede ca dorm inca! Tu ai zis ca e de cartofi normali... Never mind! Ignora intrebarea mea

Da , cartofi dulci ( portocalii) + morcovi + cartofi albi. Fierti bine dupa care am bagat blender vertical pt maruntire. Dupa am adaugat smantana pt gatit,sare,piper si nucsoara. Mai dat intr-un fiert si gata
#13020
Postat 24 October 2019 - 05:28 PM