Ce ati gatit astazi?
Postat 11 May 2025 - 07:49 AM
Da Mino, totul e facut la cuptor, initial era totul imprastiat pe 2 tavi ca sa prinda culoare cartofii si la sfarsit am pus totul intr-o singura tava.
Postat 23 May 2025 - 06:38 PM
In sfarsit am reusit sa adun destula loboda si stevie din gradina pentru o ciorba. Cu leustean tot din gradina si bors umplut de mine.

brain loading....please wait....
Postat 29 May 2025 - 06:34 AM
Ce noroc pe beneficiarii sarmalelor! Cred ca ai facut prea putine 😁!
Postat 29 May 2025 - 12:00 PM
Atâta varză am avut, atât am făcut! Sunt destul, deși poate nu pare! Azi am făcut și o salată orientală și ceafă la cuptor.
Postat 29 May 2025 - 03:10 PM
mino, la 28 May 2025 - 07:51 PM, a spus:
Sarmaleeee, în foi de varză proaspătă!
Mi-ai facut pofta de sarmale. Mai am in congelator 3, nici mai multe nici mai putine. Atat au ramas ultima data cand am facut si nu le-a mai vrut nimeni, dar nici sa le arunc nu mi-a venit.
Postat 30 May 2025 - 06:41 PM
Am scos cele 3 sarmale din congelator, mai aveam in frigider un rest de varza murata care se plictisea, niste piept de porc afumat, am facut un pic de varza calita. Mi-am pacalit pofta de sarmale si am mai rezilvat o masa.

Postat 30 May 2025 - 08:56 PM
Vai fetelor ce imi faceti voi mie! A dat pofta de sarmale peste mine.
Peste 3 saptamani merg Ro si i-am zis deja mamei ca vreau sarmale da' nu stiu daca rezist pana atunci 😅
Peste 3 saptamani merg Ro si i-am zis deja mamei ca vreau sarmale da' nu stiu daca rezist pana atunci 😅
Postat 01 June 2025 - 07:11 AM
Bravo Blackie, super rezolvare ai gasit! Clau, rezolvi tu poftele cand ajungi acasa

Postat Ieri, 12:54 PM
Pana am voie sa mananc sarmale, mi-au facut baietii musaca de cartofi cu carne, o varianta mai dietetica. Asta era o reteta pe care o facea maica-mea dupa ce s-a operat taica-meu de stomac, noua ne placea foarte mult, n-am mai facut-o de vreo douazeci de ani, cred. Ma bucur ca am recuperat-o.
Imagini atasate
Postat Ieri, 06:20 PM
Carnea se macina impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa, se adauga ceapa taiata marunt si condimentele preferate. Se calesc toate in putin ulei, mai mult sa fiarba in suc propriu, pana scade zeama si se rumenesc putin. Cartofii se fierb in coaja si se taie felii. Se unge un vas cu ulei, se pun straturi de cartofi (sare, piper) si carne, deasupra se toarna o cana de suc de rosii. Se da la cuptor aprpximativ 30 de minute. Se poate servi cu smantana.
Comparat cu musacaua adevarata poate parea prea simpla dar, cum ziceam, noua ne place asa.
Comparat cu musacaua adevarata poate parea prea simpla dar, cum ziceam, noua ne place asa.