Deci a adus cumnatelu' un pui''zice el

,eu cred ca era mai trecut ashea'' de prima tinerete da' ma rog,gaina de dar nu se cauta la dintzi...Era portionat asa ca nu stiu nici daca era cucurigu sau cotcodac...
Am facut o supa care dupa ce s-a racit ar fi facut cinste oricarei racituri,asa incat se cam confirma temerile mele in legatura cu adevarata varsta(din buletin)a lu' moshu' sau fetei batrane...
Am pus o capatana de usturoi de gradina violet deasupra,ca-mi era teama ca nu se va vedea in poze ca de fapt rece era ''racitura ''toata ziua,noi o servim supa dealtfel cu usturoi tocat inauntru,verdeata si crutoane de paine prajita,asi fi facut-o cu galuste dar am realizat in ultimul moment ca nu mai aveam destul gris,asa ca taietei de casa...
Din copanele si parti mai carnoase un ostropel,cu ceapa ,morcov,ardei gras,rosii,usturoi,foi de dafin,bobite de piper,1 lingurita de zahar,vin alb si cimbru...
Cu mamaliguta moldoveneasca pripita(cerinta de la sot,spre disperarea ''cumnatelului''

)
Muraturi de vara:castraveciori si pepene,gogonici coapte...Dar si salata de gogosari copti facuti fashiute ca asa vrea sorica(spre disperarea lu' barbat-miu de asta data

),condimentati cu ulei de masline otet de mere dar si balsamic,un strop de miere de albine...
Deci eu cred ca familia Bundy s-a inspirat de fapt din familia mea

...