Ce ati gatit astazi?
#15121
Postat 21 August 2023 - 05:19 PM
la mine pe terasa sint 40°C
asa ca am pus slowcooker-a la treaba
cu coaste de porc in coca cola, le-am mai facut demult si erau bune de tot
dar vad ca n-am povestit la subiectul slowcook-erei
am remediat
si mai fac o salata si o caprese
#15123
Postat 21 August 2023 - 08:04 PM
#15125
Postat 23 August 2023 - 08:31 PM
Imagini atasate
#15126
Postat 25 August 2023 - 11:00 PM
Imagini atasate
#15128
Postat 27 August 2023 - 08:11 PM
#15129
Postat 28 August 2023 - 09:26 AM
Ce nu am mai mancat de o vesnicie si mi-am propus sa bifez vara asta , mancarica de ardei copti.
Mai am niste pastai foerte si mi-a soptit o pasarica o reteta noua, sa vedem daca imi iese. Stay tuned!
#15130
Postat 28 August 2023 - 11:37 AM
adi_edi, la 27 August 2023 - 08:11 PM, a spus:
foarte buna a fost
credeam ca am naut dar n-aveam asa ca am inlocuit cu fasole alba boabe, o parte am pisat-o cu furculita si alta am taiat-o felii ca era mare
o voi reface si cu naut
#15131
Postat 01 September 2023 - 12:00 AM
unora le-a fost pofta. M-am executat, ca inca n-au revenit caldurile. Pe weekend inca n-am facut meniul, dar se prevede o mare cantitate de... inghetata 😄.
Imagini atasate
#15132
Postat 12 September 2023 - 02:09 PM
Mbuna si gustoasa, aoleo!
#15133
Postat 14 September 2023 - 02:38 PM
Poza de pe net!
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de mino: 14 September 2023 - 02:39 PM
#15134
Postat 14 September 2023 - 09:05 PM
Azi am facut o reteta vazuta la Tv zilele trecute, gnocchi cu carnati italienesti si kale, m-am bucket ca le-a placut tuturor. Ieri la Masterchef au gatit tot gnocchi, dar dupa reteta lui Gordon Ramsay 🤪.
Imagini atasate
#15135
Postat 15 September 2023 - 02:24 PM
Pentru noi am făcut grătar cu garnitura de fasole verde, soțul ma întreba de ce-i dau mâncare de spital
Tot azi am încercat sa fac parizer de casa, aștept cu interes rezultatul. Din zeama rămasă de la carnea fiarta cu legume am făcut o supa cu găluște :
#15136
Postat 15 September 2023 - 04:14 PM
parizerul l-am incercat si eu dar a fost ceva fara nici un gust de parizer, sa-mi zici cum ti s-a parut si tie
eu zilele astea fac peste
#15137
Postat 15 September 2023 - 06:05 PM
Adriana, la 15 September 2023 - 04:14 PM, a spus:
Am gustat pasta…hmmmm…mai degraba pateu ….departe de gustul de parizer, dar poate era cald. Vad eu maine!
Aceasta postare a fost editata de mino: 15 September 2023 - 06:05 PM
#15138
Postat 15 September 2023 - 07:15 PM
Parizerul cum se face?
#15139
Postat 15 September 2023 - 07:58 PM
In borcane eu vad jumari si untura? Mamaaaa, supa de galuste aaaauuuuuu.
#15140
Postat 16 September 2023 - 05:27 AM
adi_edi, la 15 September 2023 - 07:15 PM, a spus:
Parizerul cum se face?
Adi, în borcane e carne în untura
Lapona Enigel, la 15 September 2023 - 07:58 PM, a spus:
In borcane eu vad jumari si untura? Mamaaaa, supa de galuste aaaauuuuuu.
Da, draga mea ai ghicit! Carne în untura, topita de mine și am și jumarile aferente!
Și daaa, am încercat rețetă de parizer după o rețetă de pe net. A ieșit ceva, dar nu parizer, poate și din cauza ca am pus și legume. O sa mai încerc dar o sa pun doar carnea după ce o fierb cu legume. Iaca produsul final.