
Ce ati gatit astazi?
#15022
Postat 20 November 2022 - 06:22 AM


#15023
Postat 20 November 2022 - 01:00 PM

Noi la Ottawa avem un par in curte, am incercat si noi sa crestem pere in sticla, dar ceva am facut gresit, nu stiu, ca nici una din perele la care am pus sticle nu a supravietuit.
#15024
Postat 21 November 2022 - 11:52 AM


#15025
Postat 21 November 2022 - 12:43 PM
1. Cascaval, rosiute de-alea mici, masline verzi

2. Chimichuri, feta de capra, rosiute mici

3. Cascaval, rosiute mici, masline verzi, ceapa taiata solzi

#15026
Postat 21 November 2022 - 02:25 PM

Eu revin cu rasolul..



Asta a ramas,maine stand la rece se va transforma in racitura(zeama e usturoiata)..


Aceasta postare a fost editata de Geany: 21 November 2022 - 02:27 PM
#15028
Postat 21 November 2022 - 09:55 PM
Pilaf de bulgur cu pui

Pastramă de oaie cu mămăligă

#15029
Postat 21 November 2022 - 10:47 PM
#15030
Postat 24 November 2022 - 12:54 PM


Dar hunii mei sunt carnivori,la ei fara carnita nu functioneaza


Am pregatit si gustarica de seara ,asa ca eu inchid bucataria pe azi


#15031
Postat 24 November 2022 - 03:31 PM
#15032
Postat 25 November 2022 - 10:30 AM
M-a chinuit talentul la decoratii cu smantana


Am servit cu crutoane (cu ulei de masline si ierburi), seminte de dovleac coapte si smantana.
#15033
Postat 25 November 2022 - 10:58 AM
mino, la 24 November 2022 - 03:31 PM, a spus:
Nu vreau să îi fac reclamă, dar e o informație care vă poate folosi: pastrama este de la Domidene, niște măcelării care se găsesc în incintele Penny. Eu de la un timp numai de acolo iau carne, totul este super! Am început cu niște carne de porc de la Crăciunul trecut, apoi am încercat pe rînd toate: au pui ca ăia crescuți în curte, vită în toate formele tranșată, inclusiv vițel de lapte din care ies niște șnițele geniale (parcă am mai scris aici, oi fi pus și poze?? Stau prost de tot cu memoria în ultima vreme...). Acum am încercat pastrama, am făcut-o la temperatură scăzută (150 grade C) la cuptor, acoperită cu hîrtie de copt, timp de 5 ore, a ieșit moale-moale. Iar gustul e extraordinar, foarte bine condimentată, dar fără să acopere total aroma de oaie.
#15034
Postat 25 November 2022 - 01:07 PM


Eu azi am luat de la peny city,peste file in crusta de pesmet (ii place mult lui domnul Geany, 9 lei) acolo il prajeste pe loc,iar 2 copanele rotisate 4 lei pt. Ale' i le fac sub forma de shaorma ca am lipii,sosul de usturoi e 0,99 lei ,asa ca azi nu m-am omorat cu gatitul


#15035
Postat 25 November 2022 - 03:07 PM
#15036
Postat 25 November 2022 - 07:42 PM
La noi la Lidl mereu in preajma Craciunului aduc tot felul de chestii Deluxe. Am luat un pate foarte fain cu ceva carne de vanat amestecat cu de porc, niste crontanele si niste branza Manchego, asta a fost cina in seara asta.
#15037
Postat 25 November 2022 - 08:56 PM
-in foi de varza
-in foi de viţa
-in foi de mangold(de mult am vrut sa incerc sa fac in foi de mangold si intr-adevar au iesit bestiale)
Cele in foi de vita si in foi de maglod le-an bagat in aceeasi cratita



#15038
Postat 26 November 2022 - 03:58 PM
Imagini atasate
#15039
Postat 28 November 2022 - 09:56 AM

#15040
Postat 28 November 2022 - 11:33 AM
